bakici antidepresan..

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.206
14.047
408
İstanbul
merhaba bu aralar cok sik konu aciyorum ama akil almam gerek sizden. ben bu pztesi on aylik kizim icin bi bakiciyla calismaya basladim. her sey icime sinmisti ta ki bugun antidepresan. kullandigini ogrenene kadar... bsyan antidepresan kullaniyormus. bu beni biraz irrite etti sizce ne dusunmeliyim kafam cok karisti bu durum.cocuk bakimini etkiler mi

neden kullandıgını ögren belki eşiyle sorunları oldugu içindir ama daha ciddi bir sorunsa o zaman düşünürsünüz:KK51: ve hangi odada bakıyorsa çocuga kamera takın ve bilgilendirin bakıcınızı kamera var diye cepten laptoptandan takip edersiniz:KK69:

Bakıcıyla ne için kullandıgını konuşmalısınız.. Ağır bir psikolojik rahatsızlıgı olabilir, bu durumda benim içim rahat etmezdi.

migreni olandan tutta nelere kadar kullaniliyor bu ilaçlar. sadece ilaç kullanmasi kafanizi karistirmak icin yetersiz. davranislarini kontrol edin. insanin evladi söz konusu olunca her ayrintiyi dusunuyor sizi cok iyi anliyorum

bence değiştirin. çünkü sorun antidepresan kullanması değil,depresif olması.
bu çocuğa olumsuz duygular yansıtabilir,çocukların özellikle ilk yıllarında, pozitif duygulara ihtiyacı vardır karşıdan gelecek. özgüven için bu önemlidir.
bakıcının isteksiz ,gönülsüz olması çocuğun kişilik gelişimini olumsuz etkiller.
dipnot. yanımdaki doktor arkadaşımın cevabı. ve yorumu.
benim değil:)

Kullandıgı ilaçlara bi bakın yazın isterseniz buraya kullananlar varsa yorumda yaparlar. Antidepresan kullanmak suç değil tabi hatta çok da iyi kişi için ama hem neden kullandıgı önemli hem de kullandıgı ilaçlar önemli. Abuk subuk yan etkileri de oluyor.

en iyisi kamera taktirmak da esimi ikna edebilirim ins. zira kendisi benim calismamami istiyor inatla. calismamam icin de elinden geleni yapiyo sagolsun

Öncelikle toplumda hasta olup bunu kabul etmeyen ilaç kullanmaya rededen ve çevresine kendisine zulm eden binlerce insan var..

Ama bu kişi bir şeylerin farkında ve doktora gitmiş ilacini almis ve kullandigi surece bir sorun cikmaz... İlaç kullanmayan birinin hasta olmadigini yine deneyimleyerek öğreneceksnz bir farklilik olmayacak

kullandığı ilacı biliyorsanız ona göre yorum yapmaya çalışalım?

antidepresanların ağır olanı da var sanki bi ağrı kesici gibi hafif olanı da var kaç mg? teşhis olarak ne konulmuş keşke sorsaydınız şizofren tedavisi görüp bu ilaçları kullanan da var aksi de mümkün yani bu devirde kullanmayan yok

Back
X