Bakıcı kafayı yemek üzereyim

Emirimoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
1.091
768
43
35
Merhaba hanımlar.ogluma bakıcı bir abla bakıyor.aslinda çok iyi bir insan ama şöyle bir durum var.ben öğretmenim yaz tatiline girdim .bana eylül ayına kadar da bakmak istediğini yazın da çalışmak istediğini söyledi.eger yazın çalışmazsam başka bir ise girerim eylül ayında o isten çıkamam size gelemem dedi.banada soykedikelri gerçekten mantıklı geldi.neyse gel abla dedim.yazin da ben evdeyken geliyor.normalde sabah 8 öğleden sonra 14.00 arazi çalışıyordu.ama şimdi 10 gibi geliyor 12 gibi çıkıyor ve ben yine aynı ücreti veriyorum.neyse daha önce çocuğuna baktığı bayan aramış çocuk tedavisi görüyormuş olursa sen bakacaksın başka kimseye baktırmam demiş.bana bunu söylüyor .yani demek.istiyor ki sizi bırakabilirim.
Ben zaten eylülden itibaren 1 yıl daha bende çalışsın diye baktırıyorum.ama heran beni bırakacak gibi...sizce ne yapmalıyım? Bana yazın çalışmak için beni kullanıyor gibi geldi

Merhaba hanımlar.ogluma bakıcı bir abla bakıyor.aslinda çok iyi bir insan ama şöyle bir durum var.ben öğretmenim yaz tatiline girdim .bana eylül ayına kadar da bakmak istediğini yazın da çalışmak istediğini söyledi.eger yazın çalışmazsam başka bir ise girerim eylül ayında o isten çıkamam size gelemem dedi.banada soykedikelri gerçekten mantıklı geldi.neyse gel abla dedim.yazin da ben evdeyken geliyor.normalde sabah 8 öğleden sonra 14.00 arazi çalışıyordu.ama şimdi 10 gibi geliyor 12 gibi çıkıyor ve ben yine aynı ücreti veriyorum.neyse daha önce çocuğuna baktığı bayan aramış çocuk tedavisi görüyormuş olursa sen bakacaksın başka kimseye baktırmam demiş.bana bunu söylüyor .yani demek.istiyor ki sizi bırakabilirim.
Ben zaten eylülden itibaren 1 yıl daha bende çalışsın diye baktırıyorum.ama heran beni bırakacak gibi...sizce ne yapmalıyım? Bana yazın çalışmak için beni kullanıyor gibi geldi
Acikca sorun, bak boyle niyetin varsa bastan söyle sonra kotu ayrılmayalım deyin.

Hiiiç güvenme canım..
Yani kötülemek gibi olmasın ama bu bakıcılar gerçekten tek derdi az saate çok para..
Neresi çok para verirse seni de düşünmez çocuğu da..
Ben bunu çok kötü tecrübe ettim..
Kendine başka bir bakıcı ayarla ve de ki "artık başkasıyla çalışabilirsin"
Güvenme derim yani..

Hiiiç güvenme canım..
Yani kötülemek gibi olmasın ama bu bakıcılar gerçekten tek derdi az saate çok para..
Neresi çok para verirse seni de düşünmez çocuğu da..
Ben bunu çok kötü tecrübe ettim..
Kendine başka bir bakıcı ayarla ve de ki "artık başkasıyla çalışabilirsin"
Güvenme derim yani..
Evet 2 katım para verecek diger yer.beni yarı yolda bırakacak.tam okullar açılacağı zaman.iste o zaman çok kötü olacak çünkü bakıcı bulamam

evimdeyken bakıcıyı istemem açıkçası gerek yok
bazılarına malesef ne kadar iyilik yaparsan o kadar da şımarıyorlar
10 la 2 arası neden geliyor orasını anlamadım
kendi kendine sırf ben bırakmayayım diye göz yumuyor yaptıklarıma du ben az daha korkutayım diye düşünüyordur
yol verin derim kimse vazgeçilmez değil

bu arada 4. bakıcı ile çalışıyorum 2 seneye yakındır bakıcı işleri içindeyim ve çok pişmanım alttan aldığım zamanlara
keşke hiç yapmasaymışım diyorum

Evet 2 katım para verecek diger yer.beni yarı yolda bırakacak.tam okullar açılacağı zaman.iste o zaman çok kötü olacak çünkü bakıcı bulamam
Beni de oğlumu da Erzurum gibi yerde kara kışın ortasında bırakmıştı çünkü ben artık vidan aramıyorum bunlarda..
Ne çile çektik kreş ara servisleri yok çoğunun buranın kışında ..
O kış çocuğum daha iki yaşındaydı bronşit olmuştu..
Bunu yapan bir de kapı komşum karşı komşum daha..
Şimdi 1,5 senedir yüzüne bakmıyorum..
Her şey para değil..

al karşına düzgünce konuş.

eğer bırakacak ise şimdiden bıraksın
sigorta yapıyor musun bu arada?

altyapıyı şimdiden yapmış. yaz bitince diğer tarafa geçeceği apaçık ortada. yerinizde olsam başka bakıcı bakınmaya başlardım. ayrıca yaz için yanınıza gelmesinin size hiçbir faydası yok çünkü zaten siz evdesiniz. hem aynı parayı alacak boşu boşuna gelmiş olacak, sonra da yaz bitince sizi bırakacak. bence şimdiden yol verin.

Size mesaj vermiş işte sizi bırakabilirim diye. Tamda okulların açılacağı vakit çok zorlanırsınız. Biraz sert olmayı denemenizde fayda var.
Saat 10 da gelmeye başladınız 10 da geldiyseniz o zaman şu filanca saatte çıkamayacaksınız deyin. Bakalım ne yapacak bunu devam ettirirse. Çok teşekkür ederim artık size gerek kalmadı deyin işten çıkartın nereye giderse gitsin. Eylül ayına kadar güzel bakıcılar bulabilirsiniz sıkıntı yapmayın.

Sizi yarı Yolda bırakacak gibi duruyor. Bence hem kendisiyle açıkça konuşun şüphelerinizi hem siz de bir taraftan bakıcı araştırın, Eylül’e kadar birini bulursunuz büyük ihtimalle. Bu arada da ya hiç çalıştırmayın ya da siz de yarım ücret verin. Evet, bakıcı bulmak çok zor ama kimse de bulunmaz hint kumaşı değil. Sevgiler...

Açıkgöz bakıcı. Bence yol verin. Kullaniliyorsunuz. Hem Eylül'de gidecek hem yaz maaşını çıkarıyor hem günde 4 saat çalışıp eyvallah diyor. Ne kebap iş valla

Madem seni başkası bekliyor bende kendi çıkarlarmı korumak zorundayım diyip işten çıkaracaksınız hazır tatildeyken de yeni bakıcı bulacaksınız,okul döneminin ortasında çekip gitse siz sıkıntıya girersiniz

Back
X