- Konu Sahibi MonalisaSmile
İki aylık bi bebeğim var. ücretsiz izin alıp 1 yaşına kadar kendim bakıcam. ondan sonra kayınvalidemin bakması söz konusu. yalnız ben onun bakmasını istediğimden emin değilim. çünkü hiç benim sözümü dinlemez. hep kendi bildiğini okuma derdinde. gerçi o bakmak istiyor mu ondan da emin değilim ama çocuk olmadan önce yapın yapın bakarım deyip duruyodu. şüphelerimi eşimle paylaşmıştım o da annesine, dt senin çocuğa bakmayacağını düşünüyo dedi o da 'sıramız gelince bakarız' gibi bi cümle kurdu. sanırım benim annemle dönüşümlü bakmayı planlıyo kendine göre. ama benim annem hasta babaanneme baktığı için çocuğa bakamaz. kayınalidemin de istanbulda bekar kızı var o yüzden bir ayağı da orda. devamlı gider gelir bi kaç ay kalır mesela. o zaman da öyle olursa annemler idare etse bile bi orda bi orda çocuk bi düzen tutturamayacak. bu sebeplerden ben de bakıcı mı tutsam diye düşünüyorum. ama yavrumu da nasıl tanımadığım insanlara emanet edicem bilemiyorum. bu konu çok içimi daraltıyo son zamanlarda. siz ne dersiniz, herşeye rağmen kayınalide mi yoksa bakıcı mı?