• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcım...

ee olmicak bişeyi neden düşünüp vazgeçsin ki kadın mahkemelik olmicakları için bunu yapmasında bi sakınca da yok parantezle belirtmek yerine olmicağını düşündüğünüz şeyi hiç yazmanıza gerek yoktu

Ozetle yasalarin bile suc saydigi bir seyi yapmamali demek istedim. Ki zaten konu sahibi de benim gibi dusunmus. Kimsenin buna hakki yok bence. Memnun degilse ayrilirlar biter.

Ayrica parantez icinde parantez disinda herhangi bir sekilde ne yazacagimin icazetini sizden alacak degilim. Neye gerek olup olmadigina kendim karar verebilirim.

kadının işine son vermeyeceksen
bence konuşmak büyük risk.
manyağın teki çıkar, sana kafa sallar öfkesini çocuktan alır Allah korusun.

eve kamera sistemi bakıcısı olan herkeste olmalı bence de.. ama sanırım maliyetli bir şey..
yerinde olsaydım napardım:44:
iş yerinde içim içimi kemireceğine, ücretli ücretsiz hiç farketmez hemen izin alır
yeni bakıcı arayışına girerdim..
bakıcıyı ayarlamadan da bulur buluşturur kamera taktırırdım evime..
büyükanne falan değilse bakan, ihtiyaç bence kamera resmen.

Alıntı yapmak için çok vaktim yok şu an, ama bazı arkadaşlar güzel noktalara değinmişler. Teşekkürler. Ne zaman bakıcı dehşeti başlıklı haberler izlesem içim cız eder. Evden eksilen birkaç patlıcan ya da takı falan değil de en çok güven meselesi beni üzdü. Gözüm daha az arkada kalırken, şimdi gözlerim tamamen arkada işe gidiyorum. Saatlerin nasıl geçtiğini tahmin edemezsiniz. Kadına bütün sıcaklığımla yaklaşmıştım halbuki. Hazirana kadar birine ihitiyacım var. O yüzden bakıcı değil de kreş seçeneğini değerlendiriyoruz eşimle. Bakalım, en kısa zamanda yol veririz kadına inşallah.
Galiba hırsızlığını fark ettiğimi söylemeyeceğim.

Back
X