arkadaşlar tam 1 yaşınadakı kızımı artık bakıcıya vermenın vakti geldı bir bakıcı teyze buldum bırının tavsıyesı uzerıne 55 yasında ama dınc ve cevık guler yuzlu candan konusması duzgun eşimle birlikte evlerıne gittik kendi eşide vardı oda ıyı bır amca. buraya kadar hiç bir sorun yok zaten içimize sindiği içinde hemen anlaştık mulayım ınsanlar.10 gun kadar sonra baslıyacak ben işe ayda 6 gun 24 saatliğine gidiyorum. yanı nöbete gıtıtgımde aksama kadar bakıcı daha sonra eşim bakacak. ve bakıcı ben nöbete gitmeden 1 gun önce ve bır gun sonrada ben varken 2-3 saatliğine gelecek kızımla bırbirlerini unutmasınlar hemde ben yorgun olursam diye
şimdi size soracagım konu şu : teyzenın evı oyle pırıl pırıl degıldı ama pisde dıyemem . bana bir gun geldı 3 saatlıgıne hiç ellerini yıkamadı eve gırınce bır bebege dokunacaksın eller yıkanmazmı ? ben pek insanları uyaramam böyle yanımda calısanı falan ezmem kırmak ıstemem hasasımdır biraz ama şimdi öyle tedırgınımkı temizliği konusunda ben ona canımı emanet edecegım ya altını falan degıştırınce ellerını falan yıkamassa bunu nasıl anlarım arkadaşlar nolur bılgılerınıze ve tecrubelrınıze cok ihtiyacım var ve daha neler dıkkat etmem gerekir hadı arkadaşlar bana yardımcı olun noluuurr senağlamasenağlama
şimdi size soracagım konu şu : teyzenın evı oyle pırıl pırıl degıldı ama pisde dıyemem . bana bir gun geldı 3 saatlıgıne hiç ellerini yıkamadı eve gırınce bır bebege dokunacaksın eller yıkanmazmı ? ben pek insanları uyaramam böyle yanımda calısanı falan ezmem kırmak ıstemem hasasımdır biraz ama şimdi öyle tedırgınımkı temizliği konusunda ben ona canımı emanet edecegım ya altını falan degıştırınce ellerını falan yıkamassa bunu nasıl anlarım arkadaşlar nolur bılgılerınıze ve tecrubelrınıze cok ihtiyacım var ve daha neler dıkkat etmem gerekir hadı arkadaşlar bana yardımcı olun noluuurr senağlamasenağlama