Merhaba canim,
Oncelikle gecmis olsun…insan herseye katlanabiliyorda iyi kotu..soyle gozun arkada ise gitmek yok mu??? Cok berbat bir duygu..heleki bu durumda…
Neden affetmek istiyorsunuz? Herkes bir hata yapabilir dogru ama boyle bir hatanin telafisi var mi? kaldiki cocuga vurma hakkini nerden aliyor sevgili bakiciniz? Sonucta parasiyla yapmiyor mu bu isi? Madem oyle adam gibi yapsin isini. Bu is aile ici siddet veya aldatma gibi bana kalirsa…1 defa yapan tekrarinida yapar diye dusunuyorum. Birde cocugunuz anlatmiyorsa hic birseyi nerden haberiniz olacak? Ise geleceksin ama evde o bakiciyla cocuklariniz yanliz olacak, sizse acaba aynisini yapar mi diye dusuneceksiniz. Kafayi yememek elde degil.
Dedigin gibi adi uzerinde cocuk, vurmustur ne yapabiliriz…benim bebegim bile 7-8 aylik arada bir sacimizi yoluyor vuruyor bize…ne yani simdi iki tanede ben mi patlatayim cocuga??? Cocuk o cocuk…madem sevmiyor meslegini baska bir is baksin hanfendi…cocuklarimiz gozbebeklerimiz..ne kadar zor baskasina emanet etmek zaten, birde boyle guveni suistimal ediyorlar ya iyice guven muven kalmiyor kimseye.
Her ne olursa olsun emanet cocuk, vurulmamasi gerekir. Imkaniniz varsa baska bir bakici tutun ya da baska bir sekilde halletmeye calisin…korkulu ruya gormektense uyanik kalmak her zaman iyidir.