• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakımsızım :((

kızlar çok sağolun :) iyi ki açmışım konuyu.
sabah kalktım dermoday bakım ürünleri almıştım kendime.
onunla yüzümü yıkadım.Nemlendiricimi sürdüm.
öyle çıktım evden.
Şimdi ben bu bakım konularında çok cahil olduğumdan şu markalar konusunda da yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
aldıklarım
ayak için dermocare krem
el için dermaderm argan yağı özlü krem
dermoday anti acne temizleme köpüğü
darmoday günlük bakım kremi

şimdi,yüzüm fena durumda. Bunlar dışında ne kullanabilirim?
ya da aldığım ürünler doğru mu?
çenemin altında 3 tane tüy var. Sinir oluyorum ama cımbızla alsam çoğalır diye alamıyorum? Bunun için bir çözüm var mı?
maske yapmam lazım hangisinden alıyım sizce?
hadi herkes tecrübelerini paylaşsın.
öperim hepinizi :KK66:
tüylerle mi geziyosun. şoktayım. benim elimden cımbız düşmez çoğalanda olmadı

Benim ikizlerim var cnm 9 aylıklar. İlk doğduğu andan itibaren duşumu eksik etmiyorum günlük. İlk aylar çok zor oldu annemde kaldım aylarca.orda saldım kendimi iyice.ki önceden giyinip süslenen biriydim. Evimde gayet temizdi.eve tekrar döndüğümde napıcam dedim.ama herşeyi sırasına koydum. Yemeğim olduğunda evi sildim süpürdüm. Bunları yapmayınca yemek yaptım. Tabi aralarda çocukları doyur yatır oyna vs.biri gelip iki dk çocuk seviyorsa hemen wc yıkıyorum mesela. Eşim işten gelmeye yakın da geçiyorum odama giyiniyorum makyajımı yapıyorum. Ama her dk elim çocukların üzerinde tabi
Mutfak topluyorum mesela alıyorum yere oyuncakları döküyorum onlar oynarken yapıyorum işimi. Eşim çocuklar la oynarken ütü yapıyorum.bazı şeyleri de ölüyo olsam yapıyorum dişlerini fırçalamak ve ağda yapmak gibi.çocukların yatırınca yapıyorum. bunun gibi bi çok şey.tek avantajı m çalışmıyorum. Ama isteyince düzene koyuyo insan.haftasonları gezmeye bile çıkıyoruz ailece.tabi bütün bunları öncelikle kk arkadaşların desteğiyle yaptım .hatırlayanlar var mı bilmiyorum. Ben böyle sıraladım arkadaşım umarım yardımcı olmuşumdur
ayyy ikizlerin mi var allah uzun ömürler versin hep istemisimdir ikiz cocuklarım olsun ailede var insallah cekerim

ayyy ikizlerin mi var allah uzun ömürler versin hep istemisimdir ikiz cocuklarım olsun ailede var insallah cekerim
Amin sağolasın herkese uzun hayırlı ömürler versin inşllh. Bende hem çocuk hemde ikiz delisiydim. Rabbim verdi hamdolsun. Herşey iyi hoş da çok zor be arkadaşım :)

Back
X