bakımlı olmak?

Hijyen bazdir.
Sonra, ozguven gerek. Bunun icin de, kendini sevmekle basliyor.
Bir insanin ozguveni tam olursa, bakimli olmak icin zilyon sey arasinda kaybolmaz.
Bakimli olmak kimisine 2 ton makyaj, 1/2 sise parfumu sikmak, her daim topuklu ayakkabi giymek demek; kimiside sadelikten yana: Cilt/vucut/sac temizligi, renk kombinasyonu, fön/topuz. Oldu da bitti masallah. :1:

Insanlar sizi takdir ediyorsa sorun eşinizdedir, kendimde neleri değiştirmemi istiyorsun de gayet kılım tüyüm yok ne istersiniz beyzadem diyin hatta sen de bakımlı ol diyin (öyleyse de kendini yesin) Bence kendinize seksi bir parfüm, losyonlar alırsanız bir daha sesi çıkmaz:17:

evet kendisi de saldı kendini...
zaten bir tek parfüm kullanmıyorum sürekli onu da kullanacam

Hijyen bazdir.
Sonra, ozguven gerek. Bunun icin de, kendini sevmekle basliyor.
Bir insanin ozguveni tam olursa, bakimli olmak icin zilyon sey arasinda kaybolmaz.
Bakimli olmak kimisine 2 ton makyaj, 1/2 sise parfumu sikmak, her daim topuklu ayakkabi giymek demek; kimiside sadelikten yana: Cilt/vucut/sac temizligi, renk kombinasyonu, fön/topuz. Oldu da bitti masallah. :1:

zaten ben halimden memnunum tamam birazcık saldım kendimi kabul ama aşırı değil..
özgüvenim %100 var ama insanın konu eşi olunca ayrı özen istiyor

ama eşim bakımlı ol diye başımın etini yiyor daha da dikkatli ol diyo..bende acaba ben mi yanlış birşey mi yapıyorum diyorum tamam ara ara tembellikten yapmadığım oluyor ama genel dikkat ediyorum

Eşin de ne istiyor anlamadım. Açık açık sor o zaman eksiklerim neler de. Bakalım eksik bulabilecek mi? Bulursa onların üzerine gidersin.

Eşin de ne istiyor anlamadım. Açık açık sor o zaman eksiklerim neler de. Bakalım eksik bulabilecek mi? Bulursa onların üzerine gidersin.

tüylerimi diyo ama tenim bembeyaz uçları çıksa belli oluyor (çok çabuk çıkıyor)onunda gözüne takılıyor...saçlarım dalgalı zarar gelmasin diye sürekli fön yaptırmıyorum..tabi elimle topluyorum tarayarak bununda gözüne batıyor..3 aydır bilinmeyen sebebten akne çıktı onun afrasını çekiyorum ama ilaç kullanıyorum jel doktor verdi o da hemen geçsin istiyor

tüylerimi diyo ama tenim bembeyaz uçları çıksa belli oluyor (çok çabuk çıkıyor)onunda gözüne takılıyor...saçlarım dalgalı zarar gelmasin diye sürekli fön yaptırmıyorum..tabi elimle topluyorum tarayarak bununda gözüne batıyor..3 aydır bilinmeyen sebebten akne çıktı onun afrasını çekiyorum ama ilaç kullanıyorum jel doktor verdi o da hemen geçsin istiyor

Ay valla işin zor bacım bu ne ya. Kurban olam ben kocama hiç öyle onu yap bunu yap demez. Temizliğe önem verir en çok, benim gibi. Sivilceden benimki de hoşlanmıyo benim cildim yağlı bazen bi sivilce görsün hemen gelir kendi patlatır ben daha farketmeden:52: Başka da yok fönlü gez yok makyaj yap hiç istemez. Aşırı kıskanç belki ondan da olabilir. :44:

Ay valla işin zor bacım bu ne ya. Kurban olam ben kocama hiç öyle onu yap bunu yap demez. Temizliğe önem verir en çok, benim gibi. Sivilceden benimki de hoşlanmıyo benim cildim yağlı bazen bi sivilce görsün hemen gelir kendi patlatır ben daha farketmeden:52: Başka da yok fönlü gez yok makyaj yap hiç istemez. Aşırı kıskanç belki ondan da olabilir. :44:

