Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı arayanlar buraya!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba kusura bakmayında neden evinizde bakmak istediyiniz çoculların anneleri neden çocuğum var evde çalışalım diyemezken siz rahat bir şekilde evimde çocuk bakılır ilan günceldir diye biliyosunuz bu anneler çocukları sokaktammı buldu afedersiniz bu sözlerim yanlız size deyi yanlış anlamayın evde çocuk bakmak istiyorum diyenlere bu anneler enayimide kusura bakmayın anneler sözüm meclisten dışarı sizin evinize götüreceyine otup anneliyin tadını çıkara çıkara çocuklarına bakarlar yazacaklarım şimdilik bu kadar hoşçakalın

slm bende beykozda oturuyorum ve evimde çocuk bakmak istiyorum daha öncede baktım 2 kızım var 28 yaşındayım anneyim ilgilenenler msj bırakabilirler

slm bende beykozda oturuyorum ve evimde çocuk bakmak istiyorum daha öncede baktım 2 kızım var 28 yaşındayım anneyim ilgilenenler msj bırakabilirler

selamlar ben konya selçuklu real karşısında oturuyorum 1,5 yaşında benimde bir oğlum var sizi en iyi ben anlarım gerçekten sefkatli bir insanım ve bebekleri çocukları çok seviyorum çalışan annelerin çocuğuna aradığı iyi bir abla olabilirim evime yakın olursa evindede bakabilirim hem oğluma arkadaş olur ona nasıl bakıyosam öyle bakıp ilgilenirim ilgilenenler 05066958376 defne_yekta2011@msn.com

Ne alaka, kadın çocuk bakıcısı ve ilan vermiş.. Çalışan bir sürü anne var evlerinde çocukları ile ilgilenecek birileri arayıp duruyor..
Siz sokakta mı buldular diyorsunuz. Baksınlar tabi kendi çocuklarına ama ya çalışıyorlarsa ne yapacaklar.. Komik..

merhabalar ben izmir karşıyakada oturuyorum ve bakıcılık işi arıyorum . ticaret meslek lisesi mezunuyum. bir kızım var evliyim. ilgilenen olurda yazarsa telefon numaramı verebilirim . görüşülür. yaşım 34

bayrampaşada ikamet ediyorum ulaşım tek vasıtayla olan ilçelere gidebiliririm 3 çocuk annesiiym referansım var tecrubem vsr ihtiyacı olanlar bana gul_1972@mynet.com bu mail adresinden ulaşabilirler:18::2:

slm arkadaslar ben kurtkoy suluntepede oturuyorum cocuk bakmak ıstıyorum tecrubelıyımdır yuvada baktım ılgılenenler msj atsın tesekkur ederım

arkadaşlar merhaba. bana öyle biri lazım ki evimi kendi evi bilecek, çocuklarımı kendi çocukları, yeğenleri veya torunları bilecek.. ben işim gereği hiç düzenli olmayan saatlerde evde oluyorum. yeri geliyor sabah 5te, yeri geliyor gece 11de işe gidiyorum. bu nedenle yatılı olmak zorunda. istediği yemeği yapacak, isterse günlere katılacak, masrafı da olmayacağından aldığı ücret cebine kalacak. çocuklarım küçük değiller biri 2. sınıfta diğeri anasınıfında. yani bakıma ihtiyaçları yok. tek isteğim okul saatleri dışında ben evde değilsem önlerine yemek koyacak ve refakat edecek birinin olması. istanbul-kurtköyde oturuyorum. burada eş dost akraba gelen giden misafir filan da yok. ilgilenen arkadaşlar veya önerisi olan arkadaşlar mesaj yazsın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…