Kısa saçı kesinlikle öneriyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa saçı kesinlikle öneriyorum.
Yanlış. Onlar çirkin ama cilveli oluyorlar ondan.Ayrıca aldatılan kadınlara baktığınız zaman hep eşlerinin onları aldattığı kadın hep kendilerinden çirkin oluyor genelde buda bir süre sonra bakımında bir yere kadar evliliğe katkısı olduğunu gösteriyor
Yanlış. Onlar çirkin ama cilveli oluyorlar ondan.
Ben çevremde hangi adam karısını aldattıysa, o ikinci kadından hep “işini biliyor” diye bahsedildiğini duydum. Hani dışarda leydi evde o.. tabiri. Ben hep derim. Kocaya karşı öyle olmak lazım. Kim ne derse desin “beni seven böyle sevsin” olayı tıraş. Erkekler boğaz köprüsü gibi yatan kadını sevmiyor. Daha açık konuşmak istemiyorum. Bu konu dış bakımla da alakalı çünkü özgüveni besliyor.Bir tanıdığımın başına gelmişti. Adamın eşini aldattığı kadın için "dişi" diye tabir etmişti.
Ben çevremde hangi adam karısını aldattıysa, o ikinci kadından hep “işini biliyor” diye bahsedildiğini duydum. Hani dışarda leydi evde o.. tabiri. Ben hep derim. Kocaya karşı öyle olmak lazım. Kim ne derse desin “beni seven böyle sevsin” olayı tıraş. Erkekler boğaz köprüsü gibi yatan kadını sevmiyor. Daha açık konuşmak istemiyorum. Bu konu dış bakımla da alakalı çünkü özgüveni besliyor.
Burcu nuz nedir balık mıis yerjnde arada dalga geciyorum prezentab olmamizi istiyorsunuz ama maasa zam yok asgari ucrete nasil prezentabil olayim ben diyorum.3 kisilik isi ben tek basima yapiyorum cok calisiyorum bide emegimin karsiligini alamayinca icimden gelmiyor.ama ozguvende bakimsizken sifir oluyor hakkimida arayamiyorum.
Çok güzel keşke her Bayan Kendine bu ozveride bulunsa aylık ne kadar harcama yapıyorsunuz eminim çok para da gitmiyor dur
esim her ay 2 parca birsey alsan bir suru kiyafetin olur diyor.benim elime para gecse dogruca mutfak esyasi aliyorum.yok battaniye yok ivir zivir aliyorum.
Arkadasn hakli. Rengarenk saclada gezilmezki. Taman makyaj yapmazsn sen o kesin ama bi sacina basina ozen goster o bile yeter. O kadarda bakamycaksak neden calisiyoruzbenim saclarim cok beyaz kuafore gitmiyorum arada hakmardan filan kafama gore boyalar alip suruyorum saclarim rengarenk.arkadasim sacini boyatalim kendine guzel kiyafetler al yarin bir gun kocandan olursun kizin bile seni begenmez diyor uzgunum.ama kendimi mutsuz hissediyorum.hala aklimda battaniyeler tabaklar canaklar geciyorum.ben buyurken cok fakirlik cektim o yuzden evimde hicbirseyim eksik olsun istemiyorum.ama kendimi hep es geciyorum.cogu kisi beni tanimayan masa basi bir iste degilde direk temizlikte mi calisiyorsun diyorlar.
3 takim mi anlasildi bizimle dalga geciyosun sen canin sikldi. 5 er takim al cadi gibi gez o zaman burdan ne bekliyosun komikkkkevin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf
evin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf