Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı mı, kaynana mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

capslocksmith

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
428
15
298
Adana
yerimde olsanız ne yapardınız, durum şöyle;

bebeğimiz eylülde 5 ayını bitirecek. şimdi memlekette değiliz ama gelecek yıl tayin ister gideriz gibi duruyor. kaynana ben bakarım diyor, annem de yaşlı, bakacak durumda değil.
kaynanam biraz normal olsaydı, çocuğa bakmasını sorun yapmazdım fakat kaynanamın özellikleri beni korkutuyor. daha da korktuğum şey, eşimin annesinin kabak gibi ortada olan özelliklerinin hiçbirini kabul etmemesi.

sanırım en iyisi çocuk 2-3 yaşına gelene kadar memlekete gitmeyip, bakıcıyla idare etmek ve sonra kreşe vermek...
(bakıcı en fazla, hafta içi ve yarım gün bakacak)

gerçekten bakın burda yazmak istemiyorum, kaynana rezilleri oynuyor...kadın demeye şahit gerek...

Kayınvalidenle ilgili başında böyle düşünüyorsan zaten yürümez, ne yapsa batacaktır sana zaten.
Anneanne babanne her zaman toruna sevgiyle bakar ama tabi yetiştirme metodları sana uymuyorsa bakıcı daha mantıklı kalıyor.
Ama şahsi görüşüm bakıcıların iyi denetlenmesi yönünde, karakteri sert şiddete terslemeye eğilimli insanların eline çocuk verilmemeli

merhaba canım benim annemde kayınvalidemde aynı şehirdeyiz ama kızıma bakıcı bakıyor hele kayınvalidemin bakmasını hiç istemişyorum Allah düşürmesin Allah için çok iyi bir insan ama çocuğuma katabieceği birşey yokki istediği zaman gelsin kalsın sevgisinden mahrum etmesin ama bakmasını istemiyorum bakıcı teyzemizden çok memnunuz kızımla çok güzel vakit geçiriyor kızım gitmesin diye arkasından ağlıyor ..ben memurum iki yaşına kadar ben baktım iki yıl kadarda bakıcı bakacak nasipse sonra kreş diyorum bakıcı en fazla haftaiçi ve yarım gün diyorsun kesinlikle bakıcı diyorum ilk etapta kayınvaliden bakıcının yanında durur 10 gün falan sonra düzenininzi oturtursunuz sen şanslısın yine yarım gün bakacak bizimkine sabak9 dan akşam 7ye kadar bakıyor abla ve burda bakcı ücretleri çok yüksek çok zor bulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…