bakimsiz ben

Konusahibi 3 er takım derken 6 şar tane demek istediğini belirtti daha önceki mesajlarında
Yani bizşm anladığımız gibi tam takım setten bahsetmiyor hanımlar

acaba benım iş arkadasımmısın diye düşünmeden kendımı alamadım ,

çünkü bizim şirkette aynı senın gibi bakımsız makyajsız insanlarla dolu ,

sonra sen çok güzel giyiniyorsun diyorlar , vallahide billahide bir dünya eşyam var pazardan aldıgım ,

sadece zevk lazım biraz

Sana işyerindeki abla diyor.. Bana ise artık erkek arkadaslar 'no_limit paran yoksa toplanıp saçlarını boyatabiliriz, dibin gelmemiş o artık senin saçın olmuş' vb. Vb. Diyorlar :halay::halay:
Bende zamanında memur olmama rağmen maddi konulardan kendime birşey ayıramıyordum.. Şimdi ise neden erkekler hemen evden çıkarken ben değerli zamanımı süslenmeye harcayayım diyorum ve yapmıyorum:KK45::KK45: kimin ne dediği değil senin ne yapmak istediğin önemli .. Aile ve borç konusunda ise sıyrılabildiğine kaç, ailede olsa bazen evlatlarını düşünmüyorlar önce bir kendini rahatlat :super::super: sonra gerisi kolay:KK49:

Eğer şık olacaksanız kendiniz için olun. Başkaları dedi diye değil. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsunuz ona karar verin.

Şıklık için elinizdeki en sade kıyafetleri kullanın. Mutlaka beyaz tişört ve siyah pantolonunuz vardır. Onlarla ucuz bijuterilerden alacağınız gösterişli bir iki takıyı kullanın. Yüzünüzdeki morluk sivilce leke vb. kapatıp bir ruj bir rimel sürün. Masraf yapmak zorunda değilsiniz. Sadece az sayıda kombininiz olur. Onlarca kıyafetiniz olmaz. Ama mutlaka birbirine uyacak bir kaç parça kıyafetiniz vardır.

ben kilo aldığım için kendime bakmiyorum saldim salmaladim..
evlenmeden önce bakımlıydım.
evlendim saldim kilo aldim.
75 kilomla evlendim. doğum yaptım
92 ye çiktim. daha gecen hafta 90.
özgüvenimi kaybettim bu kilo yüzünden.
veremiyorum 100 görmek istemiyorum
kendimede bakamiyorum
1 yaşinda bebe var

Öncelikle bakımla yükselmek ne alaka işini düzgün yaparsın hakkınla bileğinin gücüyle çalışırsın alnının teriyle o zaman yükselirsin bakımla yükselmek bana saçma geldi kendin için kendine bakarsın bunu bir yerlere gelmemek için yapmaman lazım bazı insanlar doğal da güzeldir bu konu garibime gitti
Ne is yaptigina bağlı. Mesela satış elemanları temiz, düzenli olnuca daha ikna edici oluyor. Ben pasaklı ve bakımsız birinden makyaj ya da cilt bakım ürünü almak istememem, güzel bir kadın daha ikna edici olur
Konusahibi 3 er takım derken 6 şar tane demek istediğini belirtti daha önceki mesajlarında
Yani bizşm anladığımız gibi tam takım setten bahsetmiyor hanımlar
Ben bu pahalı setler oluyor ya 12 kişilik ondan sandım.

acaba benım iş arkadasımmısın diye düşünmeden kendımı alamadım ,

çünkü bizim şirkette aynı senın gibi bakımsız makyajsız insanlarla dolu ,

sonra sen çok güzel giyiniyorsun diyorlar , vallahide billahide bir dünya eşyam var pazardan aldıgım ,

sadece zevk lazım biraz
:KK70: iyi bari yalnız değilmişim :KK53: benimde çok çeşit kıyafetim var ama hepsi çok ucuz :KK53:
gayette şık duruyorlar

esim her ay 2 parca birsey alsan bir suru kiyafetin olur diyor.benim elime para gecse dogruca mutfak esyasi aliyorum.yok battaniye yok ivir zivir aliyorum.
eşiniz doğru söylemiş maddi imkanları kısıtlı herkes böyle yapıyor bende dahil sonra birikip gidiyor.

