Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

emey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
1
0
36
İstanbul
istanbul kartalda öğretmenlik yapıyorum.2 çocuğum var 1 yaşındaki oğlum için bakıcı arıyorum.evimde baktırmak istiyorum.bu konuda tecrübesi olanlarla görüşelim

arkadaşlar antalyadan yazıyorum. herkesin aklında olsun ve dikkali olun diye yazıyorum. 17 aylık kızım var. 12 aylık oldukatn sonra HÜLYA BAHADIR isimli bir şahsa emanet ettik. Referansla işe balmıştı. Bir süre birlikte baktık sonra ben tam gün çalışmaya başladım. ama hep huzursuzdum. eşim gereksiz evham yaptığımı düşünüyordu. ama ben yine ses kayıt cihazı koydum eve ve çocuğumla konuşmalarını dinledim. son derece ilgisiz, sebepsiz yere ararlıyor ve hakaret ediyordu. hemen kovduk. Antalyadan takip eden olursa ya da bakıcıya çocuğunu bırakmak zorunda olanlar dikkali olsun diye yazıyorum. 40 lı yaşlarda, 4 çocuğu var, aslen erzurumlu, kapalı bir bayan. kesinlikle çocuğunuzu bırakmayın. biz çok üzüldük. umarım sizler böyle bir durumu tecrübe etmezsiniz.

Back
X