Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcının izin günleri için ücret..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sturkans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
414
32
43
kızlar işin içinden çıkamadım bir türlü... biz geçen hafta 6 günlüğüne şehir dışındaydık, dolayısıyla oğlumu bakıcıya bırakmadım. ben şimdi ücretini tam mı vermeliyim yoksa keseyim mi? 1 ayın 4 te biri neredeyse.. işim gereği bazen erken çıkabiliyorum, bazen de 1 günümü boşa çıkarabiliyorum, bakıcımızı da arayıp sen dinlen yarın ben bakarım diyorum boş olduğum zamanlarda. onlar da ücret falan kesmiyorum. bakıcımız hem akrabamız hem de arkadaşım sayılır aynı yaşlardayız.. para ile ilgili pazarlık yapmadık en başında bile, ben piyasayı araştırdım standardı neyse onu vermeye başladım ki bundan fazlasıyla memnun. kızı okula başlarken veya doğum gününde hediyelerimiz eksik olmaz, maddi değeri de yüksek olabiliyor. ama bu bakıcılık işi ayrı bence... demek istediğim sorun para değil, kurallarımız ve standartlarımız olmalı diye düşünüyorum. o yüzden size sorayım dedim.. sizler nasıl yapıyorsunuz...

Ben olsaydım kesmezdim asla.sizin şehir dışına çıktığınızda kesme gibi konuşmanız olmadıysa kesilmesi hoş değil bana göre.

Ben olsaydım kesmezdim asla.sizin şehir dışına çıktığınızda kesme gibi konuşmanız olmadıysa kesilmesi hoş değil bana göre.
bende kesmemeliyim diye düşündüm ama atıyorum 2-3 hafta iznim var mesela onu kullandığım zaman da mı tam vereceğim

eğer baştan konuşmadıysanız bence de kesmeyin. bizim bakıcımız da 2 yıldır şubat tatilinde izin kullanır. ki kendisi izin alıyor, biz çalıştığımız halde. ve ben memurum benim iznim falan yok. eşim in 1 hafta izni oluyor bazen denk geliyor. eşim bakıyor ya da annemi çağırıyor en olmadı mecburi yıllık iznimi kullanıyorum. ona rağmen kesinlikle kesmedik. düşündük hani sonuçta izne çıkan biz değil o ; ama yine de ödemeleri vardır, borcu vardır ihtiyacı vardır diye kesmedik. iyi ki de kesmemişim. yeri geliyor h.sonu işim oluyor 1-2 saat bakıyor, şehir dışına çıkmam gerekiyor fazla bakıyor. şöyle düşünüyorum; ben gelmediği hafta için 100 tl az vermekle zengin olmam, ama onun bir ihtiyacı karşılanabilir.

öğretmen arkadaşlarım var ; 1 i hariç diğerleri 15 tatilde ücretini kesmedi. hatta gün içinde yine bakıcılarını çağırdıkları oldu... ama ücretini kesenle hoş olmadı. sonuçta canımızı emanet ettiğimizi insana 3-5 tl nin lafını yapmak hoş gelmiyor bana.

haklısınız teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…