Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabun kok saçlarını tara giysilerin temiz olsun ve ayakkabıların da yetwrli.iş hayatımda böyle herkescok uzgunum isyerin de samimi oldugum bir bayan arkadasim var kendisi cok bakimli cok da guzel benden de 3 yas filan buyuk.bana surekli kiziyor kendine bakmiyorsun cok bakimsizsin diye.gercekten hic bakmiyorum farkindayim bende kendimi hic kotu hissediyorum.buyuk bir sirkette calisiyorum bakimli olmadigim icin yillardir isi en iyi yapmama ragmen isimde yukselemedim
..hep para sorunum var aslinda herkesin vardir ama insanlar kendine bakiyor.aldigimi yakistiramam uyduramam cok beceriksizim.bugun o kadar cok baski yaptiki bana nerdeyse aglayacaktim.kardesim evlendi epey masrafim oldu.kocadan gizli borc odedim. o farkinda tahmin ediyor ama en azindan ben dillendirmiyorum.soylemedim.annem hicbirseyden anlamaz yapamaz mecbur ben herseye kosturuyorum.bu birkac ay icinde 20.000 tl ayarlamaliyiz.babamda para yok kardslerimde yok.babam kredi cekmemi isteyecek farkindayim koca istemeyecek.elimde 3-5 kurus var zaten onuda saca basa giyim kusama harcarsam hic param kalmayacak.off offf cokkk moralim bozuk.
maddi durumum ortalamanın üstünde ama ev eşyalarım vasattır.perdem bile yok storlarım var sadece öyle taşlı tuşlu avizelerim de yok pahalı yemek takımlarımda yok hepsi ortalama basit şeyler.Amaaa ayakkabı çanta takının en şıkları en kalitelilerini giyerim.cilt bakım ürünlerinin en faydalılarını almaya çalışırım başka şeylerden kısıp.pahalı ayakkabı çanta kurtarıcıdır basit bir Jean beyaz tişörtü bile şık gösterir.kendine değil de ev eşyasına para dökenleri hiç bir zaman anlayamamışımdır.Ben evimden daha önemliyim yemişim ev eşyasını yük insana sadece basit temiz minimal olsun yetervalla açıkçası dolabim kiyafwt kayniyor ama tek maasla esime her ay kendim icin kiyafet aldirririm. ekstra bakim malzemem bittiyse bitti derim hadi gel alalim der.kendine almaz bana alir.evde eksik varsa onuda alir sagolsun. bizimde dururmumuz ahim sahim iyi degil bebegimiz var masrasflari cok. ama asla bakimdan ödün vermem.calisirkende oyleydim. mutlaka saçlarım yapili olur .hergun yuzume en basiti bb krem surerim ve canli gorunur yuzum.onun disinda hafif makyaj yeterli zaten bakimli olmak icin.e kıyafete gelincede bir daha dunyaya gelmiceksiniz.evi.2.plana atin kendinize para harcayin. valla bir kadin kendine bakım yapınca psikolojiside duzeliyor baya.ben dogum sonrasi ilk 10 gun cok bakimsiz gezdim ve kendimi daha once hic o kadar kotu hissetmemistim.bakin kendinize parayi güzelliginize harcayin battaniye zuccaciye boşver. cirkin kadin yok bakimsiz kadin var.bir daha o kadindan o sozleri duymak istemessiniz eminim.
haklısınız fazla makyaj günlük hayatta şık durmuyor zaten.Ayrıca yaşı da fazla gösterir.Bir nemlendirici maddi imkan varsa altına nemlendiricinin iyi bir serum ya da makyaj bazı.bir rimel dudağa Nivea parlatıcı gözaltına kalem bitti işte.Zarada da güzel parfumlar var 30 40 tl ye .illa pahalı şeyler almaya gerek yok bakım için.saçı da röfle balyaj ombre değilse kendi boyayabilir pekala da.kıyafetler de ucuz şimdi en markalar %70 indirimde almayanı dövüyorlar.çok çok ihtiyaç sahibi değilse insan bakımsızlık kendi suçu kadının kendi beceriksizliğibende çok bakımlı değilim hamile olduğum için ve hiç özenmiyorum içimden gelmiyor neden bilmiyorum.cildinizi temiz tuttuğunuzda saçlarınızı tarayıp fön kaş bıyık için kuaföre gittiğinizde yine kendinizi çirkin mi hissediyorsunuz. çirkin mi hissettiriyorlar?illa bakımlı olmak bir sürü boyayı yüze sıvamak mı?bir de onu çıkarmakla uğraşacaksınız sürdükleriniz gibi silerken kullanılan üründe kaliteli olacak. hafif bir göz kalemi ruj yeterli değil mi?evdeki ufak tefek malzemelerle yüzünüze maske yapsanız yeterli olmaz mı?
maddi durumum ortalamanın üstünde ama ev eşyalarım vasattır.perdem bile yok storlarım var sadece öyle taşlı tuşlu avizelerim de yok pahalı yemek takımlarımda yok hepsi ortalama basit şeyler.Amaaa ayakkabı çanta takının en şıkları en kalitelilerini giyerim.cilt bakım ürünlerinin en faydalılarını almaya çalışırım başka şeylerden kısıp.pahalı ayakkabı çanta kurtarıcıdır basit bir Jean beyaz tişörtü bile şık gösterir.kendine değil de ev eşyasına para dökenleri hiç bir zaman anlayamamışımdır.Ben evimden daha önemliyim yemişim ev eşyasını yük insana sadece basit temiz minimal olsun yeter