Eskiden pudra ve hafif bir ruj kullaniyordum, pudrasiz kendimi cok cirkin ve bakimsiz hissediyordum. Bu ikisi olmadan sokaga cikmazdim kolay kolay. Bir sure sonra onlara bagimliymisim gibi hissettim. Ama rijit bir karar alarak 2 senedir ruju, 3 aydir da pudrayi biraktim. Resmen dunya varmis diyorum ya. Arkadaslarim kendileri dediler ne iyi yaptin da biraktin diye (ben sormadigim halde) boyle daha mi guzelim? Belki degilim ama en azindan kafam rahat ben rahat. Istedigim zaman gunes kremimi tazeleyebiliyorum, disimi istedigim an gonlumce fircalayabiliyorum ( eskiden pudram bozulmasin diye cok dikkat ederdim) sirt cantasina da 2 senedir basladim. Cok seker cantalar aldim, midi boy. Yani salas gorundugumu hic sanmiyorum. Konu sahibini sirt cantasi takiyor diye salas ilan edenleri anlayamadim. Modayi takip ederseniz gayet şık sirt cantalari uretildigini gorursunuz zaten.
Iyi de kendiniz soyluyorsunuz tirnak yapinizin duzgun olmadigini. Neden genele yayiyorsunuz? Uygun olmayan ayakkabidan kastiniz ise bakimli olmak adina giydiginiz ince topuklular mi yoksa? Oyle oldugunu varsayarak hem bakimli olmak adina kendi tirnak sagliginizi bozuyorsunuz sonra da hijyen icin pedikuru sart kosuyorsunuz. Size sart olabilir belki ama pedikur yapmayanlari hinyenine dikkat etmemekle itham etmeniz olmaz. Bunun disinda oje surenlerin tabii ki de tirnaklarina bakmasi gerekir. Oje surmeyenler ozgur :)