- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
o yoluda denedim canm bir kaç kez tatlı dil ile ikaz ettim sonuç vermedi böylede denedim yine olmadı.. şimdi söylersem sert söylemek zorunda kalacağım bu seferde herşey kötü olur.. oglum cok bağlandı yeni birine alışması düzene sokmak çok zor yıpratıcı inanın psikolojim kaldırmıyorSeniçok iyi anlıyorum. Birbaşkasını örnek göstererek çözmeye çalışsan, işte x hanım, arkafaşımın bakıcısı çok tel ile uğraşıyormuş ne kadar yanlış falan filan.
iki bakıcya gücümüz yetmez ben zaten 2 bin tl maaş alıyorum ne yazıkkiBiri evi derlesin toplasın ütü yemek yapsın, diğeri bbkle verimli zmn geçirsin. Sende rahat et
Hmmm anladım cnm, bn devlet memurluğu gibi düşündüm. o zmn bu stresle uğraşcağına keşke mola verseydin. Öyle zorki elalemiki bakıcya gücümüz yetmez ben zaten 2 bin tl maaş alıyorum ne yazıkki
sanrm bende böyle bir konuşma yapmalıyım okadar yıprandık ki bu bakıcılar yüzünden insanlarla bile konuşamaz hale geldimBakıcınızla açık açık konuşmalısınız, aynı durumu vakti zamanında bende yaşadım. Hiç lafı dolandırmadan direkt söyledim, telefonla konuşmanda sıkıntı yok, eşin arar bir yakının arar ona bir şey diyemem ama sürekli hale getirdin ve ben bundan fazlasıyla rahatsızlık duyuyorum. Telefonu alıp bazen mutfağa gidiyorsun o sırada çocuk içeride düşse bunu bana nasıl açıklamayı düşünüyorsun dedim. Çocuk uyuduğunda ya da acil bir durum olduğunda konuşursun ama keyfi dedikodu yapmak için olmaz, sonuçta benim çalıştığım yerde de böyle bir şeye izin verilmez. Orası benim iş yerim burası da senin iş yerin öyle değil mi? demiştim. O konuşmadan sonra daha dikkatli olmaya başlamıştı.
Sizinle aynı şeyi düşündüm biliyor musunuz. benimde oğlum telde konuşurken elimden çeker bana ver diye. mümkün değil konuşamam. vermezsem ağlama krizine girer.Maşallah ne uslu çocuğunuz var
Benim kendi çocuğum beni 10 dakika konuşturmazdı
Yani acil bir şey olur vs tabii konuşulur da sürekli ne konuşuyor
Bence açıkça bir sıkıntı yardımcı olabileceğim bir şey var mı bugün kanerada dikkatimi çekti çok telefon ile görüştün hayırdır bir sorun mu ailecek vs gibi giriş yapın
Sonra da burası iş yeri, işin çocuk
uyurken vs neyse de çocuk oynarken yerken içerken hoş olmuyor tabii konuşulur da biz sürekli konuşsak patronlar kızar sen de düşün mağazaya girdin alışveriş yapıyorsun tezgahtar hep telefon ile konulursa olur mu vs diye anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?