• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakimli olmak bu kadar zor olmamali

böyleleri iki boya sürerek kadınız diye geziyorlar ne iğrençliktir başıma gelen bir olayı anlatayım mutfak robotum bozuldu tamirciye götürdüm bir tanede kadında epilasyon aletini getirmiş görmeniz lazım epilasyon kıl dolu sıkıştırmış bi tarafını üstü kan adamdan ben utandım ama kadında tık yok öyleleri kadın değil bence farklı türden insanlar

Bence de daha dikkatli olmaları lazım.
Temizse ve temiz giysiler giymişse istediği kadar terlesin,öyle keskin kokmaz.
Benim işyerim olsa asla müsaade etmem.
Bazen servis yapan garsonlar veya market görevlileri ter kokuyor,midem kalkıyor.

Bu konuya bile olumsuz yorum yapanlari anliyamiyorum kesinlikle.
Herkes Temiz olmak zorunda degil,milleti niye inceliyorsunuz diyorsunuz,ozellikle incelemiyoruz
burnumuza sokuyorlar...
Bu konuda olumsuz yorum yapanlar
Burada konusunu actigimiz bayanlar demekki. Baska lafim yok.

Herkes Temiz olmak zorunda degil,milleti niye inceliyorsunuz diyorsunuz,ozellikle incelemiyoruz
burnumuza sokuyorlar...

Konu sahibinin düşüncesinin tersi düşünceye sahip olunca ve bunu belirtince nedense onun kınadığı tarafa geçiyoruz bir anda.

Evet arkadaşım o bayanlardanım ben de. 12 saat boyunca köpek gibi çalışıp hayatımda hiç terlemediğim kadar terleyip tuvalete gitmeye bile vakit bulamayan o pis bayanlardanım ben de. (bayan da neyse artık..)
Oldu mu şimdi? :ssz:

Ben niye sürekli karşılaşmıyorum böyleleriyle? Ben de mi bir sorun var?
Hayır. Tabi ki de karşıma çıkıyor ama yaşadığım yerde başka sorunlar varken milletin pisliği gözüme batmıyor. Dert etmeye bile değmez.
Kendime alacak değilim ya bana ne ister on günde bir banyo yapsın, ister koltukaktı tüyünü uzatıp örsün. :27:

böyleleri iki boya sürerek kadınız diye geziyorlar ne iğrençliktir başıma gelen bir olayı anlatayım mutfak robotum bozuldu tamirciye götürdüm bir tanede kadında epilasyon aletini getirmiş görmeniz lazım epilasyon kıl dolu sıkıştırmış bi tarafını üstü kan adamdan ben utandım ama kadında tık yok öyleleri kadın değil bence farklı türden insanlar

ay bu kadar iğrencini duymamıştım çok fenaaaa:52:

Konu sahibinin düşüncesinin tersi düşünceye sahip olunca ve bunu belirtince nedense onun kınadığı tarafa geçiyoruz bir anda.

Evet arkadaşım o bayanlardanım ben de. 12 saat boyunca köpek gibi çalışıp hayatımda hiç terlemediğim kadar terleyip tuvalete gitmeye bile vakit bulamayan o pis bayanlardanım ben de. (bayan da neyse artık..)

Hayır. Tabi ki de karşıma çıkıyor ama yaşadığım yerde başka sorunlar varken milletin pisliği gözüme batmıyor. Dert etmeye bile değmez.
Kendime alacak değilim ya bana ne ister on günde bir banyo yapsın, ister koltukaktı tüyünü uzatıp örsün. :27:

toplumun kuralları olduğuna inanıyorum kendi evinde kendi arabasında ister pislikten ölsün ama toplu taşıma araçlarında iş yerinde okulda dikat etmeliyiz bunuda yapmamak ayıp artık yani kimse kimsenin terini çekmek zorunda değil

Son düzenleme:

Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyorsunuz yani.
Siz rahatsiz olmazsiniz,biz.oluruz
burasida derdim var kosesi olduguna gore konu acip sabaha kadar konusuruz. Pekte tartisilcak bir yani yok aslinda.
Temizligin zitti pisligi savunan ,bin bir turlu bahane sunan hanimlarimizi anliyamiyorum.

toplumun kuralları olduğuna inanıyorum kendi evinde kendi arabasında ister pislikten ölsün ama toplu taşıma araçlarında iş yerinde okulda dikat etmeliyiz bunuda yapmamak ayıp artık yani kimse kimsenin terini çekmek zorunda değil

Adam çalışıyor, terliyor kokuyor. Üzerine deodorant sıksa bu sefer de terin üzerine deodorant sıktı oluyor -ki bence bu daha çok rahatsız edici. Sinüziti, astımı olan anlar ne demek istediğimi.

burnumuza sokuyorlar...

