Bakim

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Bakimli kadin nasil olur bayanlar mesela benim icin guzel kokmasi ve temiz olmasi yeterli peki sizin icin ??

Senin için kadınların ne ifade ettiği bizi pek ilgilendirmiyor

Sırf temiz olmakla bakımlı olunmaz. Eline bir krem bile sürmüyorsa nasıl bakımlı olacak ?

Bakımlı kadın sadece görünüşte saçı başı yapılı süslü kadın değildir benim için. Ne kadınlar biliyoruz dışardan hediye paketi gibi, paketin içi çöp kazanı

Bi kere bakımlı kadın baştan aşağı temiz olur, sabah kalktıği gibi elini yüzünü yıkar vakti varsa duş alır, ya da zaten akşamdan almıştır. Kahvaltı bile yapmadan önce hemen kendine bi çeki düzen verir, kremini sürer, saçını hemen bi dağınık ev topuzu yapar. Vakti varsa ve benim gibi soluk tenliyse hemen 30 sn de yüzüne bi renk verir. Çalışmayan bir kadınsa hemen Üstündeki pijamayı çıkarır kapı çalarsa rahat açabileceği bir şeyler giyer. Bunun dışında öyle kıllı kıllı gezmez, bekarsa bile kendisine saygısı vardır. Ama bence evli çocuklu bile olsa çok Bakımlı bir kadın kendine o vakti yaratır, sağlık sorunu ya da kendini salacağı başka dertleri yoksa.

Yağlı kafasına fön çekip, akşamdan kalma makyajın üstüne fondöten sürüp, kırmızı ojeleriyle parıl parıl parlayan tırnaklarinin arası pislik dolu olan sus bebeği gibi duran kadın Bakımlı kadın değildir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…