ikisinde uygun değil mi siZceBen 3. Secenek diyorum
Kaç kişiyle görüştüm bi bilseniz. Eleye eleye bu iki kişi kaldı. Nasıl bırakıp gideceğimi bilmiyorumBakiciya nasil guveniliyor hic anlamiyorum bu meseleden.Samimi sekilde sormak isterim gercekten guveniyor musunuz ?
Can'ım ev klimali. Aklıma geldi ana parayı alıp açmazsa. Nerden bileceğimBen teyzeye aradakı farkı verirdim. Gündüz yaksinlar doğal gazı. Tecrübe olmalı bence.
Ev işi için erken gelecek. Çocuk varken yapamaz zaten. Yarım gün çalışıyorum. İşi bıraktım diyor ama daha iyi bir paraya satabilir. Atik ve genç duruyor ama bilemiyırumBence ikisi de pek mantıklı değil ya. Şimdi ben bakıcı tutacak olsam kriterlerim su olur. 1 kesinlikle eve gelecek
2- ev işi yapmayacak Çünkü ev işi yapıyorum siye çocuğu boşluyorlar
3-çocuğun acil doktora gitmesi gereken durumlarda etkili olacak kadar atik ve genç olacak
4- başka yerde çalışma durumu olmayacak
Ev klimalı. Parayı alıp açmayabilir. Oldukça paraya ihtiyacı olan biri anladığım kadarıyla. Ruhum duymaz. Açtığı açmadığınıAradaki 150 tl'yi teyzeye ödeyip kaloriferleri açmalarını rica edebilirsiniz.
Kaç kişiyle görüştüm bi bilseniz. Eleye eleye bu iki kişi kaldı. Nasıl bırakıp gideceğimi bilmiyorum
merhaba ben cevap vereyim sorunuza onlarda insan ,vicdan merhamet duyguları olanda var olmayanda var ..iyi seçip gerekli koşulları oluşturduktan sonra güvenmemek için bir sebep yok..ayrıca yıllarca tanınmış ailelerin çocuklarına baktım büyüttüm .meslegi kendim sorumluluk duygusu agır gelince bıraktım uzun yıllardan sonra ...bakıcılıkta bir meslek bilinçli yapılırsa eğer...şu anda halen çalışıyorum kendi işimin patronuyum rabbim bu günleride gösterdi ..sevgiler...Bakiciya nasil guveniliyor hic anlamiyorum bu meseleden.Samimi sekilde sormak isterim gercekten guveniyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?