çok ayıp!! olumsuz yorum yaptık diye pis mi olduk yani.
sizin temiz olduğunuz ne malum kuzum gördümmü görmedim burda satır satır yazarak temizlik gösterilmez hiçde inanmam.
satır satır yazarak pis olduğumuzu ilan edemeyeceğiniz gibi
ayrıca markette birkaç dk gördüğünüz insana nasıl sıfat yakıştırıyorsunuz hayret doğrusu
içsel temizlikte dışsal kadar önemli !!

Adam çalışıyor, terliyor kokuyor. Üzerine deodorant sıksa bu sefer de terin üzerine deodorant sıktı oluyor -ki bence bu daha çok rahatsız edici. Sinüziti, astımı olan anlar ne demek istediğimi.
Hastalığı yüzünden terliyen insanlarda oluyor canım,yaz kış koltuk Altı terleyen insanlar var rahatsızlıklarından ötürü o zaman o insanlar ne yapsın değil mi hemen onları dışlanmamız mı gerekiyor,gerçi şimdi olumsuz yorum yaptık diye pis olduk.:1:

Herkes terleyebilir. Ama deodorat kullanılmazsa o ter kokar.
Deodorant, roll-on, stick vs. kullanınca terleseniz de kokmuyorsunuz.
O yüzden onu alışkanlık haline getirmek çok iyi olur insanlar için.

çok ayıp!! olumsuz yorum yaptık diye pis mi olduk yani.
sizin temiz olduğunuz ne malum kuzum gördümmü görmedim burda satır satır yazarak temizlik gösterilmez hiçde inanmam.
satır satır yazarak pis olduğumuzu ilan edemeyeceğiniz gibi
ayrıca markette birkaç dk gördüğünüz insana nasıl sıfat yakıştırıyorsunuz hayret doğrusu
içsel temizlikte dışsal kadar önemli !!

Butun yorumlarimi okuyun bakalim tej satir,ben boyle yapiyorum soyle giyiniyorum yazmismiyim?
İlk yorumumdan itibaren rahatsiz oldugum seyleri soyledim. Buda bu sitede en dogal hakkim:)
Siz niye uzerinize aldiniz bu yorumu onuda anlamadim.
Polemik yaratmamak icin birdahakine cevap vermiyecegim.
Sevgiler

Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyorsunuz yani.
Siz rahatsiz olmazsiniz,biz.oluruz
burasida derdim var kosesi olduguna gore konu acip sabaha kadar konusuruz. Pekte tartisilcak bir yani yok aslinda.
Temizligin zitti pisligi savunan ,bin bir turlu bahane sunan hanimlarimizi anliyamiyorum.

Ortada pisliğiyle birine zarar veren mi var da bu deyimi kullanıyorsunuz?
Savunma olarak algılamayın bunu, savunulacak bir şey yok ortada. Herkesin temizliği kendine. Ben 2 gün yıkanmam pis hissederim kendimi, bir başkası bir hafta yıkanmaz, yıkanmaya ihtiyaç duymaz. Çok rahatsız oluyorsanız gidin kişinin kendisine söyleyin, bakalım nasıl bir tepki verecek?
Siz rahatsız oluyorsunuz diye kimse kendi yaşam tarzını değiştirmez. Ben gidip birisine desem bu ne biçim kıyafet tarzı, bu saç ne? Adama demezler mi sana noluyor diye?

Tartışın ama tartışırken insanların hakkına girmeyin lütfen. Siz bir kere kötü halini gördünüz diye insanları pis, bakımsız diyerek yargılayamazsınız.

madem market görevlisinden rahatsız oldunuz ıyyyy diyeceğinize bir deodarant alıp hediye etseydiniz, yardım ettiniz sağolun size nacizane bir hediyem olsun deseydiniz.

