şu kesin kesin konuşanları anlamam mümkün değil yaa..
birisi annesine bile bırakınca arıyormuş güvenemiyormuş bilmem ne.. senin annen güvenilir olmayabilir ama her anne öyle değil..
2. çalışan anneler bir şekilde çocuğu bırakmak zorundalar.. sanki bunu uygun görmeyenler çocuğu okula yollamayacaklar.. zira okullarda bile sapkınlığa uğramış öğretmenler var
!
amaç konu sahibine yardımcı olmalı değil mi??
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. benim de kreş konusunda yaşadığım kötü tecrübeler vardı ve aniden kreşi bırakmamız gerekiyordu. saolsun burdan arkadaşlar yardımcı oldular. fikir verdiler.
iş ciddiye binince hemen çözüm bulduk.. sen de bu kadından bir kere şüpheye düşmüşsün belli. kesin çıkaracaksın o yüzden yeni çözümler ara.. kreş diyemeyeceğim çünkü kötü anılarımız var.. çocuğun da yabancı olmadığı bir akraba yok mu acaba parasıyla bakabilecek. çünkü çocuk yeniden alışma sürecine girmesin..
valla konuyu okurken çok garip gelmemişti ama yorumları okuyunca bakıcınız resmen gözüm de sapık gibi oldu.. bu kadar kötü düşünmek istemiyorum.. ama siz yine de bu bakıcıyı değiştirin. ya da referans olan güvendiğiniz kadına konuyu açın. en olmadı kamera kurun evin heryerine.