Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası BAKICI ÜCRETI

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ela_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
297
133
83
Antalya
Günaydın kızlar birsey sormak istiyorum bende yakında Bebeğimi bakıcıya vereceğim antalyadayım bu arada. Sabah 8 de mesai başlar akşam 5 e kadar. Bakıcıyi apartmandan bulduk ama ücreti konuşmadik sizce bunun oluru ney ne kadar vermem gerekiyor eksik de vermek istemem fazlada şimdiden çok sağolun canlar

eve gelen bakıcı 600-700tl alıyor,sadece bebekle ilgileniyorsa.eve verince de en fazla 550 olur bence,çünkü kendi evinde arkadaşıyla kahve içebiliyor,telefonla konuşabiliyor,bebek uyuyunca işini yapabiliyor vs vs.hatta bebek biraz büyüyünce beraber çarşı pazar vs gidebiliyor.benimki de bakıcı da,ben günlük 20 tl veriyorum 11-17 arası.haftada 4 gün çalışıyorum

Aslında bana 600 ile 1000 tl arası dediler ama işte konu bebek olunca pazarlık yapmak istemem ne isterse o. Hani az ise başka yerlerden kapatayım farkı diye merak ettim çok sağol canım.oğlum 1 buçuk yaşında ve zor bir bebek çok iştahsız ondan fiyat ne deseler kabulüm heralde. Senin bebeğin nasıl alıştımi arkandan ağlarmi

mutlaka ücreti konuşun bir an önce. belki de sizin vereceğiniz rakamı kabul etmeyecek...zaten bu ücret olayında az buçuk tanırsınız. eğer sizin verdiğinizi kabul ediyorsa bilin ki, gerçekten çocukları seviyordur ihtiyacı vardır parayı kabul eder. etmezse de bu işi sadece para için yapıyordur bu benim görüşüm. çocuk bakmak sevgi ister çünkü.

ayrıca aynı apartmandasınız. 1.si yol parası vermeyecek, 2.si siz evde yemek yapmış oluyorsunuzdur en azından çocuğunuzun yemeğini yaptığınızı farz edelim, yemek yoksa bile gidip kendi evinden yemeğini alıp gelebilir. ya da günlük çocuğunuzun çorbasını yapabilir. canı sıkılsa bir komşuya gider oturur çünkü oğlunuz 1.5 yaşında kendini kurtarmış ve artık oyun oynayan arkadaş kurmaya meyilli bir zamanda. ve en önemlisi sizin bakıcıdan ne istediğiniz. sadece ilgilensin uyutsun yedirsin içirsin oyun oynasın derseniz ben 600 den fazlasını düşünmezdim. ama işin içine temizlik ütü yemek girerse ( normal şartlarda gündelikçi gelse zaten tam güne 100 tl den aşağı gelmiyorlar ) o zaman 700 -750 tl arası düşünürdüm....antalya şartlarını bilmiyorum. bence bir fiyat araştırması yapın. ama ileri ki zamanları da unutmayın. sonuçta ben de her sene zam yaptım. özel günlerde hediyeler, yazın izin kullanma, tatillerde izin kullanma gibi...

kolay gelsin size.

Çok sağolun haklısınız bir an önce konusmak lazım sanırım sizin bebeğinizde bakıcıda yemek işini ne yapıyorsun evden yapıp götürüyormusun yoksa ayrıca onun için para veriyormusun nasıl bir yol izliyorsun ayrıca bakıcı sadece bebekle ilgilensin isterim temizlik ayrı bebek bakmak ayrı zanaat

evet benim kiziminda bakicisi var. kizim 6 aylikken ise geri dondum. 32 aylik su an. 2 yil bitti bakicimizla. sadece ilk sene kizim bebekken gunluk corbasini yapti. su an yapmiyor. ama her gun etrafi toplar, mutfak piril piril. camasir varsa asar, katlar, bulasik mak. bosaltir, kizimin banyosunu yaptirir ve dolabini 15 gunde bir toplar. kizima ait herseyi yapar. temizlik ve yemek yapmam diye bastan konustu o yuzden asla israr etmedim. ayda 2 kez temizlige kadin geliyor. calisan bir anne olmama ragmen evim hrrzaman derli toplu.bakicimizin emegi buyuk tabii.eger maddi imkaniniz varsa temizlik icin ayri bir kadin alin. hem cocuk hem temizlik olmuyor.ben daha once almadigima pismanim. biraz bizimde nefes almaya ihtiyacimiz var bence.

Çok haklısın sen nekadar veriyorsun canım sanırım seninki evde bakıyor oçok iyi olmuş ikiniz için çalışma saatlerin nasıl tam günmü çalışıyorsun benim tam gün olacak korkuyorum işte inşallah kolay atlatıriz

ben tam gün çalışıyorum anlaşmamız gereği sadece h.içi bakıyor 8-5 arası.... ben ilçede yaşadığım için fiyatlar daha makul 500 tl veriyorum bu sene. sadece çocuk bakımı var ekstra yok. kendi evimde bakıyor, ama haftada 1-2 kez kendi evine de götürüyor sorun etmiyorum bunu. değişiklik oluyor. hem de kızım, bakıcısının evini çok seviyor. biz ilk etapta yarım gündük, süt iznim olduğu için sonra yavaş yavaş saatler arttı. bence mutlaka 1 hafta hep beraber evde vakit geçirin.bir anda bırakıp gitmeyin.

Haklısın canım dediklerini uygulayacam çok teşekkür ederim hersey için

şehirde şehire, hatta aynı şehirde semtten semte bile değişiyor bu rakam, yengem sigortasını da yaptırıp, 850 veriyor. haftasonu tatil, sabah 8 akşam 7

Yengeniz hangi şehirde ayrıca temizlik ev işleri dahil değil benimki aynı apartman yol sorunuda yok kendi evinde bakacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…