- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi anabel lee
Merhaba Hanımlar; öğretmenim. iki oğlum var. Biri 6 yaşında bire gidiyor. diğeri 1yaşında.Ben okuldayken komşumuz sağolsun çocuklarıma bakıyor dört gün. Pzts günümde boş. Sene başında komşumuz la konuşurken bazen hafta sonlarında bırakabileceğimi söylemiştim. Şimdi ne zaman bırakmak istesem bahaneler uyduruyor. Öyle her haftada bırakmıyorum tabiki. Mesela bu ilkdi.bugün için bırakmak istedim eşimle alışverişe gidecektik biraz uzağa .
Camlarını silecektim ama bakarım dedi.Tabi hımlaya hımlaya ve pazar pazartesisi boş bu arada.(bırakmaktan Vazgeçtim )
Yanı diycem o ki her seferinde
böyle. Misafirim gelecek iki saat
bakar mısın diyorum muhakkak
bahanesi oluyor yanı hiç bizi
öncelik sırasına koymuyor.
neredeyse yalvarma konumuna
geliyorum. Acaba isteyerek
bakmıyor mu diyorum. Ben mi abartıyorum diyorum.Başkalarının bakıcılarını
görüyorum iki
gün görmesek özlüyoruz diyolar.Bizimki tatil olsa diye yola bakıyor. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Not: ayrıca sene başında bunları konuştuk. Bunları düşünerek de ücretini istediğinden biraz fazla yüksek tuttum.
Camlarını silecektim ama bakarım dedi.Tabi hımlaya hımlaya ve pazar pazartesisi boş bu arada.(bırakmaktan Vazgeçtim )
Yanı diycem o ki her seferinde
böyle. Misafirim gelecek iki saat
bakar mısın diyorum muhakkak
bahanesi oluyor yanı hiç bizi
öncelik sırasına koymuyor.
neredeyse yalvarma konumuna
geliyorum. Acaba isteyerek
bakmıyor mu diyorum. Ben mi abartıyorum diyorum.Başkalarının bakıcılarını
görüyorum iki
gün görmesek özlüyoruz diyolar.Bizimki tatil olsa diye yola bakıyor. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Not: ayrıca sene başında bunları konuştuk. Bunları düşünerek de ücretini istediğinden biraz fazla yüksek tuttum.
Son düzenleme: