Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sonsuzakadars

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
311
109
103
Merhabalar
Konuyu nereye acsam bilemedim o yuzden burdayim
Arkadaşlar aranizda bakici fiyatları ile bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
Yarim gün 10 aylık bi bebege bakicam ama fiyatlar hakkinda bi bilgim yok
Saat 12 den 5 veya 6 ya kadar
Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

Benim annemlere yardıma gelen bi kadın yarım gün 500 bakıyordu, ama onların evinde. 9 ve 12 arası.
Yani ortalama 500 800 arası değişir diyorum.
Bu arada sigortasını yaptıracak mısınız?

Bende bakıcı araştırıyorum. Aralık ayında 1o aylık olacak inşallah yavrum.. Dün bir bayanla gorustum. 7.3o -4.30 @arasi 1.2oo TL dedi.

Istanbulda yaşıyorum
Yakın bi akraba olduğu için oda bende net olamadık
O bana soruyor fiyatı ben ona ortayı bulmamız lazım
Ama anladığın kadarıyla ortalama yarım gün 500tl civarında sanırım

600 700 normal o saate bence akraba olduğu için çokta yüksek denmez sanırım ama durumları iyiyse söyleyebilirsin 1000 civarı

Benim ablam tam gün çocuk uyurken temizlik de yaparak 1200 arti sigortaya baktı.

Yarım gün temizlik de yok 500-600 uygun diyorum..
Yer Istanbul..

Durumları normal çok iyi değil
Sanırım 500 550 gibi olacak bu iş
Cevap yazan herkese çok teşekkürler
Yardımınız oldu

Istanbul'da Haziranda 1 ay 11-17 arası 800 tl ye baktirdım. Çocuk 1.30 dan 4 e kadar uyuyor. 12 de evden çıkıyorum. Bakıcı parayı beğenmedi. Bazı gün uyurken ütü, bazen 1 çeşit yemek bazen bişey yapmadı. Ev işi talep etmedim. Bu işin bi fiyati yok. Allah iyilere denk getirsin.

Yemek ev işi istemiyor
Sadece çocukla ilgilenmemi istiyor
O kadar

banada bakıcı geliyor 1000 tl ama temizlik vs.istemedim çocuğumla en iyi şekilde ilgilensin yeter dedim ama sıkıntı yaşıyorum kreş bile düşünmeye başladım ama henüz 1 yaşında.

Benimde kızım 13 aylık. 4 gün bakıcı geliyor sabah 7 akşam 6-6.30 saatleri arasında.
1450 TL veriyoruz 4 güne.
çocuk uyurken ütü,yemek yapıyor.
bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…