Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı ve evde kamera sistemi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Ben bebek değil bir senedir alzheimer hastasına bakıyorum beni aileden biri gibi görüp davrandıkları halde benim icin taktirmadiklarini dile getirdikleri haldw eve yeni kamera kuruldu en basta rahat giyinememekten çok sıkılıyor um birde sürekli izlendiğini düşünmek insani sıkıyor isimi rahat yapmıyorum isten ayrilmayi bile dusunuyorum ama zaman kotu aslında iki tarafta hakli ne diyem

Ben de her mesaja cevap yazar oldum ama yazasım geliyo :KK45: bence kamerayı hiç dert etmeyin. bugün, gittiğiniz her yerde kamera var. bankamatikte para çekerken de izleniyorsunuz, otobüste giderken de. kameraların yerini bilip soyunma yerinizi ayarladıktan sonra hiç çekinmeyin derim

Bence kamera çok önemli. Kimseye güven olmuyor. Herkes işin parasında ne kadar ödeyeceğim bakıcıya? Tabi bu da önemli mesela benim maaşımın %40 ı bakıcıya gidiyor. Budurum beni üzüyor ama neyapayım mecburum. Kız kardeşim de aynı dertden müzdarip. Onun komşusu bakıcıdan şüphelenmiş eve kamera almışlar c modül gizli kamera mı c modul kamera mı öyle birşey ismi tüm gün kayıt yapıyormuş sitesnin adını hatırlamıyorum google yazınca çıkıyor. Biryere koymuşlar bakıcı çocuk ağlayıp mızmızlık yaparsa elektrik süpürgesiyle çocuğu korkutuyormuş görünce çok üzüldük haberimiz bile olmayacaktı. Bence herşey bir yana iyi kalpli bir bakıcı tutun ve mutlaka denetleyin. Görmek de çok üzüyor insanı ama görmemek bilmemek çok daha kötü

www.kamerauzmani.com dan aldim
Goruntu ve ses kalitesi cok iyi ve e bebekte satilanlardan 2936638 kat daha iyi ve ucuz.
Screenshot_20181002-012449_XMEye.webp

Ben 240 a almistim cok memnunum.firmanin numarasi vardi aradim sordum bebek odasina ne alabilirim diye cok guzel yonlendirdiler cok memnun kaldim

6lı sistem şeklinde satıyorlar mı acaba, dormuş muydunuz? Ben de eve kamera koyacağım da bakıcı için.

6lı sistem şeklinde satıyorlar mı acaba, dormuş muydunuz? Ben de eve kamera koyacağım da bakıcı için.
Ya ben degilde siteden komsum bakici icin gizli kamera yaptirdi ordan sesi filan net aliyomus benimki gibi internet uzerinden telefonundan butun gun girip bakabiliyomus.ama fiyatini kac kamera aldigini bilmiyorum.hicde demezsin evde kamera var o kadar guzel duvar iclerine kapi kirislerine filan yerlestirilmis.

Ya ben degilde siteden komsum bakici icin gizli kamera yaptirdi ordan sesi filan net aliyomus benimki gibi internet uzerinden telefonundan butun gun girip bakabiliyomus.ama fiyatini kac kamera aldigini bilmiyorum.hicde demezsin evde kamera var o kadar guzel duvar iclerine kapi kirislerine filan yerlestirilmis.

Hmm, gizli kamera yasak ama ortaya çıkarsa çok büyük cezası var. Ben söyledim kamera taktıracağımı, bakalım birkaç haftaya taktırırım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Back
X