Bakici ve tuhaf bir durum😒

Yaklaşırken haber verin demişlerdi yazdım az önce. Burdaki kadınlara akıl öğretmek size düşmedi sanıyorum. Asıl yakın akrabamızı aramayız geliyoruz diye. Kardeşimin kuzenimin evi dağınık olsa ne olur olmasa ne olur. Geleceğimizden haberleri vardı yahu ne yakınlaşması 😂 muhalefet olun da okuduğunuzu anlamamanız önemli olmasın di mi ahaha😂
Kusura bakmayın, okudugumu anlamamakla suçlanmisim. Bazen karşımdakinin anlayacağını umarak uzun cümle kuruyorum. Anlaşılamadığı gibi, bir de okuduğumu anlamamakla suçlanıyorum. Mesajima bakarsanız zaten yakın akraba, kardeş teyze vb evine giderken, tabiki evine ilk gittiğiniz biri gibi onceden haber vermenizi gerektirmeyecegini yazdım. O cok çok üst düzey bir medeniyet seviyesi. O günleri göremeyiz herhalde.

Bir de su var banyodaki klozet kullanilmiyor,onu ilk gun konusmustuk,zaten namaz kiliyorum hijyenik olmaz demisti.O nedenle banyoda uzun kalmasi tuvaleti kullandigundan degil yani.Gercekten cok uzun durdu,merak edip bakacaktim bayildi mi ne oldu diye.

Sonra banyo anahtari var mi diye sordu,evde ben ve kizimdan baska kimse yok,gelen gidenim ve esimde evde asla bulunmaz kadin bunu biliyor.Sirf abdest almak icinn de kilitlemesine gerek yok.

Bilemiyorum belki acele davrandim sormakla ama sormasamda icim icimi yiyecekti.
Kadın tesettürluymus, bir ihtimal eşinizle karşılaşma ihtimaline karşı anahtar istemiş olabilir ben bunu anormal bulmadım. Ayrıca tesettürlü insanların abdest alması o kadar kolay olmuyor , resmen yarı soyunuyorum ben valla epey uzun sürüyor bazen.
Kadınla tekrar konuşma şansınız yok mu ?

Galiba boyle oldu😒 neyse obur turlu olmasindan iyidir.Bu arara onceki gun poset gecirmeden kovanin icindeydi,ertesi gunu de poset gecirdim ve aksamina posetin ocinfeydi altinda degol.Bilemiyorum belkide kovayi posete dokup tekrar icine taktim🤷
Bencede poşetin içine dökmüşsunuzdur. Benim oğlumda bitren wc kağıdi rulosunu poset takilmadiysa içine atıyor, bende takarken görürsem çöpü ters çevirip poşete alip takıyorum.

Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdi😒 bundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
İyi ki de sormuşsun
Neden birçok bakıcı bu kadar gururlu Tripli anlamış değilim ,
Anneyi biraz rahatlamaları gerek !
Canının parçasını emanet edecek insanlar bakıcılara
Referanslı bakıcıya ihtiyaç olduğunu çok iyi biliyorlar ve hemen elimi sallasam ellisi modu !
Ben kullanmadım asla öyle birşey yapmam içinİ rahat olsun deyip işine baksa olmaz de mi !
iniallah içine sinen bir bakıcı bulursun
Ben bulamadım 20 aylık oğlum kreşe başladık

Ah edilecek bir durum yok,suclamadan sordum,banyoda cok uzun kalmasi,banyonun anahtari var mi diye sormasi,kovada gordugum sey beni o dusunceye itti🤷
Ben söylediğinizi yeni okudum. Keske hemen demeseydiniz. Uzun kaldi diyorsunuz ben mesela başkasının wc sini, lavabosunu kullanamam. Belki o da orda yıkayacak malzeme varsa yikadi. Sonra ttesettürlü dediniz, soyundu abdest aldi belki yine temizliğine güvenemediği için tekrar giyin, başı kapa zaman alirdi. Neyse kalbi kırılmış ama ikiniz icinde iyi olmuş yollari ayırmanız

İyi ki de sormuşsun
Referanslı bakıcıya ihtiyaç olduğunu çok iyi biliyorlar ve hemen elimi sallasam ellisi modu !
Ben kullanmadım asla öyle birşey yapmam içinİ rahat olsun deyip işine baksa olmaz de mi !
Ama şöyle birsey siz , biz herneyse birine çocuk baktiracagimizda o bakan kişi herşeye aciklama mi yapmalı. Bu denilen sey az uz değil banyoda tras bıçağıyla tüylerini mi aldin. Kadin ben o kadar şuursuz muyum demiş evet bunu yapmasi için anca şuursuz olmasi gerekti. Dediği gerekçelerde hakli, birşey olsa yerini hatirlayamasalar kadından şüpheleneceklerdi. Bakıcı kadin doğru karar vermiş. Para verilecek diye her tavrı cekmek zorunda değil.

Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdi😒 bundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
Emin değilsiniz gözlemleyin acele etmeyin yazacaktım ki bu mesajınızı gördüm. Çok acele etmişsiniz, muhtemelen kovayı tam bosaltamadiniz kaldı içinde, kadın da çok gururluymus, aferin valla, referansı olan biri hakkında bu kadar aceleci davranmanız kötü olmuş,

İyi ki de sormuşsun
Ironiyse komik değil ironi değilse hele...