Ortada pisliğiyle birine zarar veren mi var da bu deyimi kullanıyorsunuz?
Savunma olarak algılamayın bunu, savunulacak bir şey yok ortada. Herkesin temizliği kendine. Ben 2 gün yıkanmam pis hissederim kendimi, bir başkası bir hafta yıkanmaz, yıkanmaya ihtiyaç duymaz. Çok rahatsız oluyorsanız gidin kişinin kendisine söyleyin, bakalım nasıl bir tepki verecek?
Siz rahatsız oluyorsunuz diye kimse kendi yaşam tarzını değiştirmez. Ben gidip birisine desem bu ne biçim kıyafet tarzı, bu saç ne? Adama demezler mi sana noluyor diye?

Tartışın ama tartışırken insanların hakkına girmeyin lütfen. Siz bir kere kötü halini gördünüz diye insanları pis, bakımsız diyerek yargılayamazsınız.

Kimsenin kiyafet tarzina sacina basina bulasmadik. Hala anlamadiniz konuyu.
Temizlik uzerine konusuyoruz burada. Hani imandan gelen?
Kimsenin pisligi kimseye zarar vermiyor demissiniz,veriyor iste
goruntu kirliligi,koku kirliligi?
Ne olsun acaba daha.
Size icten bir hayranlik beslerdim

yorumlariniz cok hosuma giderdi
ama bu konuda anlasamadik. Olsun.

burnumuza sokuyorlar...
Heee o pislerden biri de benim:51::51:
Genellemeye bakar misin? Acimasizca yaftalamadik diye pis olduk. Ayrıca herkes temiz olmak zorunda degil denmedi, bakimli olmak zorunda değil dendi ama size gore bakim = temizlik olunca kavram karmaşası oldu.
Karsindaki kizcagizin o gün ne yasadigindan bihaber şekilde koltuk altındaki islakligi eleştirmek ne kadar doğru? Belki ter bezleri çok çalisiyor? Bunlar bilerek araştırarak mi geldiniz konu actiniz tabii ki hayir..

Hep diyorum rahatsız olan alsin eline deodorant siksin fis fis:ssz: kil mi gördünüz alin elinize sir agdayi yapistirin çekin:ssz: dünyanın binbir turlu hali olduğunu herkesin derdinin başından astigini ve çalışma saatini koşullar ini bilmeden de eleştirin çok güzel.
Ayrıca kokos olmasam da gayet bakimli ve temizim:51:

Son düzenleme:
Butun yorumlarimi okuyun bakalim tej satir,ben boyle yapiyorum soyle giyiniyorum yazmismiyim?
İlk yorumumdan itibaren rahatsiz oldugum seyleri soyledim. Buda bu sitede en dogal hakkim:)
Siz niye uzerinize aldiniz bu yorumu onuda anlamadim.
Polemik yaratmamak icin birdahakine cevap vermiyecegim.
Sevgiler

polemik yaratan yok rahat olun..
açık açık yazmanıza gerek yok ki o anlama geliyor, herkes kıllı tüylü derken bende öyleyim ama rahatsız oluyorum anlamında değil herhalde bu cümle:))
olumsuz yazanları etiketleyen sizsiniz onlardan biride benim üzerime alındım haliyle çünkü olumsuz yazanları genellemişiniz.

Heee o pislerden biri de benim:51::51:
Genellemeye bakar misin? Acimasizca yaftalamadik diye pis olduk. Ayrıca herkes temiz olmak zorunda degil denmedi, bakimli olmak zorunda değil dendi ama size gore bakim = temizlik olunca kavram karmaşası oldu.
Karsindaki kizcagizin o gün ne yasadigindan bihaber şekilde koltuk altındaki islakligi eleştirmek ne kadar doğru? Belki ter bezleri çok çalisiyor? Bunlar bilerek araştırarak mi geldiniz konu actiniz tabii ki hayir..

Hep diyorum rahatsız olan alsin eline deodorant siksin fis fis:ssz: kil mi gördünüz alin elinize sir agdayi yapistirin çekin:ssz: dünyanın binbir turlu hali olduğunu herkesin derdinin başından astigini ve çalışma saatini koşullar ini bilmeden de eleştirin çok güzel.
Ayrıca kokos olmasam da gayet bakimli ve temizim:51:

Birini korumak icin
ben yaptim,hayir ben yaptim
klasigi vardir ya.Simdide bir laf ettik diye herkes ben pisim,hayir ben pisim yarisina girdi. Yapmayin allah askina.
Temizlige bahane bulmayin. Yok hastadir ,odur budur sudur.
Herseyin caresi var. Rastladiklarimin hepsi caresi olmayan bir hastalik sahibi degildi herhalde

Back
X