Bakıcı derdim var.

şimdi ben annemin evinde neyi bekleyeyim. ne adım atayım beynim uyuştu iyice hem kocam işine geldiği için ondan para çıkmasın diye.hemde sorunları çözmek yerine üstünü kapatıp avere gezmek için böyle yapıyor işine geliyor.ne düşüneyim bilmiyorum yada ne kadar böyle bekleyeyim geçinmek istiyor mu diye mi bekleyeyim. neyi konuşayım hep aynı çıkmaza girmesinde ailesinin katkısını da görünce beynim durdu artık ne çare düşünsem elimde kalıyor.hani böyle insanların hakkından nasıl gelinir bilmiyorum.

anlayan beri gelsin
şu konuları biraz daha derli toplu güzel güzel anlatsanız bir o daldan bu dala hiçbişey anlaşılmıyor

anlayan beri gelsin
şu konuları biraz daha derli toplu güzel güzel anlatsanız bir o daldan bu dala hiçbişey anlaşılmıyor

güzel anlatılsa fikir veren çok olur
bu morali bozuk halimle edebi eser mi yazayim cogu yazılarım işte verdiğim kısa molalarla yada ayak üstü telefonla uzun uzun paragraf paragraf anlatacağım.edebi metinler duzemiyorum maalesef.eger anlamiyorsaniz yorum yazmazsınız.zaten anlamayanlar yorum yazmiyordur.

Annemin kızmasına kızıp anneme yollayan kocam için.oluruna bırakıp beklemelimiyim.evlilik bitti de ben mi hala zorluyorum.yuvama kiyamiyorum diye.üzüntüden düşüncelerime ne yön vereceğini şaşırdım.cevremdeki çok. Tartışan normal çocuklu karı kocada erkek laf ile dahi olsa "gitme" demeli.diyorlar.

Bakın kimse anlamamış ki yorum yapmamışlar. Günlük tutar gibi yazmaya devam ediyorsunuz ama ne konudan ne diğer yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor. Çünkü olay örgüsü denen bir şey yok.
Konuyu düzenleyip olayları düzgün sırada anlatırsanız insanlar yardımcı olabilir.

Normalde böyle bir konuda 50 sayfa yorum yazılır ama sizinki anlaşılmadığı için kimse yazmamış. Aklınızı toplayıp asıl sorunları içeren madde madde bir konu yazsanız daha çok fikir alırsınız.
Kocan Allahın belası pislik, karaktersizin biri. Hiç evirip çevirmeden söylüyorum kusura bakma.
Ne eş, ne baba olmayı asla hak etmiyor ama sen ısrar ediyorsun, ısrarla da ancak bu kadar oluyor işte.
İlk mesajında yazdığın dul hanım arkadaşlarıyla ilgileniyordu ne demek bir de? Onu hiç anlayamadım

kendince iyilik yapacak kocam dul hayatinda mutsuzluk yaşayan çevresinde iki bayan var onlara maddi manevi destek verip onlari mutlu edecek evinin huzurunu mutluluğunu bozması umurunda olmadan.nasil bir karakter bende 5 senedir amlamadim

Ne bekleyeyim diyip durmussunuz tabi ki adamın pişman olmasını bekleyeceksiniz. Gelsin adam gibi özür dilesin. O özür dilemeden de sakın eve dönmeyin.

