Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakici

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ozlemm02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
330
153
103
Mrb kizlar.. Gecen hafta calismaya basladim. Kiz kardesim yanimdaydi, ben okuldayken ogluma o bakti gecen hafta. Sonra okulu basladi ve gitti. Bu hafta da bakiciya basladik iste. Neyse pzt gunu ilk gun diye o geldi eve. Ama kendi evinde bakmak istiyor. Cocuklari okula gittigi icin saatler uymadigindan dolayi. Ben de cok memnunum ondan. O yuzden baska birini bulmak istemiyorum. Bazi arkadaslar da evine gelmesin, sen gotur daha iyi olur diyolar ama bunun kisi, sogugu var, ayrica her gun cocugu hazirlayip gotur. Esyalarini tasi vs. Cok zor olacak gibi.

Deneyimli arkadaslar sizce hangisi daha iyi olur? Avantaj ve dezavantajlariyla yazar misiniz?

Bakici alip goturse evine nasil olur siz ne istiyorsunuz ben tam anlayamadim kafam biraz zor basarda

Tabii ki de cocugun kendi evinde kalmasi daha iyi. Kış vakti, belki cocuk hala uyuyor olacak uyandirmak zorunda kalacaksin, soguk olacak üşütecek vs.

Tabiki evinde bakılmalı.

Evinde bakarsa cocugunla daha az ilgilenip evinin işini yapabilir ki mutlaka yapar

Evine geleni gideni olur ihmal edebilir kuzunu ve başkalarından mikrop kapma olasılıgı artar

Artı enn korktugum taciz vs konuları var

Şiddetle evinde baktır derim. Cocuklarımı evimde baktırdım ben asla göndermedim bakıcıya. Akrabama bile guvenemem

Ayrıca kurallarını baştan koymalısın yoksa hep onların şartına uyarsın. 3 ay gecırmedende bir bakıcı anlaşılmaz cok iyi vs acele etme derim

Allah yardımcın olsun

Ben ne istedigimi tam bilmiyorum aslinda :) ama kendi evimde baksa daha iyi olur gibi geliyor. Bakici da kendi evine birakmamizi istiyor
Ben 2,5 Yıldır anneme götürüyorum , eşya taşımıyorum tüm ihtiyaçlarından oraya da alıyoruz mama sandalyesi, yatak, biberon, tabak Kaşık oyuncak vs vs. Ama akşam git al zor sabah evden çıkmak zor , burda bakılsa yani evde çok daha rahat olur ama annem evinde rahat ediyor birşey diyemiyorum ben de çok güzel bakılıyor çünkü şansımı zorlamıyorum:)

Ben 2,5 Yıldır anneme götürüyorum , eşya taşımıyorum tüm ihtiyaçlarından oraya da alıyoruz mama sandalyesi, yatak, biberon, tabak Kaşık oyuncak vs vs. Ama akşam git al zor sabah evden çıkmak zor , burda bakılsa yani evde çok daha rahat olur ama annem evinde rahat ediyor birşey diyemiyorum ben de çok güzel bakılıyor çünkü şansımı zorlamıyorum:)
Annem olsa hic zor gelmez tasimak falan da iste ayni sehirde degiliz. Bilmiyorum ne olacak bu isin sonu :)

Bakıcı babamın kızı olmadıkça onun evine göndermem.
bakıcının evindeyken senin kontrolün sıfır olacak.senin evinde olsa aniden eve gelerek denetim yapabilirsin.kışın çocuğu uykusundan et, hazırla götür getir çok zor.bunun hastalığı var sağlığı var ne bileyim var da var.
bakıcı kendi evinde evinin işlerinden,çoluğundan çocuğundan konşusundan fırsat buldukça çocuğuna bakar.
Bir de seni korkutmak istem ama bakıcının evinde bakılan küçük bir bebeğin(2 yaştı sanırım) bakıcının 13-14 yaşında oğlu tarafından istismar edildiği bir olaya şahit oldum.
Tabi ki karar senin.

Bakıcı babamın kızı olmadıkça onun evine göndermem.
bakıcının evindeyken senin kontrolün sıfır olacak.senin evinde olsa aniden eve gelerek denetim yapabilirsin.kışın çocuğu uykusundan et, hazırla götür getir çok zor.bunun hastalığı var sağlığı var ne bileyim var da var.
bakıcı kendi evinde evinin işlerinden,çoluğundan çocuğundan konşusundan fırsat buldukça çocuğuna bakar.
Bir de seni korkutmak istem ama bakıcının evinde bakılan küçük bir bebeğin(2 yaştı sanırım) bakıcının 13-14 yaşında oğlu tarafından istismar edildiği bir olaya şahit oldum.
Tabi ki karar senin.
Guvendigim ve tanidigim bi aile ama bilmiyorum ki :( kafam karisti

Kesinlikle evinde baktırmalısın bence, sonuçta herkes evini istediği gibi çocukta kendi evini ister, kendi yatağı, kendi eşyaları, ayrıca bakıcımı kreş mi dersende bugünkü aklımla kreş derim. Bizde çok sevdiğimiz bakıcıya baktırdık ancak konuşmada gerilik oluştu psikiyatra gittik acil kreş dedi. ve 1 ay oldu olmadı o kadar fazla olumlu gelişme varki. Kreşteki daha küçük bebekler bile çok erken gelişme gösterdiklerini gördüm.

Guvendigim ve tanidigim bi aile ama bilmiyorum ki :KK43: kafam karisti
Ben de şu an bakıcı arayışındayım konu kızım olunca kimseye güvenemiyorum( aile hariç) ben eve kamera kurdurmayı bile düşünüyorum.Burada kaç anneye sorarsan sor hemen hepsinin cevabı evinde baksın olacaktır.karar sizin tabi ki.ne diyeyim kolay gelsin size.

KENDİ EVİNDE BAKTIRMAN EN İYİSİ ÇOCUK EVİNDE BAKILIR EN GÜZEL. NE KADARLIK BİLMİYORUM AMA BEBEKKEN TAŞIMAK KOLAY DA BÜYÜYÜNCE ZORLAŞIYO SONRA EVİN HİJYENİNİ SAHİBİ BİLİR EMEKLİYEN Bİ BEBEKSE İÇİN RAHAT EDEMEZSİN BUNUN KIŞI VAR ÇOCUĞA EZİYET OLUR SEN KADINI İKNA ET SENİN EVİNDE BAKSIN

Back
X