- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
Memnun oldum, ben de Amerikan Başkanı Donald Trump; büyük oyunu içeriden görmek için Türk forum sitelerinde geziyorum.Amerikada okudum aşkım üniversiteyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnun oldum, ben de Amerikan Başkanı Donald Trump; büyük oyunu içeriden görmek için Türk forum sitelerinde geziyorum.Amerikada okudum aşkım üniversiteyi
Tamam işte o da size bayılmıyor demek ki söylediğiniz hiçbir şey sorun değil kendinizi kurup durmayınMerhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
İşteyim pc den yazıyom kasiyerim
Amerikada okudum aşkım üniversiteyi
yengen , annen ve babanın gelini. Gelinimiz demeni tam çözemedimMerhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Tam hayaller-hayatlar olmuşama tutarlılık ve süreklilik önemli dedim. yazık ya.
Sizi kım sevsın gelini sevmıyormus. Konuşmak zorunda mı yada anne baba demek zorunda mı sızın bu soğuk tavrınız gecmıstır kıza.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Allahım geline çok üzüldüm. Kadının memesinin ucunun hesabını yapıyor. Başkasının hayatının detaylarıyla bukadar ilgilenen, öfkelenen kurulan , art niyetli olan , bahsetttiğiniz ‘evde oturuyor işi gücü yok’ denilen tabire aslında uyan Siz siniz. Çalışıyor olmak malesef geçirmemiş, aklınız fikriniz kadında. Bukadar hasetlenmeyin. Abinizin evliliği siz o evliliğe dahil değilsiniz. Abinizin karısı sizi ilgilendirmez . Söz söyleyemez yorum yapamazsınız. Çalışıyor olmak matah bişey olmamış sizin içiniz. Bakış açınız vizyonunuz düşünceleriniz çok sığ, gidin kendinize hobi edinin ya da hayatınıza birini alabılıyorsanız alın. Alın ve karma yı yaşayın görün size düşen görümceyi. Umarım oda sizin memenizin ucunu düşünür. AminVallA kavga sebeplerini söyliyim kapıcıya sutyensiz meme uçları belli olan beyaz yapışan atletle kapıyı açması falan. Gram beyin olmayan hareketler bu tarz ne diyim
‘en çok beğenilmeyen emoji alan’ ödülünü aldınız benceİçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için![]()
İyi niyetle söylüyorum, Bilinç altında kıskanıyor olabilirsin..şöyle:"üniversiteyi bitirdim,güzel bir işim ve gelirim var,sosyal hobilerim ve çevrem var,ama özel hayatımda mutlu değilim,benimle ciddi düşünen kimse yok. Ama lise mezunu,çalışmayan asosyal gelin çok mutlu "Bu açıdan bakmamıştım da neyi kıskanıyorum mesela açıkçası ben genelde benden başarılı insanlara imrenirim evet ama 3 senedir evde oturan birine de imrenemem diye düşünüyorum
Ne yapacaktı sizin önünüzde takla mı atacaktı sıkıcı ve banal olmaması için, kardeşiniz sevmiş evlenmiş, kardeşinizi mutlu etmesi sizin için yeterli. Açıkçası bu yazdıklarınızı okurken resmen kıskançlık akıyor buram buram sizden, fesatsınız bence iyi niyetle yazılmış şeyler yok buradaBu arada bizi beğendiğini sürekli dile getiriyor. Annemin ne kadar mükemmel oldığınu, benim ne kadar güzel ve başarılı olduğumu vs ama işte eksik bi şeyler var ahh olay kıskançlık olsa keşke. Kız çok sıkıcı ve banal. Maalesef bu kadar işsiz olması bile bana saçma geliyo. 32 yaşında bir insanın bir şeye ilgisi olmalı. Teknoloji çağındayız. İnternetten müzik resim spor öğrenmek bir şeylere yönelmek o kadar kolay ki. Kızın belki de konuşçak şeyi olmadığı için konuşmuyor. Çünkü bütün güm sosyal medyada
Sizin gelininiz değil yengeniz.Lise mezunu olabilir işe mi aldınız ?? Ortamınız sarmıyor olabilir dedikodu yapıyor olabilirsiniz dahil olmak zorunda değil.Annesi Babası değil anne baba demek zorunda değil kendisine kalmış.Eminim o da sizi sevmiyordur.Üslubunuzdan,kendinizi üstte görmenizden,egoist tavırlarınızdan dolayı her açtığınız konuda haksız dahi olsa yengenizi savunacağım.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Konu gerçek değil evet ( yorum yazmadan önce, cevap yazanları okudum ) ama konuyu açan kişi bence ağır hasta.Konu gerçek değil sakin olun
Kasiyermiş güzel işi de yok evlenmemişte o kız cahil haliyle evlenmiş bu ondan böyle takıkİyi niyetle söylüyorum, Bilinç altında kıskanıyor olabilirsin..şöyle:"üniversiteyi bitirdim,güzel bir işim ve gelirim var,sosyal hobilerim ve çevrem var,ama özel hayatımda mutlu değilim,benimle ciddi düşünen kimse yok. Ama lise mezunu,çalışmayan asosyal gelin çok mutlu "