• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakımsızım :((

nurumoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
264
130
43
İstanbul
yardım edin kızlar :(
çoook hareketli bir oğlum var. 8-6 çalışıyorum. c.tesi-pazar evdeyim.
çocuğuma annem baktığından rutin günlük temizlik işlerini de yapıyor.
ama yine evim dagınık. Çok eşya var bikere ,oyuncaktan geçilmiyor. Neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum.
Oğlan sürekli eteğimde,her anını benimle gecirmek istiyor.
asıl soruna gelince;
bakımsızım,yorgunum,uykusuzum,kendime saygım kalmadı..
hafta sonu gaza geldim kendime cilt bakım ürünleri aldım.
kendime bakmak istiyorum. Ama rutine oturtamıyorum.
yüzüme bir maske yapmayalı 1 yıl olmuştur. Uzun saçlarımı ugraşamıyorum diye gidip kısacık kestirdim.
üzerime giyecek doğru düzgün kıyafetim yok. Kendime bişey alacağım zaman 1000 kere düşünüyorum.
1 aydır ağda yapıcam. en son c.tesi oğlanı uyutunca yaptım çok şükür.
İşten eve gidince üzerime giydiğim pijamaları görseniz durumun vehametini anlardınız.
Yani şimdi anlatırken net farkındayım ama icraate dökemiyorum.
Ne yapıcam ben? nasıl kendime gelicem?
hem evine,hem cocuğuna,hem işe,hem kocasıa yetişip,bir de üzerine kendine bakabilen bayanların elinde sihirli değnek mi var ?

öncelikle bir hafta sonu çocuğunu annene bırak evde fazla ne var ne yok at..sonra herşeyi sıraya koy..kendini salma..çocuğuna haftasonu bakıyorsun annen ne yapsın...çok şanlısın bunun farkına var..bakımlı çalışan anne ol...

öncelikle bir hafta sonu çocuğunu annene bırak evde fazla ne var ne yok at..sonra herşeyi sıraya koy..kendini salma..çocuğuna haftasonu bakıyorsun annen ne yapsın...çok şanlısın bunun farkına var..bakımlı çalışan anne ol...
Peşpeşe yorum yapınca jelibon ve zelibon olarak pek sevimli duruyoruz :KK19::KK68:

salma kendini arkadaşım.
çocuk doğurdun diye kadın olmaktan vazgeçmedin değilmi?

Hem çalışıyorsunuz hem niye kendine bişey alamıyorsunuz ki? Gayet uygun fiyatlı ev kıyafetleri var. İnsanın üzerinde ki ruh halini çok etkiliyor maalesef. En azından güzel, yaşınıza uygun basit ev kıyafetleriniz olsun derim.

Son düzenleme:
SADECE 1 GUN ANNENE DAHA BIRAK ÇOCUGU
ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ FAZLA GEREKSIZ KIYAFETLERI VE TARİHİ GEÇMİŞ KOZMETİK ÜRÜNLERİNİ AT...
GİT KENDINE CİCİLİ BİİCİLİ SEYLER AL.
KUAFÖRE GIT GUZEL BIR BAKIM VE BOYA...
BİTTİ Bİ GÜNDE...

:KK19: ayy evet..bana ortaokuldayken bu lakabı takmışlardı..jelibondan geliyor :KK5:
Benimkisi direkt pis boğazlıktan geliyo :KK53: Jelibonsuz bir hayatı düşünemiyorum, yeğenlerim dahi artık neredeyse abur cubur yemiyor ama teyzeleri jelibonsuz yaşayamıyor :KK53::KK53: :KK19:

Oncelikle evde ne kadar sarkmis, yipranmis eski pijamaniz/kiyafetiniz varsa hepsini atin çöpe.
Sonra cikin tarziniza gore ev icin sortlu-taytli takimlar (ev giysileri) is ve haftasonlari icin kolay kombinleyebileceginiz sade şık seyler alin.
bakimizi da rutine baglamalisiniz, mesela lazer epilasyona gidebilir ya da ayda bir kendinizi kuafore kapatabilirsiniz agda, manikur, pedikur, Kaş, sac hepsi bikac saate kalmaz biter. Yeter ki icinizden gelsin.

Annenizin hem çocuğunuza bakması hem de sizin evinizde bakıp ev işlerinizi yapması büyük avantaj.
Deseydiniz ki hem ev işi hem çocuk olmuyor o zaman hak verebilirdim.
Biraz sizde bitiyor iş.
Bir cumartesi yine çocuğunuza anneniz baksın siz de kuaför ve alışverişinizi yapın.
Dipköşe temizliğe gerekirse yardımcı bayan çağırın.

Benimkisi direkt pis boğazlıktan geliyo :KK53: Jelibonsuz bir hayatı düşünemiyorum, yeğenlerim dahi artık neredeyse abur cubur yemiyor ama teyzeleri jelibonsuz yaşayamıyor :KK53::KK53: :KK19:
Yaw yemeyin şunları, çok sağlığa zararlı. En iyi ihtimalle sığır jelatini..hangi sığırın neresinden geldiği meçhul.

kızlar benim durumum biraz vahim sanırım.
Ben de sucluluk psikolojisi var. Doğurdum 3 yıl olacak. Hala aynı.
Oğlumdan ayrı kalamıyorum. Her anımı onunla gecirmek istiyorum.
bu c.tesi pazarımız özetliyorum ;
c.tesi sabah birlikte sahanda yurmurta yaptık. agız-burun-göz vs.
kahvaltı ettirreceğim diye göbeğim çatladı.
sonuc; 2 lokma yumurta yiyen çocuk ve ac bir anne.
sonra hızlıca ev topralandı, hazırlanıldı. Binbir şebeklikle 1 kase çorba içirildi.
hooop attık kendimizi dışarı. Araba kapının önünde ehliyet cüzdanda ama biz dolmuşla merkeze cıkıyoruz.
Neden? çünkü acemi şöfor anne merkezde park yeri bulamaz da arabayı vurursa? ya da çocuk arabada Allsh korusun bişey olursa!!
Neyse merkezde oyun eglence,kitap, vs..
hee o arada cilt bakım ürünlerini aldım. Ama ne aldım inanın bilmiyorum. Oğlan dükkanın camlarını aşağı indirmeden çıkma çabasıyla. Marka dermoday ama onu biliyorum ;)
satıcı kızın insafında bi kombin yapıldı.
eve geldik oğlan uyuyunca banyoyu temizledimm. Ve mutlu son ;) ağdamı yaptım.
Pazar da ona keza oğlan ve eşim için baya eğlenceli keyifli ama anne için trajik bir gündü.
Sonuıç p.tesi uykulu gözler ve şirketteyim :(

Ev giysilerini ayıklayın.İhraç fazlası satan mağazalarda çok şık penye elbiseler,taytlar,tünikler var.Fazla para harcamadan yeni ev giysileri alabilirsiniz.
Oyuncaklar için kocaman sandık şeklinde sepetler var.Onlardan alırsanız hepsini içine toplarsınız.
Anneniz çocuğunuza sizin evinizde bakıyor sanırım.Haftada 1 gün mesela cuma günleri kendi evinde bakıp ertesi sabah getirirse 1 gecede tüm bakımınızı yaparsınız.

Back
X