Bakıcı

nur acar

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
8
0
6
27
Merhaba, şuan bir bakıcım var asgari ücret veriyorum tek istediğim 18 aylık bebeğim ile ilgilenmesi kendi evinde bakıyor 07:30 akşam 19:00 a kadar ama ben kendi evimde bakacak birini istiyorum. Ücret asgari iyi mi yoksa alt tabanda mı kalıyor fikirleriniz nedir?

Merhaba, şuan bir bakıcım var asgari ücret veriyorum tek istediğim 18 aylık bebeğim ile ilgilenmesi kendi evinde bakıyor 07:30 akşam 19:00 a kadar ama ben kendi evimde bakacak birini istiyorum. Ücret asgari iyi mi yoksa alt tabanda mı kalıyor fikirleriniz
Hafta sonlarıda bakıyorsa asgari az bence.

Merhaba, şuan bir bakıcım var asgari ücret veriyorum tek istediğim 18 aylık bebeğim ile ilgilenmesi kendi evinde bakıyor 07:30 akşam 19:00 a kadar ama ben kendi evimde bakacak birini istiyorum. Ücret asgari iyi mi yoksa alt tabanda mı kalıyor fikirleriniz nedir?
Yaşadığınız şehir neresi? Büyükşehir ise sigorta artı asgari ücret veriliyor genelde.
Ben küçük bir yerdeyim, sigorta ile birlikte toplamda 22 bine yakın ödüyorum. Haftada 5 gün geliyor, sabah 9 akşam 6. Siz hesabınızı one göre yapın.
Çocuk bakımı hariç hiçbir iş istemiyorum. Çocuğun banyosu, yemeği, çamaşırı vs bana ait, tek istediğim uyutmasi, doyurması, oynaması

Kesinlikle kendi evinizde baktırın,ücret asgari gayet iyi.Uyudugunda bakiciniz da dinlenecekse ücreti iyi
Bebeğin banyosu camasrinin yıkanması vs bakıcıda olmali,yani bebekle ilgili işler.İs vermediginizde bunu iş olarak görmüyorlar.Biraz iş sorumluluğu da olmalı.Profesyonel yaklasin.
Kendi evinde bakanlar çocuğu bırakıp ev işlerini hallediyor emin olun.İstisnasiz bu şekilde.Zaten bu nedenle kendi evlerinde bakılsın istiyorlar.Lutfen evde bakan birini bulmaya çalışın.Bir de misafir agirliyorlar ,eve kimin girip çıktığı belli olmuyor.

Kendi evinde bakıyorsa çok iyi bence . Kadın hem işinde geri kalmıyor. Hem daha rahat. Ben güvenemezdim kamerasız birine teslim etmeye alıştıktan düzenini gördükten sonra tamam ama ilk başta kesinlikle yapamazdım

Back
X