Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı ve parası...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ayed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
37
0
36
Ankara
bebeğim 11.5 aylık ve bugüne kadar kendim baktım..yan komşum S.A yı, ben işe başladıktan sonra bebeğime bakacak diye düşündüm ve hiç başka bakıcı bile bakmadım... S.A aynı zamanda eşimin hemşerisi uzaktan da olsa akrabalıkları var,eşiylede aynı dairede çalışıyoruz..
bebeğim 6 aylıkken S.A ya bebeğime bakarmısın diye teklif ettiiğimde bakarım tabii..ama buradki fiyatları tam bilmiyorum ikimizde araştıralım ortak noktada buluşuruz diyip konuyu kapatmıştık..sağolsunlar bebeğimi çok seviyolar bende bunu gördüğüm için işim olduğunda gönül rahatlığıyla 2,3 saat bırakabiliyordum. işe başlamama 1 ay kala fiyatıda netleştirelim diye konuşmaya gittiğimde kendimcce gerekçeleriyle bir fiyat teklifinde bulundum, istersen eşinlee bi konuş sanada uygun sa bu fiyatta anlaşalım dediğimde, paranın önemli olmadığını önemli olan bebek falan diye konuşunca bende her emeğin bir bedeli oldduğunu tabikide hakkını almasın diye konuştuk ve anlaştık..bugün ise gelip bana ben daha önce hiç fiyat sormadım etrafta arkadaşlar şu kadara bakıyo, benim ücretimde okadar olmazmı diyince tavrından dolayı sinirlendim..daha işe başlamadan para göz olduğunu belli etmesi beni endişelendirdi..sanki şantaj yapar gibi ne kadar para o kadar çocuk bakımı gibi..bu davranışından dolayı şimdi S.A ya sırtımıda çeviremem, işe başlamam 15 gün var..sizde bundan sonraki tutumum nasıl olmalı..

bence bakıcının hakkı olanı istemesı cok norml.oncelerı belki cocugunuzu sevdgı ıcın para onmlı degl demştr ama snra "ben bu çocuga butun gunumu harcycam.hiç bir özel hayatm kalmayacak.kendı cocugummuş gbı sadece onunla ılgılenmem gerek" diye düşündkçe işin zorlugunu farketmş ve en azından hakkettgm parayı alsam maddı yonden rahat ederm demştr.eger bakıcınz iyiyse ve ihtiyacıda varsa,sizde istediği ucretı karsılayack durumdaysanz bakıcınızın gonlu olsun derm.ama aksi durum soz konusuysa,yumuşak kelımelerle konusursanz anlayacktr sızı.hersy gonlunuzce olur inş.

bencede öyle hakkını istemiş sizin gönlünüz kırılmasın diye baştan öyle söylemiş olabilir ama bakacak kişininde bir özel hayatı var ve sonuçta ve bütün zamanını sizin bebeğinize ayıracak kadın normal olanını yapmış aklına takılanı gelip size söylemiş hakkınızda hayırlısııı inşallahhh

Merhaba, tüm gün bebek bakımı için ne kadar ücret ödeniyor genelde? Bilginiz var mı? Benim de küçük bir bebğim var ben de bakıcı arıyorum.

Merhaba, tüm gün bebek bakımı için ne kadar ücret ödeniyor genelde? Bilginiz var mı? Benim de küçük bir bebğim var ben de bakıcı arıyorum.

bu bulundugun yerdekı fıyatlara ve baktırdıgın kısıye göre degısır yanı 300 e de baktıran var 1000 e de

bu bulundugun yerdekı fıyatlara ve baktırdıgın kısıye göre degısır yanı 300 e de baktıran var 1000 e de

Teşekkürler...Ben İstanbul Bayrampaşa civarında ikamet ediyorum.Bu civarda bakıcı bulmaya çalışıyorum.Çok zamanım yok İyi bir bakıcı bulmam lazım.

Teşekkürler...Ben İstanbul Bayrampaşa civarında ikamet ediyorum.Bu civarda bakıcı bulmaya çalışıyorum.Çok zamanım yok İyi bir bakıcı bulmam lazım.

inşallah üçüzlerim doğduğunda ben de bakıcı-yardımcı tutacağım ama bu işe sadece 500 tl ayırabildik. malum üçüzlerin masrafları çok. sizce bu ücret nasıl. ankara eryamanda oturuyorum

inşallah üçüzlerim doğduğunda ben de bakıcı-yardımcı tutacağım ama bu işe sadece 500 tl ayırabildik. malum üçüzlerin masrafları çok. sizce bu ücret nasıl. ankara eryamanda oturuyorum

valla bence 500 e bıraz zor bulurusn üçüzlere yardımcı dıyım ben ablama verıyodum 500 tek oglum ıcın

merhaba bende eryamanda oturuyorum fiyatlar semte göre degişiyor bildigim kadarıyla ama ben daha önce birine tavsiyede bulunmuştum ama kısmet olmadı benim eski bakıcımda ikigün önce boştu konuşmuşmuştum üçüzlerinize bakarmı bilmem ama bana en son 450 tl ye geliyordu(6 ay önce). ogluma 3 yıl baktı devlet mah oturuyor

İstanbul bayrampaşada oturuyorum üniversıte çocuk gelısımı mezunuyum anaokulu ogretmenIyım 3 yıl deneyımım var 7 aylık bebegım olduğu ıcın okulda suan çalışamıyorum evde bakmak ıstıyorum kendı evımde.3 kısılık temız bır aıleyız gelıpgorebılırsınız. cocugunuzu okul oncesınde ılk okula cok güzel hazırlarım. beebgınız varsada bakabılırım tecrubelıyım allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…