- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide her dakika öyle olacak değil arada yine oluyodur tüm gün kamera koysa da anlasa neyse dicemde zaten birkaç dakika dinlemiş o arada da tv ye dalmıştır vsValla bacım sen bunu ne zaman işe aldın Ayrıca senin iskillendiğini görünce yarın daha temkinli davranacaktırhaberin olsun Bir de sen yokken sesi çıkmıyor ama sen olduğunda can ciğer kuzu sarması oluyor Bu da ayrıca beni Düşündürdü öğlenden beri bu konuya acayip moralim bozuk
Ben de anne olarak altına imzamı atıyorumcocugum yok
buna ragmen sokakta yabanci kücük cocuk bile görsem tek basina, annesi nasil salmis diye düsünüyorum
ortam öyle fena ki, Allah korusun ya biri gecerken alip arabaya atsa diyorum
icim ürperiyor
ve siz cocugunuzu yanliz birakiyorsunuz tanimadiginiz ve üstelik süphe duydugunuz bir bakiciyla
bi kez daha bakici degisirse tamam cocuk zorlanir ama Allah esirgesin ya basina bisey gelirse bakicidan dolayi
bu sartlarda zorlanmasini tercih ederim
ve tanimadigim, güvenmedigim bir insanla asla ve asla cocugumu yanliz birakmam
bunu anne olmayan biri olarak söylüyorum
kamera koysanMerhabalar, benim bir kizim var iki yaşında ve bu zamana kadar üç bakıcı değiştirdi, şimdi bakan dördüncü...
Bu hanım işe başlayalı iki ay oldu, ben abartılı sevgisinden rahatsız oluyordum ama herkesin kişiliği farklı diye düşünüyordum..
Bugün büyük kizimi okula goturdum, telefonu evde unuttuğumu farkettim, döndüm ve tam yarım saat kapıda içeriyi dinledim... Ben yanındayken söylenen yavrum kuzum balım laflarinin biri bile geçmediği gibi doğru durust konuşma bile yok, televizyonda reklam açık, kızım ona bakıyor muhtemelen arada soru soruyor ona bile bir iki kelimeyle cevap veriyor... Birden su sesi geldi şaşırdım, arada da ağlamak yok tamam mı diyor kadın, ben içeri girdim. Banyo yaptırmak için hazırlamis çocuğu ama çok saçma, ben ondan böyle bir şey istemedim, daha akşam banyo yapmıştım. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum... İçim sıkılıyor... Yerde miyim gökte mi belli değil...
İstedi banyoyu dedi ama yarım saat kapıda dinledim ve tutturma diye bir şey yoktu kesin olarak...
kesinlikle katılıyorum...cocugum yok
buna ragmen sokakta yabanci kücük cocuk bile görsem tek basina, annesi nasil salmis diye düsünüyorum
ortam öyle fena ki, Allah korusun ya biri gecerken alip arabaya atsa diyorum
icim ürperiyor
ve siz cocugunuzu yanliz birakiyorsunuz tanimadiginiz ve üstelik süphe duydugunuz bir bakiciyla
bi kez daha bakici degisirse tamam cocuk zorlanir ama Allah esirgesin ya basina bisey gelirse bakicidan dolayi
bu sartlarda zorlanmasini tercih ederim
ve tanimadigim, güvenmedigim bir insanla asla ve asla cocugumu yanliz birakmam
bunu anne olmayan biri olarak söylüyorum