Bakici ve tuhaf bir durum😒

Canım benim haklsın kolay değil anneme bile çocuğumu emanet etsem aklım kalır benim.Yabancı biri.İlginç bir olay.Yani bir başkasının evinde jilet kullandıysa ne için olursa olsun normal değil Dikkat et.içine sinmiyorsa yeni birini bulmaya çalış.Allah yardımcın olsun.

Ama biz o eve ilk defa misafir olmuştuk. Annem, babam, eşim, kendi ailesi falan hep beraberdik. Yoksa arkadaşım komşum kahveye glse ben d etakmam. Bayağı haberli gittik, yaklaştık diye aradık (yoldan geliyorduk)
Kadın size hazırlık yaparken terlemiştir, kokmasin diye duş almıştır kurutmaya vakit kalmamıştır...çok ağır protokol olmadıkça öyle akraba ziyaretinde filan benim tuhafıma gitmez bu açıkçası, aksine hoşuma gider özenmiş derim, sizin aklınıza ne geldi de yadirgadiniz ,bilemedim

Evet durum tuhaf ama direkt sormak için de acele etmişsiniz.
Burda okuyorum düzgün bir bakıcı bulmak gerçekten kolay değil belki de çok iyi birini kaçırdınız.

uzun süredir gelen biri olsa bir anlık ihtiyaç duydu bir kere yaptı diye önemsemezdim belki ama yeni gelen biri olunca daha tuhaf heralde

akraba ziyaretinde filan benim tuhafıma gitmez bu açıkçası, aksine hoşuma gider özenmiş derim, sizin aklınıza ne geldi de yadirgadiniz ,bilemedim
Akraba falan değiliz. İlk defa ailece evlerine gidiyoruz. Özensiz bir hareket bana göre. Yazlık yer de değil marmara bölgesindeyiz. Haberli olarak gittik, yolculuktaydık geliyoruz ev şurası mıydı diye aradık. Hazırlık yoktu kahveye uğradık. Bu kk da ne ferahmış herkes beni yadırgamış😂

Bu hareket de ozensiz bana göre. Ilk defa gidilecek bir yere yoldayken arayıp geliyoruz kahveye demek.
Akraba falan değiliz. İlk defa ailece evlerine gidiyoruz. Özensiz bir hareket bana göre. Yazlık yer de değil marmara bölgesindeyiz. Haberli olarak gittik, yolculuktaydık geliyoruz ev şurası mıydı diye aradık. Hazırlık yoktu kahveye uğradık. Bu kk da ne ferahmış herkes beni yadırgamış😂

Çok acele etmişsiniz. Ayrıca hadi onu oraya attı diyelim kıl tüy nereye gitti? Duşu açsa orasını burasını yıkamak için ses çıkardı. Lavabo içinde de o işi halledemeyeceğine göre ve mutlaka kıl tüy de döküleceğine göre bence kadından boş yere şüphe etmişsin. Banyoda uzun kalması konusunda uyarabilirdin bebek yalnız kalıyor o uyurken abdest alın vs gibi. Ortada kesinlik olmadığı için ben kadına da üzüldüm

Bu hareket de ozensiz bana göre. Ilk defa gidilecek bir yere yoldayken arayıp geliyoruz kahveye demek.
İyi de nerdesiniz yaklaştınız mı geldiniz mi diye aradılar bizi. Biz de geldik diye döndük onlara. Ne bu ya sorguya mı çekiliyorum hayırdır. Konuya yazın bana değil.

İs gorusmesine gelmedi,daha once gelmisti tanismak icin,bizzat baslamisti.Banyoda fazla kalmasi,anahtar var mi diye sormasi,ustune kovada onu gormem beni telaslandirdi,sanki o alip kullanmis hissine kapildim nedense.Cunku banyoda o kadar cok kaldi ki utanmasam girip bakacaktim.
Anahtar var mı diye sorması normal. Evinizde tuvalete girince icerden kilitlemek istemiştir rahat etmek için, siz de ona yabancısıniz sonuçta. Biraz fazla paranoya yapmışsınız birkaç gün gözlemleyip emin olduktan sonra söyleyecektiniz

İyi de nerdesiniz yaklaştınız mı geldiniz mi diye aradılar bizi. Biz de geldik diye döndük onlara. Ne bu ya sorguya mı çekiliyorum hayırdır. Konuya yazın bana değil.
Neden sorguya cekelim hanımefendi küçük bir yorumdu sadece. Ayrıca burayı belki binlerce kadın okuyor ve yakin akrabanız değilse kardeş, teyze vb. yoldayken arayıp size geliyoruz demenin karşı tarafı rahatsız eden bir durum olduğunu görüp yapılmayacağını öğrenen kadınlar olacaktır. Belki uygun bir ortam yok evi dağınık belki yakınlaşiyorlar, belki dövüşüyorlar o sırada.

