bakimsiz ben

benim kiyafetim yok sadece makyaj sorunum yok onu yapiyorum.sadece saclarimi her ay boyatp fon cekmiyorum.

benim saclarim cok beyaz kuafore gitmiyorum arada hakmardan filan kafama gore boyalar alip suruyorum saclarim rengarenk.arkadasim sacini boyatalim kendine guzel kiyafetler al yarin bir gun kocandan olursun kizin bile seni begenmez diyor uzgunum.ama kendimi mutsuz hissediyorum.hala aklimda battaniyeler tabaklar canaklar geciyorum.ben buyurken cok fakirlik cektim o yuzden evimde hicbirseyim eksik olsun istemiyorum.ama kendimi hep es geciyorum.cogu kisi beni tanimayan masa basi bir iste degilde direk temizlikte mi calisiyorsun diyorlar.
Bir insan ne kadar battaniye tabak çanak alabilir ki? Devletin psikologlarına falan gidin o zaman. Normal değil çünkü.

benim saclarim cok beyaz kuafore gitmiyorum arada hakmardan filan kafama gore boyalar alip suruyorum saclarim rengarenk.arkadasim sacini boyatalim kendine guzel kiyafetler al yarin bir gun kocandan olursun kizin bile seni begenmez diyor uzgunum.ama kendimi mutsuz hissediyorum.hala aklimda battaniyeler tabaklar canaklar geciyorum.ben buyurken cok fakirlik cektim o yuzden evimde hicbirseyim eksik olsun istemiyorum.ama kendimi hep es geciyorum.cogu kisi beni tanimayan masa basi bir iste degilde direk temizlikte mi calisiyorsun diyorlar.
Bir kere boyaya gitseniz sonrasında dip boyaya gidersiniz. Dip boya kısmı çok pahalı olmaz.
Özel gün indirimlerinde bb cc krem, ruj, allık vs alsanız isterseniz far bile alırsınız. Youtube video dolu. Yeter ki isteyin. Kıyafeti de sezon sonunda alın yüzde 70e kadar indirimler oluyor. Kombin yapamıyorsanız o arkadaşınızdan yardım alın, intrrnetten srsyın.

Calisan bir kadinin sacinin basinin rengarenk ve ozensiz olmasi, ust basinin olmamasi cok felaket bir sey. Kendinize bakmalisiniz nereye kadar boyle olacak. Arkadasiniz insanlik edip soylemis fikir vermis ne guzel. Takilin pesine gidin size kiyafet alinsin. Takside boldurun odeyin. Kardesinize de uyuz oldum 20 binsiz ne kadar evlenebiliyorsa o kadar evlensin

Es
cok az maas aliyorum bu ay ilk defa 1800 yatti ondada -500 deydim 1300 dustu.evin aylik gida masrafi mutfak banyo ve faturalar bende.yol parasi anca ucu ucuna yetiyor.
Eşiniz neye harcıyor bu bir .
Evlenen yada evlenecek kisi ayağını yorganına göre uzatsın buda iki .
Evi çöplük gibi doldurmayın gerek yok üç .
Bakımlı olmak insanın kendine saygısıdır ,boyalar 10 tl buda 4 .

evin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf

Ben bakimli olmaya niyetiniz olmadığını düşünüyorum.
Bir sürü kozmetik mağazası var ve deli indirimler oluyor 50 liraya bile bir ruj bir rimel bir fondöten alabilirsiniz.
Bunu bir kez yapacaksınız ya çok birşey değil..
Kıyafet içinde illa ki magazaya gitmenize gerek yok pazara gidin küçük butiklere bakın 2. El kıyafet sitelerine takilin.
Biraz niyetli olun çözülür her şey

Bende
cok uzgunum isyerin de samimi oldugum bir bayan arkadasim var kendisi cok bakimli cok da guzel benden de 3 yas filan buyuk.bana surekli kiziyor kendine bakmiyorsun cok bakimsizsin diye.gercekten hic bakmiyorum farkindayim bende kendimi hic kotu hissediyorum.buyuk bir sirkette calisiyorum bakimli olmadigim icin yillardir isi en iyi yapmama ragmen isimde yukselemedim
..hep para sorunum var aslinda herkesin vardir ama insanlar kendine bakiyor.aldigimi yakistiramam uyduramam cok beceriksizim.bugun o kadar cok baski yaptiki bana nerdeyse aglayacaktim.kardesim evlendi epey masrafim oldu.kocadan gizli borc odedim. o farkinda tahmin ediyor ama en azindan ben dillendirmiyorum.soylemedim.annem hicbirseyden anlamaz yapamaz mecbur ben herseye kosturuyorum.bu birkac ay icinde 20.000 tl ayarlamaliyiz.babamda para yok kardslerimde yok.babam kredi cekmemi isteyecek farkindayim koca istemeyecek.elimde 3-5 kurus var zaten onuda saca basa giyim kusama harcarsam hic param kalmayacak.off offf cokkk moralim bozuk.

Ben param yokken nefes almak istemiyorum bırak bakmayı. Hayata kusuyorum ☺️☺️

kardesim cok sukur evlendi 20.000 baska yere verilecek.babam sag dan soldan 3 ayri akrabamizdan toplamda 2500 tl para almis odeyemiyor onun adina odeyip borcu kapatmaliyim.adam 70 yasina geldi hala calisiyor.uzuntuden stresten sedef olmus.

evin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf
Çamaşır makineniz hariç önceliğiniz kişisel bakımınız olmalı. Diğerlerinin acelesi yok ki. Lütfen bi yazdığınız yazıyı dönüp okur musunuz?

3 er takım alın o zaman.Ne diyelim sizin para sıkıntınız yok garipsiniz .

Siz bunları alırken kocanız napıyor ya ??

Camasir makinesi haric geri kalan sacmalik. Kimin evinde 3 takim yemek takimi 3 takim catal var ayol?

Bakımsızlıktan önce sırtına aldığın yüke bir baksan???? Babam biz küçükken öldüğü halde Ablam evlendikten sonra çok az maddi yardımda bulundu. Sonuçta onunda evi ve hayatı vardı...

Kusura bakmayında yakışanı giyinmek saçının özenli taranması , maşalı yada fönlü olması ve hafif bir makyaj benim enerjimi yerine getiriyo. Bence çalışan kadında çalışmayan kadında bakımlı temiz olmalı.
Siz kafayı evinizin eksiğiyle bozmuşsunuz. Her ay 100 tl kendine bile ayırsaydın şimdiye kadar kimseden o lafları duymazdın.
Birazcıkta içinizden gelecek. Sizde o yok malesef

Back
X