• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız kadın aldatılmayı hak eder mi?

sinbap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
21
0
86
Ankara
Hanımlar bugun eşimle bir alışveriş merkezinde yemek yerken eşim kilolu bakımsız bikaç kadına bakıp böyle bakımsız kadınlar aldatılmayı hak ediyor dedi. Bende konuyu kendime çevirip bende birgün bakımsız olursam beni aldatırmısın dedim sonra bu konu baya büyüttük ve şu an küsüz. Sizde eşime hak veriyor musunuz merak ettim?

aslında eşin haklı ama bi yere kadar.
yani bakmsız kadın aldatılmayı hakeder demiyelimde,bakımsız kadın olammalı diyelim..:37:

Şu bir gerçek ki kadının her durumda bakımlı olması gerekiyor.Kilosuna saçına vs dikkat etmeli ama aldatılmayı hak etmiyorlardır kimse hak etmez. Bana söylenmiş olsaydı bu cümle bende sorardım sen benı aldatırmıydın diye büyük olay olurdu:1:

erkeklerin aklı hemen aldatmak gibi konulara kayıyor. bir kadın eşi bakımsız diye eşini aldtır mı yada kadınlar güzelliği erkek de gücü temsil eder diye düşünürsek para kazanmayan erkek de aldatılabilir yani doğru muyum hanımlar

son kullanma tarihi geçmiş bir ürün müdür bakımsız bir kadın?bu nasıl bir yaklaşım,nasıl bir mantık ya?
sizin yerinizde olsaydım hiç tartışmazdım...akşama kadar da beklerdim.elbet o tv açılacak ve elbet bakımsız ya da yaşlı bir erkek çıkacaktı orda...gerek dizi,gerek reklam,gerek haberde...mutlaka denk gelecekti. gülerek o zaman:'aşkım adama bak,köfte olmuş bu yaaa,böyle adamlar aldatılmayı hak ediyor işte...'derdim.
midesine gereken krampı soktuktan sonra,tartışmayı başlatırdım....
bir kadına önce insan gözünle bakılmalı,kişisel fikrim budur...

Son düzenleme:
erkekler 150 kılo oluyor ama kadınlar kocam bakımsız o yuzden aldattım demıyor...

erkekler aldatmayı meşru gostermek ıcın her bahanenın arkasına sıgınır..

Sız cok zayıf olsanız bu seferde bıraz balık etlı ıster...

Aldatmanın bahanesı olurmu begenmıyorsan karını boşanırsınn

sormadın mı eşine ne bakıyorsun kadınlara , önüne bak diye. saçmalamış yani.

hak etmek çok ağır ve ayıp bir tabir olmuş. ama erkeğin aklının daha kolaylıkla başkasına kaydığı da bir gerçek... kadınıyla erkeğiyle herkes bakımlı olmalı benim görüşümce.. öyle sadece kadınlara yontmak olmaz, erkek de kendine bakmalı biraz.

Son düzenleme:
erkeklerin etrafında her zaman güzel kadınlar olabilirmiş erkeğin başka kadınlara bakmaması için hanımının her zaman kremli ağdalı makyajlı fönlü gezmesi gerekiyormuş. kadında kocası bakımsız olursa aldatır sorusuna beyimizin cevabı da erkeğin cinsellik hormonu kadınınkinin 10 kat fazlası erkeğin aklı genelde cinsellikteymiş bu Allah tarafından oluşmuş erkekler bu şekilde yaratılmış. bu sebeple de aldatmayan erkek öbür tarafta çok sevap alacakmış.:47:

hak etmek çok ağır ve ayıp bir tabir olmuş. ama erkeğin aklının daha kolaylıkla başkasına kaydığı da bir gerçek... kadınıyla erkeğiyle herkes bakımlı olmalı benim görüşümce.. öyle sadece kadınlara yontmak olmaz, erkek de kendine bakmalı biraz.
kesinlikle katılıyorum.koltuk altından kılları fışkırmış,leş gibi ter kokan,haftada bi dişlerini fırçalama zahmetinde bulunan,ya da bu alanda kendi rekor denemesini yapan bir erkek acaba ne kadar çekilir?
bir kadının dip boyası,makyajsız dolaşması çok mu itici durur böyle bir varlık yanında?
ya da aldatma fikri için yeterli sebep midir bir insanın bakımsızlığı,yoksa insan sevdiği ama bakımsız eşini/sevgilisini bu konuda uyarıp gereken çabayı mı sarf etmeli rahatsız olunan konularda???
sahi,aldatmanın bir kriteri mi vardır yoksa bu onursuzca bir yaklaşım olmakla birlikte 'bakımsızlık' buna bir bahane midir???

son kullanma tarihi geçmiş bir ürün müdür bakımsız bir kadın?bu nasıl bir yaklaşım,nasıl bir mantık ya?
sizin yerinizde olsaydım hiç tartışmazdım...akşama kadar da beklerdim.elbet o tv açılacak ve elbet bakımsız ya da yaşlı bir erkek çıkacaktı orda...gerek dizi,gerek reklam,gerek haberde...mutlaka denk gelecekti. gülerek o zaman:'aşkım adama bak,köfte olmuş bu yaaa,böyle adamlar aldatılmayı hak ediyor işte...'derdim.
midesine gereken krampı soktuktan sonra,tartışmayı başlatırdım....
bir kadına önce insan gözünle bakılmalı,kişisel fikrim budur...

