- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Ben de çalışan ve 2 küçük çocuğu olan bir anneyim. O kadar çok bakıcı değiştirdim ki anlatamam. Türkü, Özbek'i, Türkmen'i, UgandalısıPolemik olsun istemiyorum,yine de cevap vereyim,ben yanlarinda bulunmuyorum,mutfakta is yapiyorum ki bas basa birbirine alissinlar.Kiz salonda kadin banyoda,ustelik bir yasinda yeni yeni yurumeye baslayan surekli dusen bir bebek.Ben salonda tek gorunce alip ilgilendim,yani kadin isim var cocuga sen bak diye uyarabilirdi diye dusunuyorum.Haliyle tuhaf geldi durum,ustune de ust uste jilet bulunca kadin hayirdir ne yaoiyor banyoda demekten kendimi alamadim.

Sizin yazdığınız bütün mesajları okudum ben jiletten daha çok siz mutfakta iken çocuğu salonda yalnız bırakması oldu. Yeni yürümeye başladı demişsiniz. Bu aylardaki bir çocuk önce güvenli bir yere konulur mama sandalyesi, bariyerli oyun alanı, park yatak vs gibi ondan sonra odadan ayrılınır. Hadi onu yapmıyorsun siz mutfakta imişsiniz size diye bilir X Hanım benim abdest almam lazım kızın yanında durabilir misiniz diye... Ben buna daha çok takılırdım ve uyarırdım Y abla çocuğu yalnız bırakacaksan güvenli bir yere koy ondan sonra yap ne yapacaksan diye... Eğer bunu yapmadıysa bence de yol yakınken ayrılmanız iyi olmuş...