bakımlı olmak?

aslanglsm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
141
8
11
Konya
kızlar nasıl bakımlı bir bayan olunur yardım edin..eksiklerimi kapatayım bu konudaki hadi kk hatunları...

Bence bakım önce temizlik
Abartmadan uyumlu giyim
Boyası yerinde saçlar
Takip edilen kaş,bıyık,ağda
Dersen ki her gün makyaj orada tırtım =))))

temiz olmak, temiz kokmak, zamanı geçmemiş ağda, dip boyası, temiz tırnaklar, temiz dişler.
özellikle yazın, kol dirsekleri ve ayak topuklarının temizliğine çok dikkat ederim.
makyaj eh işte, ama mutlaka temiz ve yaşa uygun kıyafetler ve ter kokmamak.
bakım = temizlik

Son düzenleme:
En önemlisi temizlik. Düzenli duş, epilasyon, tırnak bakımı her zaman yapmalısınız. Bunu her bayanın yapması gerek.
Onun dışında bakımlı olmak adına haftada bir kez saç bakımı, yüz maskesi duş sonrası vücut bakım kremi, mutlaka roll-on...
Günlük cilt temizliği en önemlisi makyaj yapıyorsanız mutlaka temizlemelisiniz. Makyajınızı sildikten sonra gülsuyuya yüzünüzü silebilirsiniz.
Günlük hayatta makyaj yapmıyorsanız sadece riml eyeliner ve parlatıcıyla bile aynada kendinizi daha güzel daha canlı görebilirsiniz. Vücudunuz için günlük basit egzersizler yaparak kendinizi daha dinç hissedebilirsiniz. Bunlar hem kolay yapılır hem kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Sana gôre eksiklerin ne ki?

bende emin değilim gayet güzel makyaj yaparım..elbiselerim temiz ütülüler...
tüyleimi fark ettiğim an alırım tabi arasıra tembellikler hariç kapalı biriyim zaten....ama evli olduğum için dikkatimden kaçmamasına özen gösteririm tırnak bakımına fazla dikkat etmiyorum oje kullanmam eşimde sevmiyor saçım doğal siyahdı ama kızıl yaptırdım 5 yıl önce şimdi kumralımsı çıkıyor ama eşim simsiyah istiyor ve bende boya yapıyorum ara ara....

saç bakımını ne gibi?
zaten şuan ilaç tedavisi görüyorum akneler için...
roll-on vazgeçilmezim..
biraz egzersiz lazım

Arkadaşlara katılıyorum kesinlikle temizlik temizlik temizlik. Geçen gün yanımdan bi kadın geçti süslü püslü giyinmiş, makyaj yapmış ama bir ter kokuyordu aman Allah'ım. Nefret ediyorum böyle kadınlardan. İnsan bi duş alır, bi deodorant bişi sıkar. Iyyy gerçekten iğrençti.

evet duş konusuna bende dikkat ediyorum ama yazın ne yaparsak yapalım sıcak mahvediyor her gün bazen günde2-3 bile duş aldığım olur

bunları yapıyorum ben zaten ama başka bende daha eksik var biliyorum ama bilindikten başka sizin diğer insanlardan başka yazacaklarınız yok mu kk hatunları

evet duş konusuna bende dikkat ediyorum ama yazın ne yaparsak yapalım sıcak mahvediyor her gün bazen günde2-3 bile duş aldığım olur

Aynen günde 2-3 kere. Zaten duşumuzu alıp deodorantımızı sıktığımız zaman terlesek bile kokmuyoruz. En çekindiğim şeydir birini kokumla rahatsız etmek. Nasıl öyle dışarı çıkarlar hiç anlamam.

Buraya bir çok bununla alakalı konu açıldı tüm yorumları okumanı öneririm.

Temizlik (kıl tüy bakımı ve duş alma), kokulu kremler, roll on ve parfümlerle gayet bakımlı olursun.

Buraya bir çok bununla alakalı konu açıldı tüm yorumları okumanı öneririm.

Temizlik (kıl tüy bakımı ve duş alma), kokulu kremler, roll on ve parfümlerle gayet bakımlı olursun.

okudum çoğunu evet genel böyle acaba farklı birşey de gelmedi ama neden eşim böyle tepki veriyor anlamıyorum dışardan görenler imreniyorlar biliyorum çünkü bunu yüzüme söyleyenler bile oluyor acaba eşim sürekli yanımda olduğu için mi böyle tepki veriyor

Insanlar sizi takdir ediyorsa sorun eşinizdedir, kendimde neleri değiştirmemi istiyorsun de gayet kılım tüyüm yok ne istersiniz beyzadem diyin hatta sen de bakımlı ol diyin (öyleyse de kendini yesin) Bence kendinize seksi bir parfüm, losyonlar alırsanız bir daha sesi çıkmaz

ama eşim bakımlı ol diye başımın etini yiyor daha da dikkatli ol diyo..bende acaba ben mi yanlış birşey mi yapıyorum diyorum tamam ara ara tembellikten yapmadığım oluyor ama genel dikkat ediyorum
Eşin sana bakımlı ol diye başının etini yerken kendiside bakımlı oluyor mu,siz de onun başının etini yiyin,sen de bakımlı ol manikür yaptır,kaşlarını aldır hatta vücut tüylerini aldır diye sürekli söyleyin o nasıl sizi bakımlı istiyorsa aynı baskıyı siz de ona yapın böylelikle pes eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…