Bebek Beslenmesi bakiciya birakilan bebegin beslenmesi nasil olacak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Arkadaslar 8aylik bir bebegim var bakiciua birakscagim gunluk yedigi sebze corbasi dir irmik muhsllebisidir yogurttur bunlari bakici mi yapar yoksa siz evden yapip mi goturuyorsunuz yoksa malzemelerini haftalik aylik fln alip bakiciya mi yaptiriyorsunuz genel de nasil olur bu isler

Ccanim evinde hepsi hazr olsun muhallbi meyvee gbi seyleri bakici yapsn yemegi sen yap aksamdan yapamazsanda soyle yspsn yani ve ara bence gunluk ne yedgini sor bebegnn

bebek evinizdemi yoksa bakıcının evindemi bakılıyor benim kızım ıkı senedir bakıcıyla birlikte ...ben haftalık malzememi alıyorum ablamız pişiriyor zamanla işi çözüyor zaten bebişler meyi sever yada sevmez telefonlaşıyoruz sürekli şunu pişirelim yada yapalım gibi..

Bakicinin evine birakacagim benim evimde degil

Bence malzemeyi sen al taze taze yapsın. Zaten çorba azıcık oluyor akşamdan beklerse bir de hiç tadı filan olmaz. Cezvede kaynatıversin.

Komşum şöyle yapıyor
Yoğurdu kendi yapip 1 hafta yetecek kadar her pazartesi veriyor
Corbalari 2 güne bir bebeği birakirken birakiyor
Meyveyi yumurta yi da haftalık birakiyor.

Back
X