Bakıcı mı kayınvalide mi?

Bebeğime kim baksın?

• Bakıcı

OY: 163 66,3%
  • Kayınvalide

OY: 83 33,7%

• Ankete Katılan
    246
Bakıcı ama kayınvalide ile arayı bozma, gün içinde gidip baksana bakıcıya fln de gözü üstünde olsun

Sartlariniza bagli. Maddi olarak zordaysaniz kayinvalide en iyi secenek de olabilir. Bugun bir bakici 3 bin lira.

Bakmam dese de "bakmam " dediği için kötü olurdu ..Adı kayınvalide ..Her şartta kötü olacak .Baksa da bakmasa da.Anneanne nin lafı bile geçmiyor ama seçeneklerde yok😃
Çok yazık böyle kv lere.. Insallahhh banane kendin bak der çok amin. Çok teşekkürler demeyi öğrenmeliyiz üç günlük dünyada.

Ilk once bir dusmanla konusmuyorsunuz bunu belirteyim. fikrime saçma demeden once ne dedigimi anlamaniz gerek. Ama yazdiklarimi yalnizca kendi torunlariniz olunca yaptiginiz bir iki hareketi hazmetmeyen gelininiz sizden torununu uzak tutunca anliycaksiniz. Kv torun iliskisi icin hukuk kanun gerekmez! Sadece buyuye, eşine saygi duyan herkes ama herkes onun annesine de saygi duyulmasi gerektigini anlar. Kv komsu degil, yad degil, uzak akraba degil. Esinin annesi. Kendi annenize ' cocuga kotu ornek oluyor uzak tutalim, annenin yanina cocugu birakmayalim' diyen bir eşiniz olsa ne tepki verirsiniz? Anne annedir. Sizinki annedirde onunki balkabagi mi? Yukarida da belirtdim. Ama israrla kimse anlamiyor. Anlamak istemiyor. Ben bir iki ufak konusarak halledile bilir, ya da fazla sorun yaratmiycak bir davranis olan ortamda çocugu birakmanjn sakincasi yok dedim. Yukaridaki yazimda da soyledim kv eger brazilya tarzi dizi izliyorsa çocugun yaninda tabiki birakmam çocugu. Benim lafim ne kadar cok geline dokunmus. Anlamiyorsunu,. Cunki aklinizda bir slogan var. Kayinvalide de kim oluyor? Slogani. Yazdigimi artik kimseye anlatmiycam cunki herkes dusman gibi cevaplar yaziyor. Kv.ye saygi duy dedik kufur mu ettik? Dokunan ne size? Tovbe tovbe.
Maşallah arkadaşım.Arzucum oğlunu alıp anasına sırt çevirmek hiçbir vicdana sığmaz.

Kendi doğurduğuna kendin bak çalışıyorsan da bakıcı tut yazık değil mi yaşlı insanların başına atıyorsunuz doğurup doğurup

Back
X