Eve onu alayim bunu alayim 5 takim sundan alayim 10 takim bundan alayim diye dusunecegine 20 liraya bir boya al da sacini boya.

Bu kadar bakimsiz olmak da ayri bir yetenek sanirim
Anlamam mumkum degil cunku ben komsuya kahveye gecerken bile bb kremimi rimelimi goz kalemimi surmeden cikmam.
Kendimi iyi hissetmem

Sizin gibileri anlayamiycam hicbir zaman

esim her ay 2 parca birsey alsan bir suru kiyafetin olur diyor.benim elime para gecse dogruca mutfak esyasi aliyorum.yok battaniye yok ivir zivir aliyorum.

ıvır zıvır alma kendine bak inan ki bi süre sonra ben evdeki bi sürü şeyi anneme veriyorum o kadar çok eşyam var ki, onun yerine kendine bir kaç parça makyaj malzemesi al, saçını yap, kaliteli bi kaç parça şey al inan ki hergün farklı giyinmek zorunda değilsin, seni anlıyorum ailene çok destek oluyosun belli ki , kendini de ihmal etme, bakımsız kadın her yerde eleştirilir, bunu unutma

sizin önceliğiniz ev eşyalarıymış, bence her şeyden önce önceliklerinizi değiştirmeniz gerek. Artık her şeyi ucuza alabileceğiniz çok fazla alternatif var. Kombinden anlamam demişsiniz internetten kombin önerilerine bakabilirsiniz bunun için bir çok site bile var, mazalarda vitrinler var. Onlardan örnek alıp kombin yapabilirsiniz. Bir kaç basic kıyafet edinip üzerine güzel takılar takabilirsiniz. Gerçekten isteyenin önünde bence bir şey duramaz.

Neden baban senden kredi çekmeni isteyecek?
Kocandan gizli o krediyi nasıl ödeyeceksin?

Ben bunlara takıldım valla

evin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf
Esin bu giderlerin neresinde?

Bakımsızlık değil sorun. Mutsuzluk var kelimelerde. Herşey kafada biter derler ya, doğru bence. Hem fazla para olmadanda bakımlı olunur. Doğal bakım var, temizlikde bedava. Alınacak ürünleride aylara bölersen sorun olmaz. İllada pahalı kosmetik kullanmak şart değil.

evin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf

bence düşünce yapınızı değiştirin.

Iki cocukla disari cikiyorum hemen bir ruj suruyorum hemen yukseltiyor insani. Tek renk bir Kot, uzerine guzel bir ceket giyiyorum. Ya bir Sal ya bir bere tamamliyor Beni. Sacimi salarim mesela uzattim. Toplarim topuz yaparim. Bunlar inan bes dakikami aliyor almiyor.
Kendine tek renk giysiler Al. Baskisiz Sade parcalar cok uyumlu olur birbirine. Bir beyaz Tsort ve Kot altina bir topuklu tak gozlugunu cik. Iki Parfum sik. Yani bitti gitti.

yorumları okumadan yazıyorum..

alışverişte desenli kumaşlardan, asimetrik kesimlerden kaçının.
o zaman kombin yapmanız daha kolay olur..
koton"un outletlerinde 15 TL'den başlıyor pantolon fiyatları.
bir siyah bir lacivert pantolon üstüne açık tonlarda her renk gömlek olur..
bir siyah kalem etek de aynı şekilde..
bir siyah ve beyaz veya ekru hırka/ ceket
altına da bir topuklu ayakkabı..
birkaç şalınız olsa birkaç takı.. bitti gitti

lcw/koton bu mağazalarda basic parçaları uygun fiyatla alabilirsiniz.

bakım için de sabah işe tam mesai saatinde başlamıyorsanız, işyerinde çekmecenizde saç düzleştirici olsun.
o da sinbo 20 tl marketlerde oluyor..

garnier bb krem bb gözaltı kapatıcı
bir rimel bir kalem
mat bir ruj bakımlı görünmek için yeterli
sevgililer günü kadınlar günü her yerde % 50 indirimliydi bunlar..

ben size makul önerileri yapmaya çalıştım..
elbette yelpaze çok geniş..

Back
X