valla kk da benzer konulardan çok tartışma çıktı, insanların bu kadar şekilci olmasına anlam veremiyorum bi türlü, vucuduna bakmalı insan o da kendine saygısı ve sağlığı için, sporunu falan yapmalı, kilosuna dikkat etmeli, ama illaki makyaj yapacak yok topuklu giyecek diyenleri anlamıyorum, sanki full bakım makyaj kadınlar aldatılmazmış gibi
istersen dünyanın en bakımlı kadını ol, eşinin içinde varsa niyeti bozduysa yapcak bişey yok

ama arada eşinin istediği tarz kadın olursun, fantezi olsun, hoşluk olsun, oyun olsun vs.. diye o ayrı konu:89::89::89::1::1:

Son düzenleme:
Aldatılmayı asla hak etmez adamın sütü bozuk yada genetiği bozuk ise yapacak birşey yok kadın bebek gibi ,bakımlı yine aldatılıyor, bu erkeğin üretimi hatalı ,çöpe at gitsin,be güzelim!

kesinlikle katılıyorum.koltuk altından kılları fışkırmış,leş gibi ter kokan,haftada bi dişlerini fırçalama zahmetinde bulunan,ya da bu alanda kendi rekor denemesini yapan bir erkek acaba ne kadar çekilir?
bir kadının dip boyası,makyajsız dolaşması çok mu itici durur böyle bir varlık yanında?
ya da aldatma fikri için yeterli sebep midir bir insanın bakımsızlığı,yoksa insan sevdiği ama bakımsız eşini/sevgilisini bu konuda uyarıp gereken çabayı mı sarf etmeli rahatsız olunan konularda???
sahi,aldatmanın bir kriteri mi vardır yoksa bu onursuzca bir yaklaşım olmakla birlikte 'bakımsızlık' buna bir bahane midir???

haklısın, erkek tarafından aldatmanın hep bir bahanesi bulunuyor. benimle az sevişiyordu, bakımsızdı, güzeldi , renkli gözlüydü değildi vs. derken uzar gider liste.. adamı boş bırakmamak lazım kesinlikle, ama kendinde böyle rahatlık bulursa da totosuna tekme yiyeceğini bilmeli diye düşünüyorum. :24:

Tepki göstermek de küsmek de haklısınız, çok yakışıksız bir tabir olmuş... O kadınlara bakıp aşağılamaya hiç bir hakkı yok...

Son derece bakımlı ve güzel hanımlar niye aldatılıyor o zaman??

Suç; hep mazluma atılmaya çalışılır ki zalim kendini haklı hissetsin diye.Tabii bunu yine zalimler yapar.

Hiç bir insanoğlu aldatılmayı hak etmez.Umarım eşiniz şaka yapmıştır da size daha sonra söyleyecektir.

Eşinizin gerçek düşüncesi buysa Allah yardımcın olsun kardeşim.Yine de inşallah öylesine söylemiştir

diye düşünelim....

eşiniz sıkıyorsa bunu o kadınların yüzüne söyleseydi
"heee siz kilolu bakımsız kadınlar ,bu halinizle aldatılmayı çoktan hakettiniz":47:
ay ne komik olurdu.
kimse aldatılmayı haketmez.ama eşlerimize hoş görünmek varken neden bakımsız dolaşalaım ki bu arada benim de dip boyam geldi,epilasyon da lazım :27:

Her daim bakımlılık palavralarına inanmıyorum.
Saçını boyayanlar bilir, bir gece yatarsınız ertesi gün dibiniz çıkmaz, bu bir süreçtir.
Bıyığı, kaşı çıkanlar bilir, bir gece yatınca ertesi gün pala Haydar efendi gibi uyanmazsınız, bu bir süreçtir.Bıyığı da, kaşı da almak için cımbıza, ağdaya bilmemneye gelmeleri, çıkmaları lazım.
Pedikür, manikür için tırnak boyunun uzaması, şekil alacak hale gelmesi şarttır.
Kilo almak gene bir gece yatıp ertesi gün uyanarak olmaz, fiziksel sorundan olur, psikolojik sebebi vardır.
Herkesin bir modu vardır, bir eşiği vardır.
Her daim evde topuklu ayakkabılar, fantazi giyimle dolaşmalar, full makyaj, saçı tepeden topuz yapmalar hikayedir.
Çoluk olur, çocuk olur, kayınvalide gelir, arkadaş, eş dost gelir, regl olursun şişersin, canın bir şey yapmak istemez, hamile kalır kilo alırsın, depresyona girer kilo alır/ verirsin, borca harca girersin, saçına boya almaya cebinde paran olmaz.
Sonuçta insanız, kadınız, anneyiz.
Bakımsızda kalırız.
Altında ne hikayeler var,ne fırtınalar kopuyor bilemeyiz, hemen "pasaklı" ,"ıyy kocası bunu aldatsın", "hayır, hayır minarenin tepesinden atsın".

Hiç kimse aldatılmayı, aptal yerine konmayı haketmez.

kadınlar bi eşya ya, paketi güzel olmak zorunda, şöyle şaşalı kırmızı fiyonklu
bu yaptırımlar nereden neden çıkıyo, yine kadınlardaaan

kadın kendıne bakmazsa afedersınız pislik içinde gezerse erkeğini başkasına kaptırabilir ama tabıkı kocası gerçekten eşine düşkünse ve sevıyorsa gözü dışarıya kaymaz o kayan gözler kör olur !!

Back
X