Vallahi kisiden kisiye degisir bu.
Benim de bir arkadasim, yatmadan once biiiiiirrrrrrrrr saat kremleniyor, bana garip ve komik geliyor.
Duzenli spor yaparim, lafta degil gercekten yaparim, yapmazsam vucudum tep-kisini koyar, alistim cunku.
Kahve, cay icmemeye calisiyorum. Max 1 bardak. Cilt icin en onemli sey C vitamini, kahve de C vitamini dusmani. Cilek, portakal vs bolca ye.
Cikolata disinda ambalajli gida almam, yemem . Ogle yemeginde et, aksam yemeginde sebze yerim. Duzenli yatip kalkmaya calisirim, yoksa gozaltlarim morariyor.
Sac konusunda stresten kacinmak cok onemli bence. Her gun isirgan otu cayi icerim. Organik sabunla sacimi yikarim, sampuandan kacinirim. Haftada veya 2 haftada 1 kere zeytinyagi/arganyagi surup bekletirim.
Cilt konusunda sansliyim, hicbir sey kullanmiyorum. Eve gelince makyajimi temizlerim. Yuzumu dusta sabunlarim.
Adam gibi beslenmiyorsan, meyve yemiyorsan, yeterli demir almiyorsan, kola iciyorsan, cercople besleniyorsan ne yaparsan yap cildin iyi gorunmez. Guzellik, parlak cilt ve sac sagliktan geliyor. Sivilcelerin yakinda biter gider zaten. Disardan surulen kremlerin vb seylerin cidden bir ise yaradigini dusunmuyorum, kuru ciltleri yumusatmak disinda. Yani gunde yarim saat kremlenmenin bir manasi yok bence.