Kadinla bugun tekrar konustuk helallestik, oyle her seyde takintili biri de degilim,kadina kizim disinda hicbir sey yapma,ne yemek ne temizlik hic bir sey beklemiyorum,hatta kizimin yemegini yapar oyle cikarim dedim.Yeterki ilgilensin baksin,ucretini de kendi belirledi,tamam dedim az ya da cok demedim kabul ettim.Tek derdim kizimla ilgilensin yeter.

Bu arada referans dedigim de bir velimin yakini,sonucta veliyi de oyle aman aman tanimiyorum,belki acele davrabmis olabilirim kabul ediyorum.Ama ben okuldaykende mi yarim saat banyoda kalacak(banyoda tuvaleti kullanmiyor) bir insan ne yapar hala anlamis degilim,tesettir dediniz ama erkek olmadigi icin ustu basi rahat hemen abdest alip cikabilir en fazla on dk dir yani.

Kadinla bugun tekrar konustuk helallestik, oyle her seyde takintili biri de degilim,kadina kizim disinda hicbir sey yapma,ne yemek ne temizlik hic bir sey beklemiyorum,hatta kizimin yemegini yapar oyle cikarim dedim.Yeterki ilgilensin baksin,ucretini de kendi belirledi,tamam dedim az ya da cok demedim kabul ettim.Tek derdim kizimla ilgilensin yeter.

Bu arada referans dedigim de bir velimin yakini,sonucta veliyi de oyle aman aman tanimiyorum,belki acele davrabmis olabilirim kabul ediyorum.Ama ben okuldaykende mi yarim saat banyoda kalacak(banyoda tuvaleti kullanmiyor) bir insan ne yapar hala anlamis degilim,tesettir dediniz ama erkek olmadigi icin ustu basi rahat hemen abdest alip cikabilir en fazla on dk dir yani.
Siz okuldayken cocuk uyumuyorsa nasıl kalabilir? Siz evdesiniz diye daha rahat davranmıştır nerden bilsin kadın dakika tutacağınızi

Kadının kullanmadığı o kadar bariz ki
Bir tek bana mı öyle geldi?
Üzüldüm kadına
Bana da öyle geldi. Aynı durumu yaşasam bakıcıdan şüphelenmek aklımın ucundan geçmez. Çöpte tıraş bıçağı görsem eşim atmıştır derim sorgulamaya bile girmem. Fazla paranoya yapmış konu sahibi kadına ben de üzüldüm

İşe dönmeyi kabul etti mi yani? Belki midesi falan bulanmıştır insanlık hali. Evinizde kamera varmış şüpheli başka bir hareketini görürseniz zaten yollarınızi ayirirsiniz ama tıraş bıçağınin onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum

Merhaba kizlar☺️

Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.

Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.

Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum😒

Ne permatikmis diyeceksiniz😄 ama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.

Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
evham yapmıyorsun bence haklısın yani konu evlat sonucta ... bence güzel bir dille kadına bir sorabilirsin sen mi kullandın ya neden ki falan gibi yargılayıp kızmadan.

Siz okuldayken cocuk uyumuyorsa nasıl kalabilir? Siz evdesiniz diye daha rahat davranmıştır nerden bilsin kadın dakika tutacağınızi
Polemik olsun istemiyorum,yine de cevap vereyim,ben yanlarinda bulunmuyorum,mutfakta is yapiyorum ki bas basa birbirine alissinlar.Kiz salonda kadin banyoda,ustelik bir yasinda yeni yeni yurumeye baslayan surekli dusen bir bebek.Ben salonda tek gorunce alip ilgilendim,yani kadin isim var cocuga sen bak diye uyarabilirdi diye dusunuyorum.Haliyle tuhaf geldi durum,ustune de ust uste jilet bulunca kadin hayirdir ne yaoiyor banyoda demekten kendimi alamadim.

evham yapmıyorsun bence haklısın yani konu evlat sonucta ... bence güzel bir dille kadına bir sorabilirsin sen mi kullandın ya neden ki falan gibi yargılayıp kızmadan.
Burda hepimiz bir birimizi yazdiklarimiz kadar taniyoruz,ben de yazdiklarimdan karsidan paranoyak,evhamli gorunmus olabilirim ama bir gariplik sezmeseydim zaten boyle abuk sabuk bir konu acmazdim.Gercekten duzgun bir sekilfe sordum,yargilamadan,suclamadan,kadinin tavri da kismen beni tatmin etti.

Burda hepimiz bir birimizi yazdiklarimiz kadar taniyoruz,ben de yazdiklarimdan karsidan paranoyak,evhamli gorunmus olabilirim ama bir gariplik sezmeseydim zaten boyle abuk sabuk bir konu acmazdim.Gercekten duzgun bir sekilfe sordum,yargilamadan,suclamadan,kadinin tavri da kismen beni tatmin etti.
İçin rahat olsun
İçini rahatlatmak İçin sorman normal
Konuşma bağımsız olarak fiyat olarak neyde anlaşmıştınız

Back
X