- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne is yaptigina bağlı. Mesela satış elemanları temiz, düzenli olnuca daha ikna edici oluyor. Ben pasaklı ve bakımsız birinden makyaj ya da cilt bakım ürünü almak istememem, güzel bir kadın daha ikna edici olurÖncelikle bakımla yükselmek ne alaka işini düzgün yaparsın hakkınla bileğinin gücüyle çalışırsın alnının teriyle o zaman yükselirsin bakımla yükselmek bana saçma geldi kendin için kendine bakarsın bunu bir yerlere gelmemek için yapmaman lazım bazı insanlar doğal da güzeldir bu konu garibime gitti
Ben bu pahalı setler oluyor ya 12 kişilik ondan sandım.Konusahibi 3 er takım derken 6 şar tane demek istediğini belirtti daha önceki mesajlarında
Yani bizşm anladığımız gibi tam takım setten bahsetmiyor hanımlar
acaba benım iş arkadasımmısın diye düşünmeden kendımı alamadım ,
çünkü bizim şirkette aynı senın gibi bakımsız makyajsız insanlarla dolu ,
sonra sen çok güzel giyiniyorsun diyorlar , vallahide billahide bir dünya eşyam var pazardan aldıgım ,
sadece zevk lazım biraz
eşiniz doğru söylemiş maddi imkanları kısıtlı herkes böyle yapıyor bende dahil sonra birikip gidiyor.esim her ay 2 parca birsey alsan bir suru kiyafetin olur diyor.benim elime para gecse dogruca mutfak esyasi aliyorum.yok battaniye yok ivir zivir aliyorum.
esim her ay 2 parca birsey alsan bir suru kiyafetin olur diyor.benim elime para gecse dogruca mutfak esyasi aliyorum.yok battaniye yok ivir zivir aliyorum.
Esin bu giderlerin neresinde?evin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf
evin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf
Yahu napacaksın 2 3 takım tabak çanağı ? Hayret birşey ya ! Sen değil misin , aldığım para ucu ucuna yetiyor ,diyen ? Neden bu doyumsuzluk? Bir takımı olanı ayipliyorlar mi ?tamam 2 olsun bu ev esyalariyla bozdum kafayi zaten.