Neden sorguya cekelim hanımefendi küçük bir yorumdu sadece. Ayrıca burayı belki binlerce kadın okuyor ve yakin akrabanız değilse kardeş, teyze vb. yoldayken arayıp size geliyoruz demenin karşı tarafı rahatsız eden bir durum olduğunu görüp yapılmayacağını öğrenen kadınlar olacaktır. Belki uygun bir ortam yok evi dağınık belki yakınlaşiyorlar, belki dövüşüyorlar o sırada.
Yaklaşırken haber verin demişlerdi yazdım az önce. Burdaki kadınlara akıl öğretmek size düşmedi sanıyorum. Asıl yakın akrabamızı aramayız geliyoruz diye. Kardeşimin kuzenimin evi dağınık olsa ne olur olmasa ne olur. Geleceğimizden haberleri vardı yahu ne yakınlaşması 😂 muhalefet olun da okuduğunuzu anlamamanız önemli olmasın di mi ahaha😂

Yaklaşırken haber verin demişlerdi yazdım az önce. Burdaki kadınlara akıl öğretmek size düşmedi sanıyorum. Asıl yakın akrabamızı aramayız geliyoruz diye. Kardeşimin kuzenimin evi dağınık olsa ne olur olmasa ne olur
Evet ben de öyle dedim zaten. Yakın akraba dışında yoldayız geliyoruz diye milletin evine gidilmesi yanlış diyorum zaten.

Haberli gidiş olsa kadın hazırlık yapar elinden geldiğince. Habersiz demek ki.
Eminim ki bu gittiğiniz kişi de eşinizin asker arkadaşı çocukluk arkadaşı falandır çünkü tam bir erkek hareketi habersiz şunlara gidelim yoldan ugrayalim hadi...demek.
Sinirlenmeyin bu durumun karşı taraf üzerindeki etkisini görün diye yazdım sadece.

Evet ben de öyle dedim zaten. Yakın akraba dışında yoldayız geliyoruz diye milletin evine gidilmesi yanlış diyorum zaten.

Eminim ki bu gittiğiniz kişi de eşinizin asker arkadaşı çocukluk arkadaşı falandır çünkü tam bir erkek hareketi habersiz şunlara gidelim yoldan ugrayalim hadi...demek.
Sinirlenmeyin bu durumun karşı taraf üzerindeki etkisini görün diye yazdım sadece.
Siz benim kendi tanıdıklarımla ne konuşup ne haberleştiğimi nerden biliyorsunuz .

Şaka mısınız. Alakası bile yok. Oturdum bir de laf anlatıyorum. Sanki aramızdaymışsınız gibi laflara bakın inanamıyprum 😂Size iyi akşamlar

Islak saçla misafir karşılamak ayıpmış burda öğrenmiş bulundum. 😞 Ben günde en az iki kere duş aldığım için genellikle saçlarım ıslak ya da nemlidir. Kurutma makinesi kullanmaktan nefret ederim. Daha kötüsü ben ıslak saçla dışarı da çıkıyorum.
Ben de çıkıyorum sabahları duş alıp saçımı köpükleyip çıkıyorum valla bizimki mi ayıp şimdi? Bence 40 derece havada saçı kuru ama duş almadığı için leş gibi kokanların yaptığı ayıp

Ben de çıkıyorum sabahları duş alıp saçımı köpükleyip çıkıyorum valla bizimki mi ayıp şimdi? Bence 40 derece havada saçı kuru ama duş almadığı için leş gibi kokanların yaptığı ayıp
Maalesef duş almayı sadece gusül ile bağdaştiracak kadar temizliğe uzagız hala... Sanırım bu yüzden yadirganiyor ıslak saç bazı çevrelerce

Back
X