Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakici şirketleri.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

candylady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
385
286
103
Merhaba hepinize. Yatili bebek bakicisi ariyorum. Ankara da hangi bebek bakıcısı bulan aracı şirketler guvenilirdir? Simdiden tesekkur ederim.

Takipteyim
Fiyatında yazsalar keske
Türkiye ye yeni gelen kırgızıstanlılar aylık 2000+30 haftalik izin parası istiyorlarmis, %30 türkçe biliyorlarmis. Etiyoplalılar 600 dolara başlıyorlarmış ingilizce bildikleri için. Nepalliler 500 dolar+haftalik izin parasi 30 tl.

Türkiye ye yeni gelen kırgızıstanlılar aylık 2000+30 haftalik izin parası istiyorlarmis, %30 türkçe biliyorlarmis. Etiyoplalılar 600 dolara başlıyorlarmış ingilizce bildikleri için. Nepalliler 500 dolar+haftalik izin parasi 30 tl.

Zaten benim aldığım maaş o kadar :) yani işe girince maksimum o kadar olcak

İnsan Kaynakları Türkiye’nin En Büyük Bakıcı Sektörü Lideri

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan Kaynakları Türkiye’nin En Büyük Bakıcı Sektörü Lideri

Ben buradan memnun kalmadım. Başta abarta abarta konuştu yok en az 10 kişilik liste yapacağım da bilmem ne diye. Sonra size şu gün dönerim dedi dönmedi. Ben dönüş yaptığımda şu gün görüşmeye gelecek iki kişi var siz de gelin dedi. O güne yaklaşınca yok öyle demedim dedi. En son aramamızda da gündüzlü bakıcı bulamıyoruz eğer isterseniz yatılı kırgız bakıcılar (lar çoğul yani) var dedi. Ama bize 1 kişi gösterdi o da 19 yaşında. Çocuk daha, çocuk haliyle gelecek de bebeğime bakacak yani, oldu. Hava civa yani konuşmalar hep. Sonuç olarak kendim başka şekillerde bakıcı bulmak zorunda kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X