• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı ile Kv işbirliği mi yapıyor?

Bakicinin laf soktugu kadin burda anonim diye bana atarlaniyor pasif agresif daha kadini susturmayi bilmiyor……..

Hayır gizli kamera takamaz öyle bir dünya yok. Kadın farkederse şikayet edebilir. Dediği gibi konu sahibinin hiç etik bir durum değil.
Baştan anlaşacak o kısmı. Ve kameralar görünür yerde olacak. Baştan okeylemişler artık.
Kamerayı genelde başı örtülüler sorun ediyor. Konu sahibi eşim bakmıyor sadece ben bakıyorum diye ikna edebilirdi belki. Ama yapmamış.
Aman ne halt yiyorsa yesin Bana ne

Bahsettiğim şey evdeki olayların iletilmesiydi aslında. Gelen giden, iş durumu vs her şeyi söyleyebilir. Yoksa foto göndermesi benim için sorun değil :/
Neden açıkca sormuyosunuz ki görüsüyonuz mu diye.Sonucta tatile geldiklerinde bi muhabbetleri olmuş belki telefonlarinida kayit etmislerdir.Birde eğer ki karsi taraf gercekten torunlarina cok duskun ve seviyolarsa mutlaka onunla ilgili bilgi almak icin iletisime gecer bakiciyla.yani ben olsam arada arar sorardim torunumu 🤗

Ne münasebet bakıcı bana ahkam kesecek? Kesin haberlesiyorlar ama ondan da önemlisi siz enseye patlak totoya şaplak olmuşsunuz. Bu sekilde sağlıklı bir işçi-işveren ilişkisi mümkün değil. :işsiz:

Back
X