Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı güvelik kamerası

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eftelyasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
681
44
Diğer
merhabalar 3 yaşında oğlum 1 aydır kreşe gidiyor aslında zorla önderiyoruz gitmek istemiyor, öğrendikki öğretmen vurmuş bende bakıcı düşünüyorum sma kimseye güvenim yok , bakıcıya baktırıp güvenlik kamerası istiyorum ev,nde güenlik kamerası kullanan varmı alırken nelere dikkat etmeliyim fiyatı ne kadar ,

merhabalar 3 yaşında oğlum 1 aydır kreşe gidiyor aslında zorla önderiyoruz gitmek istemiyor, öğrendikki öğretmen vurmuş bende bakıcı düşünüyorum sma kimseye güvenim yok , bakıcıya baktırıp güvenlik kamerası istiyorum ev,nde güenlik kamerası kullanan varmı alırken nelere dikkat etmeliyim fiyatı ne kadar ,

Fiyatları bilmiyorum ama bakıcının iznini almadan kullanılamayacağını duymuştum

merhabalar bende çocuğumun 3 yaşına kadar çalışmayarak hep yanında oldum en iyiside buydu zaten. Şimdi malum ekonomik şartlar nedeniyle tekrar işe başladım çocuğumun yanında olmaya alışmışlığım ve onu ilk kez başkasına emanet etme tedirginliğiyle bizde eve kamera taktırmak için uzun süre araştırma yaptık.Piyasada bir çok firma var hepsinden bilgi aldık.En sonunda çok araştırma yapınca insan karasız kalıyor en mantıklısı firması geldi bu firmadan hizmet aldık. Firma yetkileri geldi öncelikle demo bir sistemle bize ön bilgi vediler güvenlik kameralarının görüntü kalitelerini gösterdiler .Biz onay verdikten hemen sonra da kuruluma başlayıp kısa sürede bitirdiler.Bende olmak üzere bütün annelerin ortak kaygısı evde kablo gözükmesi . Bende aynı düşüncedeydim ama evde herhangi bir kablo gözükmesi mevcut değil titizi çalışıyorlar hepsini kanal içine gizlediler.Telefon bilgisayar hepsini ayarladılar.Bu cihazlardan dan istediğim zaman net olarak izleyebiliyorum. Bu konuda herkesi bilgilendirecek bir yazı yazmak istedim çünkü bizde sistemi araştırırken çok kararsız kaldık bu birazda sistem hakkında fazla bilgiye sahip olamamamızdan kaynaklı.Biz memnunuz sizde bu firmayı değerlendirebilrsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar 1 öncesine kadar bakıcı için eve gizli kamera aldım. İstediğim zaman cepten izleyebilme özelliği var. Ancak ampül şeklinde olan gizli kamerayı bakıcının fark ettiğini düşünüyorum. Ürünü internetten diye bir firmadan almıştım. Değerinde bir başka kamerayla değişmek istedim kabul etmediler. Malum fiyatlarıda yüksek. Elinizde takas yapmayı düşündüğünüz bakıcı kamerası var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X