Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası BAKICIYA HEDIYE NE ALABILIRIM

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Malum anneler gunu yaklasiyor bakicimiza o gun icin hediye almak istiyorum ne alabilirm fikri olan var mi?

Hiç bilgi vermemişsiniz:110:

Kaç yaşında, nasıl biri, ne tarz giyinir, bütçeniz nedir...

Güzel bir takı alabilirsiniz, Tesettürlü ise eşarp ya da şal alabilirsiniz, bütçenize göre çanta saat ya da parfüm alabilirsiniz...

Bu arada bence ince düşünmüşsünüz ama eğer aranızda çok çok samimiyet yoksa bence bir daha düşünün hediye alma fikrini...

Başka bir zamanda içinizden geldiği için olabilir ama anneler gününde bakıcıya hediye almayı tercih etmem ben olsam

Bu arada bence ince düşünmüşsünüz ama eğer aranızda çok çok samimiyet yoksa bence bir daha düşünün hediye alma fikrini...

Başka bir zamanda içinizden geldiği için olabilir ama anneler gününde bakıcıya hediye almayı tercih etmem ben olsam
Neden anneler gününde almayı tercih etmezsiniz merak ettim.

En temiz hediye hep kitap gibi gelir bana, kıyafet vs çok kişiden kişiye değişir, obje falan yine herkese uymaz. Ucuzdu, pahalıydı derdi olmaz. Herkes her yaşta okur, zararı yok, faydası var. Bence bir kitap alın, içine de değiştirme kartı koydurun, beğenmezse kendi okumak istediğini alsın.

Çok ince düşünmüşsünüz . Kaç yaşında nasıl biri biraz bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz belki.
Bakicimiz 36 yasinda kapali bir bayan 3 cocuk annesi ev hanimi. Turk kahvesine ve caya bayiliyor acaba bir fincan takimi mi alsam dedim. Son gunlerde evinde bircok mobilya ve halularini yeniledi acaba ev aksesurai fln mi alsam veya bir cicek mesala orkide?

Adı üstünde, anneler günü. Bakıcı ile can ciğer kuzu sarması olsam bile çocuğumun annesi gibi olamaz.
Tabiki cocugumun annesi olamaz bakicimizinda oyle bir iddasi yok ztn. Hergun cocugumu emanet ettigim biri daha ne olsun canciger kuzu sarmasi olamaya gerek yok ozel bir gunde ona bir hediye almak gonul almak icin bu neden bana fazlasiyla yetiyor.

En temiz hediye hep kitap gibi gelir bana, kıyafet vs çok kişiden kişiye değişir, obje falan yine herkese uymaz. Ucuzdu, pahalıydı derdi olmaz. Herkes her yaşta okur, zararı yok, faydası var. Bence bir kitap alın, içine de değiştirme kartı koydurun, beğenmezse kendi okumak istediğini alsın.
3 tane okul caginda cocgu var kitap okumaya cok zamani olmuyor gibi

Bir bakıcı olarak marketlerden hediye kartı.v.s verilmesini isterdim,hediye işi karışık biraz ,zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya,ortsayı tutturmak zor biraz.hediye kartı en garanti,gitsin ihtiyacı olan beğendiği birşeyi kendi alsın bence.

Back
X