En temiz hediye hep kitap gibi gelir bana, kıyafet vs çok kişiden kişiye değişir, obje falan yine herkese uymaz. Ucuzdu, pahalıydı derdi olmaz. Herkes her yaşta okur, zararı yok, faydası var. Bence bir kitap alın, içine de değiştirme kartı koydurun, beğenmezse kendi okumak istediğini alsın.
Bakicimiz 36 yasinda kapali bir bayan 3 cocuk annesi ev hanimi. Turk kahvesine ve caya bayiliyor acaba bir fincan takimi mi alsam dedim. Son gunlerde evinde bircok mobilya ve halularini yeniledi acaba ev aksesurai fln mi alsam veya bir cicek mesala orkide?
Tabiki cocugumun annesi olamaz bakicimizinda oyle bir iddasi yok ztn. Hergun cocugumu emanet ettigim biri daha ne olsun canciger kuzu sarmasi olamaya gerek yok ozel bir gunde ona bir hediye almak gonul almak icin bu neden bana fazlasiyla yetiyor.
En temiz hediye hep kitap gibi gelir bana, kıyafet vs çok kişiden kişiye değişir, obje falan yine herkese uymaz. Ucuzdu, pahalıydı derdi olmaz. Herkes her yaşta okur, zararı yok, faydası var. Bence bir kitap alın, içine de değiştirme kartı koydurun, beğenmezse kendi okumak istediğini alsın.
Bir bakıcı olarak marketlerden hediye kartı.v.s verilmesini isterdim,hediye işi karışık biraz ,zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya,ortsayı tutturmak zor biraz.hediye kartı en garanti,gitsin ihtiyacı olan beğendiği birşeyi kendi alsın bence.