bakıcı kız

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
2 aylık bebeğim var. Maalesef borçlar nedeniyle ise başlamak zorunda kaldım.. bakıcı kız, bebeğimin yanında çok telefonla oynuyor.. zararlari malum.. ben wifinin kablosunu dahi cektim.. bastan kizla kötü bir diyalog kurmak istemiyorum sizce nasıl söylemeli kırmadan. . Bide yapmaması gerektiği hissini nasıl uyandiririm

Radyasyon nedeniyle endiseliyim
Ee siz evde telefonları Çelik'ten kap içinde mi muhafaza ediyorsunuz?
Bebeğin yastığının altına koymuyor sonuçta telefonu.

Ayrıca "bakıcı kız" nedense beni rahatsız etti, niyetinizi bilemem
Yalnızca hoşuma gitmedi

2 aylık bebeğim var. Maalesef borçlar nedeniyle ise başlamak zorunda kaldım.. bakıcı kız, bebeğimin yanında çok telefonla oynuyor.. zararlari malum.. ben wifinin kablosunu dahi cektim.. bastan kizla kötü bir diyalog kurmak istemiyorum sizce nasıl söylemeli kırmadan. . Bide yapmaması gerektiği hissini nasıl uyandiririm
Hic cekinmene gerek yok söz konusu yavrun. Ben olsam yollari ayiririm

Wifi yi hiç açmamanız lazım, siz de kullanmıyorsunuz değil mi?

Bebeğin yanında mı oynuyor onunla oturup bu durumun zararlarından bahsedin sizin için bu durumun çok önemli olduğunu belirtin diğer konularda memnun musunuz kız kaç yaşında bu arada

Sonucta oraya calismaya geliyor. Ben nasil is yerimde patronuma telefonla yakalanamazsam, baskasi da is diye gittigi yerde telefon konusunda gayet kisitlanabilir. Telefon, pc gibi seyler dikkat daginikligina sebep olur. Benim evime is diye gelen biri habire telefonuyla oynayamaz. Hele ki bebek bakmaya geldiyse... Telefon kullanma ozgurlugunu disarda kullanip oyle gelsin, veya gelmesin, telefonuyla mutlu olsun. Bu tur seyleri bastan konusmaniz gerekiyordu. Sadece gun icinde izin verildigi kadar bebek disinda bir seyle ilgilenebilir calisanlar. Veya bebek uyurken oynayabilir mi filan, bunlar ev sahibinin insiyatifine kalmis.

Bebeğin yanında mı oynuyor onunla oturup bu durumun zararlarından bahsedin sizin için bu durumun çok önemli olduğunu belirtin diğer konularda memnun musunuz kız kaç yaşında bu arada
Çok seviyorum kızı aslında iyi vicdanli biri.. 25 yaşında . Şu telefon konusu olmasa iyi yani. Kırmak istemiyorum o yüzden. Ama bebeğim radyasyon alsın da istemiyorum ben çok dikkat ediyorum çünkü.
Genel olarak mesela Bebeğimi cok seviyor hıc aglatmiyo.
Memnunum yani.

Sonucta oraya calismaya geliyor. Ben nasil is yerimde patronuma telefonla yakalanamazsam, baskasi da is diye gittigi yerde telefon konusunda gayet kisitlanabilir. Telefon, pc gibi seyler dikkat daginikligina sebep olur. Benim evime is diye gelen biri habire telefonuyla oynayamaz. Hele ki bebek bakmaya geldiyse... Telefon kullanma ozgurlugunu disarda kullanip oyle gelsin, veya gelmesin, telefonuyla mutlu olsun. Bu tur seyleri bastan konusmaniz gerekiyordu. Sadece gun icinde izin verildigi kadar bebek disinda bir seyle ilgilenebilir calisanlar. Veya bebek uyurken oynayabilir mi filan, bunlar ev sahibinin insiyatifine kalmis.
Bebeğim söz konusu olmasa umrumda olmaz zaten. Ama onu tüm zarar verecek şeylerden korumak istiyorum sadece annelik içgüdüsu yani..

Radyasyon nedeniyle endiseliyim

Açıkça söyleyin

Bizim bakıcı öbür odada koyardı telefonu ki o Zaman da biz arayınca duyamazdı vs vs

Telefonlar da akılsızdı o Zaman hem de

Açıkça söyleyin bebeğin yanında telefon kullanmıyoruz diye

Oğlum 7 yaşında eşim bana onun bile yanında telde gezme diyor tel başka odada duruyor

+1

sadece wifi veya tel de radyasyon yok kı
evde televızyon gıbı alıcısı olan hıcbısey olmayacagı gıbı fön makınası bıle calısmaması gerek
kullandıgınız deterjan oturdugunuz semtın hava kırlılıgı emzırıyorsanız beslenme seklınız ve yedıklerınızın katkısı bunlara hıc gırmeyelım bıle...

bence bakıcının huzuru konforu rahatı neşesi cok onemlı

sadece wifi veya tel de radyasyon yok kı
evde televızyon gıbı alıcısı olan hıcbısey olmayacagı gıbı fön makınası bıle calısmaması gerek
kullandıgınız deterjan oturdugunuz semtın hava kırlılıgı emzırıyorsanız beslenme seklınız ve yedıklerınızın katkısı bunlara hıc gırmeyelım bıle...

bence bakıcının huzuru konforu rahatı neşesi cok onemlı
Merak etmeyin . Kendi kardeşimden ayirmiyorum onu zaten.
Ama kendim De dikkat ettiğim bişeye o da dikkat edebilir bence. Bu çok aşırı bi istek değil.

Back
X