Ben burdaki bazi yorumlari da anlamiyorum. Bakimli gözükmek esittir makyaj yapmak midir yani? Ben de makyaj yapmiyorum, buna da asla zorunlu degilim. Kimse bana makyaj yuzunden bakimsizsin diyemez, dedirtmem. Kadinin kadina yaptığını baska kimse yapamaz ne kadar dogru. Resmen makyaj yapmiyorum diye isimde yukselememisim demissiniz. Boyle sacmalik olabilir mi?
Hayir kilik kiyafetinizin temiz ve utulu olmasina dikkat edersiniz. Birbirleriyle renkleriyle uyumlu olmasina dikkat edersiniz. Sacinizi sokakta mi buldunuz her gun duzlestireceksiniz? Saciniza bakim yapin, saglikli olsun. Farkli renkler varsa, dip boyaniz gelmisse guzel canli bir renge boyatin ve bu renk mumkumse cirlak bir sari olmasin. Guzel canli kahverengi sizi genc ve zinde gösterir.
Yuzunuzun makyajla puruzlerini kapatmak yerine, sağlıklı beslenmeye, yuzunuzun temizliğine onem gosterin. Makyaj yapacaksiniz da agir makyajdan kacinin ama SAKIN kendinizi buna zorunlu hissetmeyin. En onemlisi kendinize guvenin. Guven eksik ise tonla makyaj yapip şık gozukun yine bir ise yaramaz. Kendinize güvenin bu herseyin basidir!