- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.176
- 798
Daha 1,5 aylık hamileyim, kısmetse de doğumdan sonra 9 aylık olana kadar evdeyim.
amaaaa şimdiden kara kara düşünceler aldı.
oğluma kv bakmıştı 2 yaşına kadar,
yeni gelen için bakıcı düşünüyoruz, 2 yaşından sonra yine kreş, yani 1,5 yıl gibi bir süre için bakıcı arayacağım.
ama bakıcı seçerken ne kriterlere bakılmalı, nasıl araştırılmalı,
ne zaman araştırmaya başlamalı,
...
sormayı unuttuğum başka hangi sorular var, onu da bilmiyorum.
Yardımcı olacak olanlara teşekkürler.
Bir de ücret meselesi var, bazı bakıcı siteleri var biliyorsunuzdur, şöyle bir gözden geçireyim dedim,
aynı eğitim seviyesine sahip kişiler arasında bile istediği ücret açısından uçurum var 800-3000 TL arası değişiyor ki bunlar ilkokul-lise mezunu genelde. asgari ücretin üstü beni aşar, ama çocuğuma da iyi bakılsın isterim. gerekirse başka şeylerden kısarım elbette, ama gerekir mi?
amaaaa şimdiden kara kara düşünceler aldı.
oğluma kv bakmıştı 2 yaşına kadar,
yeni gelen için bakıcı düşünüyoruz, 2 yaşından sonra yine kreş, yani 1,5 yıl gibi bir süre için bakıcı arayacağım.
ama bakıcı seçerken ne kriterlere bakılmalı, nasıl araştırılmalı,
ne zaman araştırmaya başlamalı,
...
sormayı unuttuğum başka hangi sorular var, onu da bilmiyorum.
Yardımcı olacak olanlara teşekkürler.
Bir de ücret meselesi var, bazı bakıcı siteleri var biliyorsunuzdur, şöyle bir gözden geçireyim dedim,
aynı eğitim seviyesine sahip kişiler arasında bile istediği ücret açısından uçurum var 800-3000 TL arası değişiyor ki bunlar ilkokul-lise mezunu genelde. asgari ücretin üstü beni aşar, ama çocuğuma da iyi bakılsın isterim. gerekirse başka şeylerden kısarım elbette, ama gerekir mi?