kıskançlık benimkinde de var kapalı olunca sadece yüzüm ortaya çıkıyor..
herhalde benim herif kokoş istiyor beni:9:
onun için kısa şort askılı giyerim evde öyle dolaşma der..anlamadım garip herif benimki..
bazen tv bakımlı bayan görse gösterir böyle şöyle diye...kocaya derim onlarda bizim gibi eve gelince bizden beter oluyorlar diyorum sadece tv için öyleler diyorum...
bende 24 saat bakımlı olamam ya arasıra hem tembel olup biraz kokuşcaz :25: hemde bakımımızı yapcaz...dua et de benimki çeneini kapasın:16:

kıskançlık benimkinde de var kapalı olunca sadece yüzüm ortaya çıkıyor..
herhalde benim herif kokoş istiyor beni:9:
onun için kısa şort askılı giyerim evde öyle dolaşma der..anlamadım garip herif benimki..
bazen tv bakımlı bayan görse gösterir böyle şöyle diye...kocaya derim onlarda bizim gibi eve gelince bizden beter oluyorlar diyorum sadece tv için öyleler diyorum...
bende 24 saat bakımlı olamam ya arasıra hem tembel olup biraz kokuşcaz :25: hemde bakımımızı yapcaz...dua et de benimki çeneini kapasın:16:

Amin inşallah canım.

Arkadasim bu erkek milletini memnun edemezsin.
Bakimli olursun ne gerek var kime begendircen kendini der,bakimsiz olursun bu ne hal der, der de der😁
Agda icin malum bekleriz belirli bir uzunluga gelene kadar gecen benim ki bacagimi gordu,vaayy askerligi nerde yaptin gardas dedi😁 yanlis anlamayin kizlar orman gibi degil daha uclari cikmis beyaz tenli olunca belli oluyor ya hani oyle😁
Agda yaptirinca da iki gun kizarik oluyor benim cildim hassas,kiziyor pasam yapma boyle seyler bak canina yazik ediyorsun diye.
Bende boyle kaliyorum sonra 😳

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

o nedir öyle yahu bi tuhafmış eşiniz :19: bana biri böyle dese inadına yapmam salya sümük gezerim ortada :52:
versin parayı lazere gidin madem begenmiyosa kıllı tüylü, güzellik salonuna gidin saç bakımınızı yüz bakımınızı yaptırın :19:

o nedir öyle yahu bi tuhafmış eşiniz :19: bana biri böyle dese inadına yapmam salya sümük gezerim ortada :52:
versin parayı lazere gidin madem begenmiyosa kıllı tüylü, güzellik salonuna gidin saç bakımınızı yüz bakımınızı yaptırın :19:

Yani bncede buna o tvdekj grnn kizlar doğal degil ki allah allah şaşırdım bn suslenirim esim gelip bozar......anlmdm bn yaa eşini bgnmiyor mu acabq:27::30:

Yani bncede buna o tvdekj grnn kizlar doğal degil ki allah allah şaşırdım bn suslenirim esim gelip bozar......anlmdm bn yaa eşini bgnmiyor mu acabq:27::30:

konu sahibinin eşi bi acayip bence sizin eşiniz değil :1:
hem kapalıymış kadın hemde tvdeki gösteriyor bak bak diye :53:

konu sahibinin eşi bi acayip bence sizin eşiniz değil :1:
hem kapalıymış kadın hemde tvdeki gösteriyor bak bak diye :53:

Abowww şok şok şok bna esim boyle diyck kalkarım annda tvyi kapatırım merak ettim eşi nasl bir tip konu sahibesi işiniz iş eşinizi kaskandrma güzellikle catlatma sırası gelmiş diye düşünüyorum siz sorun size yrdimci olalım ....

Abowww şok şok şok bna esim boyle diyck kalkarım annda tvyi kapatırım merak ettim eşi nasl bir tip konu sahibesi işiniz iş eşinizi kaskandrma güzellikle catlatma sırası gelmiş diye düşünüyorum siz sorun size yrdimci olalım ....

:60:
ben tvyi başında paralarım :52: :52:
ne kadar rencide edici laflar ya yok kılı çıkmış bakımlı ol yok saçın niye öyle yok tvdekilere bak :19:

:60:
ben tvyi başında paralarım :52: :52:
ne kadar rencide edici laflar ya yok kılı çıkmış bakımlı ol yok saçın niye öyle yok tvdekilere bak :19:

Bir eş eşine nasil bunu der;
Anlmdm ya esim bna dese kirilirim asla knsmm ben biraz bakimli temzlik delisiyim esim bna bagrr yaaa daha neler grcz ...

o işler parayla olur güzellik:10:
benim herif verir mi 5 krş çıkmaz kolay kolay ondan ağda yada epilatör aleti ne diye alındı...değil mi ama:47:

Back
X