mutlaka ücreti konuşun bir an önce. belki de sizin vereceğiniz rakamı kabul etmeyecek...zaten bu ücret olayında az buçuk tanırsınız. eğer sizin verdiğinizi kabul ediyorsa bilin ki, gerçekten çocukları seviyordur ihtiyacı vardır parayı kabul eder. etmezse de bu işi sadece para için yapıyordur bu benim görüşüm. çocuk bakmak sevgi ister çünkü.
ayrıca aynı apartmandasınız. 1.si yol parası vermeyecek, 2.si siz evde yemek yapmış oluyorsunuzdur en azından çocuğunuzun yemeğini yaptığınızı farz edelim, yemek yoksa bile gidip kendi evinden yemeğini alıp gelebilir. ya da günlük çocuğunuzun çorbasını yapabilir. canı sıkılsa bir komşuya gider oturur çünkü oğlunuz 1.5 yaşında kendini kurtarmış ve artık oyun oynayan arkadaş kurmaya meyilli bir zamanda. ve en önemlisi sizin bakıcıdan ne istediğiniz. sadece ilgilensin uyutsun yedirsin içirsin oyun oynasın derseniz ben 600 den fazlasını düşünmezdim. ama işin içine temizlik ütü yemek girerse ( normal şartlarda gündelikçi gelse zaten tam güne 100 tl den aşağı gelmiyorlar ) o zaman 700 -750 tl arası düşünürdüm....antalya şartlarını bilmiyorum. bence bir fiyat araştırması yapın. ama ileri ki zamanları da unutmayın. sonuçta ben de her sene zam yaptım. özel günlerde hediyeler, yazın izin kullanma, tatillerde izin kullanma gibi...
kolay gelsin size.