- Konu Sahibi anabel lee
Misafirin glinc ndn çocuğa bakmasını istiyorsun snde tuhafsin bnce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman önce bi konuşun bakmak istemiyosa açık açık söylesin böyle şüphe olsa içimde ben birakamam çocuğu sizinde öyle hissettiğinize eminim.Sınav görevim var dediğimde bile yüzü değişiyor.
Bunu senebaşında konuştuk kabul etti. Çabuk hasta olan bir çocuk korkuyorum götürmeye.
O zaman deseydi sene başında hsonu bakamam diye bende başkasını bulurdum.insomnia41 .!.:Bakıcınız olması, sizin salı ve cuma haricinde kafanıza estiginde ya da işiniz çıktığında bırakayım da baksın anlamına gelmez.Kimsenin kimseyi hazır olda bekleme gibi bir durumu olamaz ve kimse de karşındakinden bunu bekleme lüksüne sahip olmamalı..Baştan öyle konuştuk diyorsunuz da sonuçta bir çalışan olduğu için mesai saati dışı gelen birseyden hoslanmamasi çok normal. Ben de öğretmenim, mesai saatleri dışında herhangi birşey çıktığında;kurul toplantısı,zümre toplantısı vb.hiç de hoşlanmıyorum bu durumdan.Bu açıdan bakarsanız sanırım biraz daha anlarsınız..
Hem durmadan istemiyorum dönemde bir yada iki.O zaman deseydi sene başında hsonu bakamam diye bende başkasını bulurdum.
Aynı ücreti veriyoruz. Dört gün baktığı saatler değişiyor ama sizden daha az. Bakıcım 400 istedi. Bire giden oğlumda bazı günler bizi orada bekliyor iki üç gün falan. Ücret açısından bulunduğumuz yerde en yüksek parayı o alıyor. Mesele o değil. Keşke sene başında extra bakamam deseydi bende ondan öyle bişey talep etmezdim.valla ben bugün rica ettim. eşim direksiyon çalıştıracak kızımı benim sürdüğüm arabaya henüz bindirmek istemiyorum dedim. oda benim bu fikrime hak veriyor zatenneyse hastaymış biraz uzanıyormuş. bırakmıyım o zaman götürürüm gökçeyide dedim. yok ya evde benim çocuklarda var zaten onlar oynar zaten gökçe ile dedi iki saat baktı sağolsun. benim verdiğim ücret devlet sırrı değil söylüyüm 500 lira sabah sekiz akşam 5 bakıyor haftada beş gün. niğde için standart ücret bu. kendi evinde bakıyor. izinli olduğu zamanlarda asla maaştan kesinti yapmam ayıbıma gider. sanırım o yüzden bakıcı annemizde hiç sorun etmez bazen mesai dışında bakmayı. hatta az evel gökçeyi alırken yarın çalışrsanız direksiyon gene getir dedi :)