Madde madde sıralıyorum.
1.kocam evlendiğimde beri tuhaf bir kişilik bir sorun olduğunda ben hariç bana karşı olan herkesin yanında yer alır.
2.bu zamana kadar kayınpedere cok kızgınım. Annemin kocamın ailesi ile olan hislerimde abarttığını düşündüm.son olay patlak verene kadar.
3.annem 8 ay boyunca kızımıza bes kuruş talep etmeden ve farklı beklentileri olmadan baktı.
4.kocam ısrarla evimizde bana yemek yaptırmıyor. Babasının arazisinde şantiye in yemekhanesinde yemek alıyordu.
5.kocam sürekli kahvede durur. Hep gece yatıya gelirdi.benden belli altın isteyip boşanmak ile tehdit edince düzgün gitmeyen evlilik iyicene yara aldı. Barıştığımız günü başbaşa değil. Bir sürü arkadaş ile gezmeye gittik bizim iş barışma yemeğinden başka herşeye benzedi.
6.en son annem ağır gripti. Kızımda hasta idi bende hasta idim. hava aşırı soğuk. Arabamız olmasına rağmen o sogukta yürüyerek uzak mesafede doktora gittik.
7.kocam bu esnada hesabını takip ettim. Şifresini bende olduğunu anlayınca şifresini değiştirdi. Bende takip ettiğim yerden de engellenmek için ses etmedimDul cocuklu bayan arkadasın var. Bu kadın evlenmiş zamanında dışarıya bir yere kadın kocasından şiddet görmüş. Tekrar memleketine gelmiş kadına iş bulmak için yol gösterirsin tamam da kadınla buluşma talep etmek onun dava açma parasını ödeme talebinde bulunmak. Daha aramızda bir sıkıntı yokken karımla aram bozuk demek ne demek.
8.annem bu durumu öğrenince kocam evinde otursun hem hizmeti olsun hem cocuk ile ilgilensin diye bakmayı bıraktı.
Halasının kızı ile anlaştık ama halasının kızına hafta içi misafir istemiyorum deyince kocama kaynanam şikayet etti.
9.kocamı aradım beni azarlamaya başladı bu durumu annem ile konuştum.annem kocama ve kaynanam telde açtı ağzını yumdu gözünü. Kocamdan annen agır konusu bana Bi süre annende kal dedi.
9.kocam konusunda ve hafta içi misafir istemediğim konusunda öncesinde kaynanam danıstım. Kaynanam kısaca oğlun eve bişey getirmek istemiyor deyince kulak ardı etti. Misafir konusunda geli ek eve dedi kısaca.
10.kocam beni azarlarken oturduğumuz ev için benim derdi eskiden. Şimdi ise benim ve "annemin evine gelen gidene karışma "dedi kısaca. Ben bu lafa çok içerledim evin hanımı ben değilmişim demek.

Ne bekleyeyim diyip durmussunuz tabi ki adamın pişman olmasını bekleyeceksiniz. Gelsin adam gibi özür dilesin. O özür dilemeden de sakın eve dönmeyin.
özür dileyecek bir yapısı yok. Ayrıca evliliği de gizli fitnenin kaynanam olduğunu öğrendim. Kaynanamin anneme kurduğu cümleler ile kocamın bana kurduğu cümleler birbirine uyuşuyor.sanki ikisi bir ağızdan konuşuyor gibi.

Kaynananiz ne derse desin kocanizin size sorup size saygı duymasi lazım. Sorun her türlü kocanizda bence. Özür dileyecek yapısı yok ne demek. Eninde sonunda çocuğu ve sizi özleyip kıymetinizi anlayacak .biraz sakin sabırlı olun. Dönerken de evdeki düzenin nasıl olacağını siz belirleyin . Bakıcı çocuğa bakmak için var diğerlerine hizmet etmek zorunda hiç değil.

bu hususu kaynanama dedim. Anne dedim bak şimdi akrabalık niyetine size hizmette kusur etmez ama ileriye doğru ben cocuk bakmak için geldim deyip sorun olabilir dedim.kaynanam yok o akışık birşey demez gibi bi cümle kurdu bana.evet kocamda bitiyor iş kim ne derse desin ortak karar alamadığınız halde.kocama sorsan ne istedin geri cevirdim der kendi lafina çekmeye çalışır.

Son gelişmeler şu şekilde annemi evime yolladim.çocuğuma bi hafta bakıldı evimde bir hafta sürekli dogalgaz yandi.onun harici 9 a kadar annemde otururdum.3-4 gun yanmadi.630tl dogalgaz gelmiş annem faturayı görmüş.fakat beni annemin evine sepetledi.yoksa evde olsam yari yarı ödeyecektik.

Şimdi şu ortamda bunun ne önemi var

Yani evi terk edip annesinin yanına giden birisi bunu neden konu eder

Bana önceliklerinizde sıkıntı var gibi geliyor

Bu arada o fatura çok fazla yalıtım vs yok mu

Evim 3+1, 7/24 süre ile 23 derecede yanıyor ve 300 lira geldi

K
yalıtım yok tek odanın penceresi yeni.yuvamı yikmaaya kiyamiyorum.kocamin umrunda değil sanırım.annemin üstüne artırıp baktirma derdinde olabilir.hala tam kafamı toparlayamadim

Son gelismelerde kocamla birlikte 2 sene önceki mutlu fotomuzu paylaştım.o da bana mesaj yazmis.müsait olunca eşyalarını al.ben sana kocalik edemiyorum anlaşmalı boşanalım gibi birşey yazmış cevap vermedim

yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. beni m merak ettiğim nokta şu belki bu kadar ikimizde oluruna bıraktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…